Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ομολογουμενως οχι πολλη. Αλλα δεν εχω δει και ποτε αλλο μηχανημα να μενει "για λιγο" αναμμενο το λεντ και να σβηνει μετα.
Και τα makita που έχουμε στην δουλειά, μένουν για κάποια δευτερόλεπτα ανοικτά, και η αλήθεια είναι ότι βολεύει αυτό.
Νομίζω και στα DeWalt έχει το ίδιο σύστημα

Και τα Makita 10,8v δραπανοκατσαβιδο και παλμικο και τα 18v Stanley επισης παλμικο και δραπανοκατσαβιδο καθως και ολα τα Ryobi με λεντάκι που εχω εχουν μια ασ πούμε χρονοκαθυστερηση οταν αφήσεις τη σκανδάλη περίπου 5-6 δευτερπλεπτα

Μενει μενει για 5-6 δευτερολεπτα στα Dewalt και βολευει σε σκοτεινους χωρους.
Επιπροσθετα εχει 3 σκαλες επιλογης να μενειο τον διπλασιο χρονο οπως και να μενει μονιμα ανοιχτο.

το ιδιο και στο δικο μου το parkside που πηρα τωρα, μενει αναμενο καποια δευτερολεπτα αρκετα και μετα σβηνει μονο του

Eαν το λεντακι σβηνει εστω και μετα απο αρκετη ωρα, προφανως σημαινει οτι ετσι εχει ρυθμιστει απο την κατασκευη του και μαλλον δεν ειναι προβλημα.

Το δικο μου που γνωριζω οτι εχει προβλημα, δεν σβηνει καθολου παρα μονο οταν αφαιρεσεις την μπαταρια.

Τι να πω; Ισως ειναι επιτηδες, τελικα, και το αδικησα.
"Λιγα" δευτερολεπτα δεν ειναι σιγουρα, γιατι παλευοντας με τον διακοπτη το αφησα λιγα και δεν εσβησε.
Αν ειναι "πολλα" δευτερολεπτα, ισως ειναι αυτο. Θα το τσεκαρω.
Παντως, θα ειναι το πρωτο parkside που το κανει (και εχω πολλα).

Αποκατασταση, με ταπεινοτητα προς τον τρισμεγιστο θεο των parkside (και τον επι της γης εκπροσωπο του, osatosa - αν και δεν ειπε τιποτα ο ανθρωπος :) ).
Τελικα, ΟΝΤΩΣ ειναι...feature και οχι προβλημα το λεντακι του δραπανου. Σβηνει ακριβως στα 10 δευτερολεπτα. Καναδυο φορες πρεπει να το αφησα 5-6, ισως και 8-9. Γκαντεμια, για λιγο ακομα θα γλιτωνα την ταλαιπωρια. Ειναι και το πρωτο parkside που βλεπω να το εχει αυτο.
Αρα, το αδικησαμε (εσενα κοιταω, Χιωτη).
Παντως, ο τροχος ειχε προβλημα προβλημα...

Εγω δεν το αδικησα καθολου, εσυ εχεις ολη την αμαρτια δαιμονα!
Εσυ με παραπλανησες επειδη ειπες οτι το εβλεπες αναμενο μεχρι να βγαλεις την μπαταρια του αθωου εργαλειου!

Μολις ειπες ομως οτι εσβηνε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα καταλαβα οτι μαλλον δεν ειναι προβλημα και το εγραψα μαλιστα, εν ειδει εμμεσης πλην σαφους απολογιας!

Παντως η παραδοχη του λαθους σου και η ταπεινοτητα σου, σε τιμα. Διοτι τελικα, ο ταπεινων εαυτον υψωθησεται. Well done!

Αμαρτια ομολογουμενη μιση αμαρτια.
Την αλλη μιση τη σβηνει ο κυριος Osatosas... και παει, τη σκαπουλαρα 😁

Αγγελε παρακολουθώντας την συζήτηση είναι απολύτως φυσιολογικό να σβήνει επειτα από κάποιο χρόνο...
Οπότε μια χαρά δουλεύει το καημένο....!!!

Last edited by a moderator:
Οποτε,αν σε καποιο φιλο σβηνει το ledaki αμεσως,επιστροφη πισω γρηγορα.......:)

Εγώ σε διαβάζω ανελλιπώς ψάχνοντας κάθε φορά να βρω ελαττώματα σε αυτά τα υπέροχα εργαλεία ...αλλά ακόμα τίποτα .... :flipout::flipout:-bye-

Δεν υπάρχει parkside ελαττωματικό,απλά θα εχει κάποια ιδιαιτερότητα,για φιλικότητα προς το χρήστη ...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Περα απο την πλακα,το manual γραφει για αυτη την καθυστερηση?Λογικα,εφ'οσον ειναι ενα επιπλεον χαρακτηριστικο πρέπει να αναφέρεται. Αν οχι,εχω μια σκεψη για το που μπορει να οφείλεται.....

Θα έχουν αλλάξει πλακέτα για το λεντάκι.
Στο 20βολτο δραπανοκατσάβιδο που έχω 2 χρόνια σβήνει με το που αφήσεις, στο σκαπτικό Performance μετά από κάποια δευτερόλεπτα.

Μπορει να εχουν αλλαξει λεντακι,το οποιο εχει πιο πολυ πιο μικρη καταναλωση απο τα παλια,οποτε τραβαει το λιγοστο ρευμα απο το κυκλωμα - καλωδια κ μενει λιγα δευτερα αναμμενο.Αυτο γινεται κ σε αλλες συσκευες με λεντακια πχ φορτιστες.