Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο φυλλαδιο του Lidl βλεπω μια μικρη ραπτικη μηχανη χειρος που δουλευει με μπαταριες ΑΑ με 17.99 ευρω. Εχει δοκιμασει κανεις τετοιο πραμα? Κανει δουλιτσα?

Θελω να μαθω λιγο γαζωμα γιατι ζηλεψα που ειδα να φτιαχνουν υφασματινες κορωνομασκες σε χρονο μηδεν. Ειναι και χρησιμο γενικοτερα θα ελεγα να ξερεις τα βασικα :)

Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις λινκ από τη συγκεκριμένη ραπτομηχανή των 17,99 ευρώ; Γιατί εγώ δεν την βλέπω στο τρέχον φυλλάδιο/προσφορές του Lidl.

Αν πάρεις την άλλη με τα 100 μπορεί. Αυτη με τα 18 μάλλον για λύση ανάγκης την βλέπω.
Επίσης , ενώ θυμάμαι ότι την είχα δει, δεν την βρίσκω τώρα στο site ή στο online φυλλάδιο

Πρέπει να ειναι αυτή
https://www.amazon.com/SINGER-Stitch-Portable-Mending-Machine/dp/B083ZF92QL/

Nαι αυτη ειναι Στεφανε, ακριβως ο ιδιος τυπος, μονο που αναγραφει την μαρκα PFAFF επανω.

Λινκ δεν υπαρχει, μονο φωτογραφια απο το (εντυπο) φυλλαδιο μπορω να βαλω αργοτερα, οταν ανεβω στο σπιτι. Δεν υπαρχει στο on line φυλλαδιο.
Δυστυχως δεν ειδα εαν οντως υπαρχει στο καταστημα καθως πηρα το φυλλαδιο φευγοντας απο το Lidl σημερα. Αυριο θα παω να την αγορασω, εαν υπαρχει.

Αν θυμασαι κυκλοφορουσαν χρονια τετοια μικρα μηχανακια που τα πουλουσαν ακομα και πλανοδιοι στον δρομο!
Τωρα για τα αποτελεσματα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι συμφωνα με τις απαιτησεις σου αλλα σιγουρα μια μασκα θα μπορεις να την ραψεις.

Aυτη ειναι η ραπτομηχανη μπαταριας οπως φαινεται στο εντυπο φυλλαδιο του Lidl της τρεχουσας εβδομαδας

50136189296_28c8d2ea98_b.jpg

Αυτη οπως φαίνεται μονο για επιδιορθώσεις ειναι σε εκτακτες περιπτωσεις. Για ραψιμο κανονικο δεν νομίζω οτι θα κανει, αλλωστε και ποση δυναμη να εχει με απλες μπαταριες;

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για απλες και ελαφριες εφαρμογες νομιζω οτι ειναι καλο. Το οτι ειναι φορητο και μικρο ειναι για μενα το πιο βασικο σημειο.
Πρεπει να ξερεις βεβαια καποια πραματα, πχ πως να στερεωνεις στο τελος το γαζι για να μη σου ξηλωνεται, αλλα φανταζομαι ειναι απλα.

Οποιος γειτονας το βρει καπου αλλου ας μου το παρει please, καθως στο Lidl Δουκισσης Πλακεντιας εχει τελειωσει, αν το ειχαν φερει.

επειδή κάπου το εχω χάσει, η βασική διαφορά αυτών των δυο είναι μόνο στη δύναμη;
https://www.lidl.it/it/p/fai-da-te/trapano-a-percussione-scalpellatore/p42420
https://www.lidl.co.uk/en/p/diy/parkside-sds-plus-hammer-drill/p33707

Χρειάζομαι ένα all in one για το νησί που να μπορεί να ανοίγει τρύπες σε παλιό πέτρινο σπίτι και να σκάβει το μπετό για μερεμέτια.
Βάρος δεν βλέπω πουθενά. Φαντάζομαι ότι το ποιο δυνατό είναι και πιο βαρύ. Αλλα πόσο;

δεν ειναι μονο η δυναμη, ειναι και το βαρος, αρα η χρηστικοτητα. το μικρο ειναι ηδη αρκετα βαρυ για συνεχομενη δουλεια
δεν εχω δουλεψει το μεγαλο, εχω ομως το μικρο και ειμαι κατευχαριστημενος. μαρμαρινες πλακες τις θρυματιζει για πλακα, τουβλινο τοιχο τον εχει για βουτυρο. σε σημειο που για απλους παλιους τοιχους που δεν ξερω τι εχουν μεσα, καποιες φορες (οχι παντα), προτιμω να χρησιμοποιω κρουστικο δραπανο παρα αυτο γιατι μου κανει τη τρυπα λιγο μεγαλυτερη κλπ.
μην ξεχνας οτι δεν ειναι το μικρο της σειρας αλλά το μεσαιο καθως υπαρχει και μικροτερο ρευματος

σε all in one το μικρο απο τα δυο, απο οτι εχω διαβασει ειναι προτιμοτερο λογω βαρους, εσυ ομως το θες μονο για σκληρα υλικα οπου εκει το μεγαλο υπερτερει αρκετα στα μεγαλα διαμετρηματα. οπως και στην ταχυτητα σκαψιματος γενικα αλλά και στη ταχυτητα διατρησης του μπετου
αν το ηθελες και για τουβλα-ξυλα- μεταλλα, θα σου ελεγα παρε το μικρο, ομως τωρα απο αυτα που λες, μπορει να διαφερει η επιλογη.

Το πρώτο που έβαλες είναι σαφώς πιο βαρύ και δύσχρηστο αλλά με μεγαλύτερη δύναμη κρούσης. Είναι κατάλληλο κυρίως για να σπας πλακάκια, μπετά, τούβλα, δάπεδα από τσιμέντο κλπ.
Για τη χρήση που θέλεις θα σε καλύψει καλύτερα το δεύτερο που έχει και πνευματική λειτουργία κρούσης (άρα μπορεί αξιοπρεπώς να τρυπήσει τοίχους, μπετά κλπ) αλλά κυρίως είναι και πιο εύχρηστο στο χέρι όταν πχ είσαι πάνω σε μια σκάλα και θες να τρυπήσεις τον τοίχο. Το πρώτο ζυγίζει περίπου 4,5 κιλά και το δεύτερο 3,6.
Για μένα κοιτάς το δεύτερο εφόσον δεν έχεις ήδη ανάλογο εργαλείο. Το πρώτο έχει νόημα να αγοραστεί μόνο αν έχεις ήδη πιστολέτο σαν το δεύτερο κι απλά θες κάτι πιο δυνατό για να σπας/τρυπάς μπετά, κυρίως δάπεδα (και μόνο).

πολυ σωστο αυτο που λεει ο lazarefa, το μεγαλο θα το παρεις αφου εχεις ηδη κατι σαν το μικρο

Ναι, η διαφορα στα δυο εργαλεια ειναι μονο στη δυναμη και στο βαρος. Εχουν και διαφορετικο μηχανισμο κρουσης οπου ο ενας ειναι πιο αποτελεσματικος απο τον αλλο.

Το παχουλο ειναι περιπου 70% ισχυροτερο απο το λεπτο με ενεργεια 5J εναντι 3J του αλλου.

ευχαριστώ.
Αναμένω το 3j λοιπόν. Δεν νομίζω οτι θα χρειαστώ κάτι περισσότερο από αυτό για τις 2 ή 3 φορές τον χρόνο που θα δουλέψει.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βάρος δεν βλέπω πουθενά. Φαντάζομαι ότι το ποιο δυνατό είναι και πιο βαρύ. Αλλα πόσο;

4.920 το μεγάλο χωρίς κάποιο τρυπάνι κλπ

Παντως, επειδη τις προαλλες εσπαγα τοιχο με ενα αντιστοιχο με το μεγαλο, να σου πω οτι αν δεν εισαι πολυ μπρατσαρας, σε οριζοντιες κρουσεις...θα πιαστουν τα χερια σου. 😛

επειδή κάπου το εχω χάσει, η βασική διαφορά αυτών των δυο είναι μόνο στη δύναμη;
https://www.lidl.it/it/p/fai-da-te/trapano-a-percussione-scalpellatore/p42420
https://www.lidl.co.uk/en/p/diy/parkside-sds-plus-hammer-drill/p33707

Χρειάζομαι ένα all in one για το νησί που να μπορεί να ανοίγει τρύπες σε παλιό πέτρινο σπίτι και να σκάβει το μπετό για μερεμέτια.

Το μεγάλο για το νησί...

Και εγώ το μεγάλο θα έπερνα...
Σε παλιά κτίσματα και συναφή το μεγάλο θα σου κάνει πιο γρήγορη δουλειά...ειδικά εάν μιλάμε για πέτρα..
Η επιλογή έχει να κάνει με το ποσό βαριές η όχι θα είναι οι δουλειές σου...
Το μικρό το έχει ο πατέρας μου και το έχω δουλέψει ουκ ολίγες φορές...Έχει σπάσει μέχρι και ολοκληρο τοίχο από τούβλο και δεν καταλάβει τίποτα...
Σε αυτή την περίπτωση είχα κάτι ελαφρύ και ξεκούραστο αλλά μου έφαγε αρκετό χρόνο...
Σε αντίστοιχη περίπτωση με το μεγαλύτερο Stanley Που έχω έκανα τα 2/3 του χρόνου..Αλλά με περισσότερο βάρος που τι κάνει πιο κουραστικό...αλλά κέρδισα χρόνο και αυτό ήταν το σημαντικό για μένα.
Αναφέρω τα παραπάνω για να έχεις μια τάξη πραγμάτων των δυνατοτήτων που θα σου προσφέρουν. .

Aυτη ειναι η ραπτομηχανη μπαταριας οπως φαινεται στο εντυπο φυλλαδιο του Lidl της τρεχουσας εβδομαδας

50136189296_28c8d2ea98_b.jpg
Κάποτε είχα αγοράσει ένα τέτοιο μηχανάκι αλλά ποτέ δεν έκανε ένα ολοκληρωμένο γαζί. Έτσι είναι παρατημένο σε κάποιο συρτάρι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk