Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Aυτη την ραπτομηχανη μπαταριας κανονικα πρεπει να την δοκιμασει καποιος που γνωριζει να γαζωνει, δηλαδη να ξερει τα βασικα κολπα, και να μας πει την αποψη του.

γνωμες? πως σας φαινεται?

Attachments

• ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (11).jpg
    ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (11).jpg
    96.6 KB · Views: 793
καλημερα παιδια!
κι εγω αυτα σκεφτηκα, οτι και η τιμη δεν παιζεται και οτι για την τιμη τους θα ειναι σουπερ και μαλιστα με τριετη εγγυηση.
απο τη φωτο, πρεπει να εχει μεσα και ευκαμπτη προεκταση, περα απο το οτι μπορουν να δουλεψουν και με μια μικρη κλιση.
μια προεκταση να αγορασεις, θες κανα 5ευρω περαν των μεταφορικων. και περισοτερα για μια μικρη καστανια.
τοσα πολλα ουτε σε κινεζιες της πλακας δεν βρισκεις που ειναι και ακριβοτερες.
το θεμα ειναι οτι μαλλον θα γινει οτι και με το δισκοπριονο, θα εξαφανιστει με το καλημερα γιατι και μια φιλη ασχετη με τις κατασκευες που το ειδε, θελει να παρει δυο. εκτος και αν φερουν δεκαδες ανα καταστημα.

Απο την επόμενη Παρασκευή θα είμαι Λημνο...οποτε εαν θα βρεθω στο κεντρο του νησιου και το φερει θα πάρω ένα..!!!!
Η τιμη όντως είναι η ξεφτίλα για αυτά που έχει...

1/4 ειναι.

Αν ενδιαφερεται καποιοα για κατι λιγο πιο ικανο θα προτεινα να περιμενει την 3/8 που βγαζει στο εικοσαρικο, αλλα και αυτη θα δωσει λυσεις!

SjSLWU7.png

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ευχαριστώ.
Αναμένω το 3j λοιπόν. Δεν νομίζω οτι θα χρειαστώ κάτι περισσότερο από αυτό για τις 2 ή 3 φορές τον χρόνο που θα δουλέψει.

η χαρα του παιδιου η νεα βδομαδα που ερχεται :2thumb22sup:
φερνει και το μεγαλο σκαπτικο των 5j. πιθανα να ειναι μηνυμα απο το συμπαν για σενα.. ;)
και πληθος αλλων βεβαια...
επιτελους ειχα ξεροσταλιασει στο "περιμενε"

για μενα αριδες, και πολλα ψιλολογια. σφιγκτηρες, o-ring, γατζοι θερμοσυστελομενα και πολλα άλλα
αληθεια εχει παρει κανεις το παχυμετρο της? απο ακριβεια ειναι καλο? εχω ενα κλασικο που δειχνει καλα τα δεκατα του χιλιοστου, αξιζει να παω στο συγκεκριμενο ηλεκτρονικο ή θα ειναι αλλου-για- αλλου τα εκατοστα του χιλιοστου?

Ποιο ηταν το καλο παιδι που εβαζε λινκ του Lidl οποτε εφερνε εργαλεια? https://www.lidl-hellas.gr/el/c/ergalia-lidl/c2047

Για ακριβεια 100στο του χιλιοστου φιλε μου πας σε Γιαπωνεζο Μitutoyo και οχι σε παχυμετρο κινεζου, του δεκαευρου :)

Παντως σε τετοια τιμη εχω βρει οτι ειναι καλο και πολυ ακριβες ενα κινεζικο. https://www.banggood.com/150mm-Stai...p-1373616.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Του Lidl ειναι οκ, λιγο σκληρο στο ανοιξε κλεισε, αλλα το βρισκω ακριβο. Πριν λιγες μερες παρηγγειλα 2 παχυμετρα με ~5 ευρω το ενα απο το Banggood.
https://www.banggood.com/ANENG-0-10...34.html?rmmds=myorder&ID=229&cur_warehouse=CN

Last edited:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για ακριβεια 100στο του χιλιοστου φιλε μου πας σε Γιαπωνεζο Μitutoyo και οχι σε παχυμετρο κινεζου, του δεκαευρου :)

δικιο εχεις αλλά εχοντας ενα καλο κλασικο παχυμετρο ηδη, που εχει καλη ακριβεια, ξερω οτι οταν κατι μου το μετρησει στο 1,7 ειναι τοσο. απο την εμπειρια, μπορω να σου πω αν κατι δεν ειναι 1,7 αλλά ειναι 1,65 για παραδειγμα, μεγαλυτερο του 1,65 ή μικροτερο. και ξερω οτι ειναι τοσο. σκεψου να παρω ηλεκτρονικο, να πληρωσω κανα δεκαπενταρι και να μου δειχνει αυτο αντι για 1,65 να μου δειχνει 1,72
για αυτο ρωτησα πως τα παει σε ακριβεια (και επαναληψιμοτητα βεβαια)
το να μου δειχνει αντι για 1,65 (πραγματικο) να λεει 1,68 δεν τρεχει τιποτα. το να λεει 1,72 ειναι θεμα

Την έχω εγώ ,μια χαρά είναι , βασικά δεν ξέρω για τι δουλειά την θέλεις, εμένα με καλύπτει
Edit άκυρο, αυτή που έχω εγώ γυρίζει δεξιά αριστερά, αυτήν βλέπω πως όχι, αν είναι μόνο αυτήν η διαφορά τότε είναι οκ

δικιο εχεις αλλά εχοντας ενα καλο κλασικο παχυμετρο ηδη, που εχει καλη ακριβεια, ξερω οτι οταν κατι μου το μετρησει στο 1,7 ειναι τοσο. απο την εμπειρια, μπορω να σου πω αν κατι δεν ειναι 1,7 αλλά ειναι 1,65 για παραδειγμα, μεγαλυτερο του 1,65 ή μικροτερο. και ξερω οτι ειναι τοσο. σκεψου να παρω ηλεκτρονικο, να πληρωσω κανα δεκαπενταρι και να μου δειχνει αυτο αντι για 1,65 να μου δειχνει 1,72
για αυτο ρωτησα πως τα παει σε ακριβεια (και επαναληψιμοτητα βεβαια)
το να μου δειχνει αντι για 1,65 (πραγματικο) να λεει 1,68 δεν τρεχει τιποτα. το να λεει 1,72 ειναι θεμα

Ένα της powerfix, που είχα πάρει πριν αρκετά χρόνια από το lidl, μου έχει βγει πολύ καλό σε θέματα ακρίβειας και είναι από τα εργαλεία που χρησιμοποιώ πολύ. Γι αυτό της parkside αν και εμφανισιακά μοιάζουν, αν δε με απατά η μνήμη μου, την τελευταία φορά που το είχε βγάλει, διάβαζα κάτι παράπονα για το display του (αν κάνω λάθος διορθώστεμε).

Πριν λιγες μερες παρηγγειλα 2 παχυμετρα με ~5 ευρω το ενα απο το Banggood.
https://www.banggood.com/ANENG-0-10...34.html?rmmds=myorder&ID=229&cur_warehouse=CN

Έπρεπε να σου είχα αναφέρει/ εκδηλωσει ενδιαφερον να έπαιρνες ένα..κρίμα...δεν πειράζει την επόμενη...

Θεωρώ πολλά όντως τα 12 ευρώ του lidl που άγνωστο εαν οι μετρήσεις είναι σωστές....

Για το σκαπτικο που έχει την Δευτέρα όποιος ενδιαφέρεται έστω και για περιστασιακή χρήση να μην το σκεφτεί καν...αξίζει με το παραπάνω..

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

η μεγγενη που φερνει απο εβδομαδα λεει τιποτα.την εχει κανενας?

Η powerfix που εβγαζε στα ιδια νομιζω λεφτα ειχε και περιστροφη, οπως λεει και ο συναδελφος παραπανω, και ηταν αριστη.

Αυτη που φερνει τωρα το Lidl την βλεπω πανομοιοτυπη με την powerfix και παρόλο που λειπει η περιστροφη, αξιζει σαν εργαλειο δεν το συζηταμε και η τιμη ειναι αριστη.