Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπορεί οπτικά να είναι κουκλί, αλλά με 120 βατ ισχύ δεν είναι για πολλά. Θέλεις τουλάχιστον διπλάσια, αν όχι περισσότερη ονομαστική ισχύ για να μην "κολώνει" ο τροχός με το πρώτο ζόρισμα κατά το γυάλισμα/τρίψιμο υλικού.

Στην πρώτη φωτογραφία είναι ο δίσκος που είχε το φαλτσοπριονο μαζί με τον καινούριο δίσκο που αγορασα.

Στην δεύτερη για να έχουν την ίδια φορά θα πρέπει να γυρίσω από την άλλη μεριά τον έναν δίσκο.

Στην τρίτη φωτογραφία δείχνω πως ήταν ο δίσκος επάνω στο φαλτσοπριονο (στο περίπου μιας και το έχω βγάλει)

Στην τέταρτη δείχνω πως έχω τοποθετήσει τον καινούριο δίσκο στο φαλτσοπριονο.

Είναι καλά η βλέπετε κάτι παράξενο;

Και κάτι ακόμη δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με το αριθμό στροφών όσον αφορά τους δίσκους αυτούς αλλά και το φαλτσοπριονο.

Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ.
062fff4839e9349c4aed0fcfca9c3036.jpg
1c86ff2d03d6f12985c2176588157855.jpg
cead33c12d570ad7dcf18a922e7156b7.jpg
a142078451aabc0fd4d6b85b1f0e3de5.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση.

Έχω το συγκεκριμένο φαλτσοπριονο:
PZKS 2000 A1

Οι διαστάσεις του δίσκου κοπης που έχει είναι:
210-30-2.6

Οι δίσκοι κοπής που υπαρχουν από σήμερα στα καταστήματα κάνουν για το συγκεκριμένο μοντέλο;

Αναφέρουν πως είναι για δισκοπριονα χειρος και έχει διαστάσεις 210-30-2.4

Την εγκατάσταση την έκανα και τοποθετήθηκε μια χαρά επάνω στο φαλτσοπριονο αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος δεν τον δούλεψα καθόλου μιας και ήθελα να πάρω την γνωμη σας πρωτα.

Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nαι φιλε μου, εαν οι διαστασεις ειναι αυτες που αναγραφεις μπορεις να τον δουλεψεις με το φαλτσοπριονο σου τοποθετοντας τον με την σωστη φορα, οπως τον βλεπω στη φωτο που εχεις βαλει.

Παντα χρησιμοποιουσα δισκους απο παγκοπριονο σε φαλτσοπριονο, οτα ταιριαζαν οι διαστασεις βεβαια, χωρις κανενα απολυτως θεμα. Ριξε και μια ματια τι λεει και το ιντερνετ.

"Circular saw blades are designed for use with miter saws, table saws, radial arm saws, cut-off saws and standard circular saws. Many circular blades can be used interchangeably between devices."

https://www.google.com/search?clien...hUKEwiZwe7rnoLrAhXhQxUIHa88BDQQ4dUDCAs&uact=5

εξαιρετικη τιμη στο κατσαβιδακι που φερνει την αλλη εβδομαδα στα 17 ευρω. το ειχα παρει 25
λιγο πιο αδυναμο απο το (παραδοξως εξαιρετικο για το δεκαευρω που κανει) budjet σε βιδωμα μακριας ξυλοβιδας, αλλά με πολλες χρησιμες κεφαλες, μυτουλες, φορτιστη type-C και κασετινα.
δεν το λες και ψόφιο και εχει μπαταρια λιθιου. φορτιζει και γρηγορα.
σε αυτη τη τιμη ειναι τσαμπα!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εξαιρετικη τιμη στο κατσαβιδακι που φερνει την αλλη εβδομαδα στα 17 ευρω. το ειχα παρει 25
λιγο πιο αδυναμο απο το (παραδοξως εξαιρετικο για το δεκαευρω που κανει) budjet σε βιδωμα μακριας ξυλοβιδας, αλλά με πολλες χρησιμες κεφαλες, μυτουλες, φορτιστη type-C και κασετινα.
δεν το λες και ψόφιο και εχει μπαταρια λιθιου. φορτιζει και γρηγορα.
σε αυτη τη τιμη ειναι τσαμπα!

τι κατσαβιδακι φερνει την αλλη εβδομαδα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τι κατσαβιδακι φερνει την αλλη εβδομαδα?

αυτο
https://www.lidl-hellas.gr/el/fylad...hulladio-lidl-non-food/view/jumpmarks/page/14
εναν φορτιστη usb με type-C καλωδιο να παρεις, θες κανα 8-10 ευρω
τον βαζεις και στο κινητο ή ταμπλετ αν εχεις τετοιο και το κατσαβιδι σου βγαινει πραγματικα χαρισμα!

Αυτό τι είναι πάλι ότι δεν διατίθεται σε όλα τα καταστήματα; Ας αναφέρουν τουλάχιστον σε ποια καταστήματα υπάρχουν

κι εγω το περιμενω κατι μηνες τωρα ;)
εικοσαβολτο και τσαμπα!
απο λαθος μου ειχα παρει ενα 20w και επειδη δεν προσεξα το διαβασα 20V
τελικα ηταν 3,6 βολτ και ψοφιο. το μετετρεψα τελευταια σε κυκλωνικο για τα πριονιδια κλπ με σωληνα απο ποτισμα και κουτι απο γαριδακια :flipout:
ετσι κατι κανει, αλλά ενα σκουπακι για να πεις οτι ειναι χρηστικο πρεπει να ειναι απο 12 V και πανω απο οτι εχω δει απο παλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Nαι φιλε μου, εαν οι διαστασεις ειναι αυτες που αναγραφεις μπορεις να τον δουλεψεις με το φαλτσοπριονο σου τοποθετοντας τον με την σωστη φορα, οπως τον βλεπω στη φωτο που εχεις βαλει.

Παντα χρησιμοποιουσα δισκους απο παγκοπριονο σε φαλτσοπριονο, οτα ταιριαζαν οι διαστασεις βεβαια, χωρις κανενα απολυτως θεμα. Ριξε και μια ματια τι λεει και το ιντερνετ.

"Circular saw blades are designed for use with miter saws, table saws, radial arm saws, cut-off saws and standard circular saws. Many circular blades can be used interchangeably between devices."

https://www.google.com/search?clien...hUKEwiZwe7rnoLrAhXhQxUIHa88BDQQ4dUDCAs&uact=5
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Οπότε να κάνω δοκιμή να κόψω η θα φάω κανένα δίσκο στο κεφάλι και θα με βρουν στο πάτωμα;;;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια χαρα εισαι.
Εντω μεταξυ η εικονα στο κουτι του δισκου ειναι λαθος.
Ειναι κατοπτρισμος.
Η εικόνα στο κουτί του δίσκου είναι ακριβώς όπως τον δείχνει. Δεν είναι λάθος.

Ο δίσκος που φαίνεται έξω από το κουτί είναι ο δίσκος που είχε επάνω το φαλτσοπριονο.

Ο δίσκος μέσα στο κουτί είναι ακριβώς όπως δείχνει οπότε ο αντικατοπτρισμός στην ουσία γίνεται στην τοποθέτηση του καινούριου δίσκου επάνω στο φαλτσοπριονο.

Λες να υπάρξει κάποιο πρόβλημα;

Βγάζει η Parkside δισκοπρίονο χειρός με δίσκο 210mm ????
Εγώ δεν θυμάμαι να βγάζει ...άρα για να πουλάει δίσκο σε αυτή την διάσταση είναι για το φαλτσοπρίονο ...
Απορώ πως αντέχεις μια εβδομάδα τώρα και δεν τον έχεις δοκιμάσει :flipout:

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εδώ μου φαίνεται πως ειναι ανάποδα στην φωτο επειδή δεν βλέπω τπτ από τα γράμματα και τα σχέδια του.
Στη φωτογραφία που βλέπεις ο δίσκος που είναι τοποθετημένος στο φαλτσοπριονο είναι ο καινούριος και τα γράμματα είναι από την πλευρά που βλέπουμε.

Ο δίσκος που είναι πρόχειρα τοποθετημένος στο κάτω μέρος είναι ο δίσκος που είχε από την αρχή το φαλτσοπριονο. Τα γράμματα του είναι από την άλλη πλευρά για αυτά και δεν φαίνονται στη φωτογραφία.

Η φορά από τα δόντια των δίσκων όμως είναι ίδια στη φωτογραφία.