skysound
Supreme Member
Αυτο το διδυμο τροχακι πολυ κουκλι, αλλα δεν ξερω τι ψαρια πιανει,
ασε που δεν εχω χωρο πια για αλλα εργαλεια.
ασε που δεν εχω χωρο πια για αλλα εργαλεια.
Καλησπέρα σε όλους.
Θέλω να κάνω μια ερώτηση.
Έχω το συγκεκριμένο φαλτσοπριονο:
PZKS 2000 A1
Οι διαστάσεις του δίσκου κοπης που έχει είναι:
210-30-2.6
Οι δίσκοι κοπής που υπαρχουν από σήμερα στα καταστήματα κάνουν για το συγκεκριμένο μοντέλο;
Αναφέρουν πως είναι για δισκοπριονα χειρος και έχει διαστάσεις 210-30-2.4
Την εγκατάσταση την έκανα και τοποθετήθηκε μια χαρά επάνω στο φαλτσοπριονο αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος δεν τον δούλεψα καθόλου μιας και ήθελα να πάρω την γνωμη σας πρωτα.
Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εξαιρετικη τιμη στο κατσαβιδακι που φερνει την αλλη εβδομαδα στα 17 ευρω. το ειχα παρει 25
λιγο πιο αδυναμο απο το (παραδοξως εξαιρετικο για το δεκαευρω που κανει) budjet σε βιδωμα μακριας ξυλοβιδας, αλλά με πολλες χρησιμες κεφαλες, μυτουλες, φορτιστη type-C και κασετινα.
δεν το λες και ψόφιο και εχει μπαταρια λιθιου. φορτιζει και γρηγορα.
σε αυτη τη τιμη ειναι τσαμπα!
τι κατσαβιδακι φερνει την αλλη εβδομαδα?
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Nαι φιλε μου, εαν οι διαστασεις ειναι αυτες που αναγραφεις μπορεις να τον δουλεψεις με το φαλτσοπριονο σου τοποθετοντας τον με την σωστη φορα, οπως τον βλεπω στη φωτο που εχεις βαλει.
Παντα χρησιμοποιουσα δισκους απο παγκοπριονο σε φαλτσοπριονο, οτα ταιριαζαν οι διαστασεις βεβαια, χωρις κανενα απολυτως θεμα. Ριξε και μια ματια τι λεει και το ιντερνετ.
"Circular saw blades are designed for use with miter saws, table saws, radial arm saws, cut-off saws and standard circular saws. Many circular blades can be used interchangeably between devices."
https://www.google.com/search?clien...hUKEwiZwe7rnoLrAhXhQxUIHa88BDQQ4dUDCAs&uact=5
Η εικόνα στο κουτί του δίσκου είναι ακριβώς όπως τον δείχνει. Δεν είναι λάθος.Μια χαρα εισαι.
Εντω μεταξυ η εικονα στο κουτι του δισκου ειναι λαθος.
Ειναι κατοπτρισμος.
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στη φωτογραφία που βλέπεις ο δίσκος που είναι τοποθετημένος στο φαλτσοπριονο είναι ο καινούριος και τα γράμματα είναι από την πλευρά που βλέπουμε.Εδώ μου φαίνεται πως ειναι ανάποδα στην φωτο επειδή δεν βλέπω τπτ από τα γράμματα και τα σχέδια του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.