Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τώρα που ψωνίσαμε σκούπα, έφερε τη σκούπα.. 🙄

Συγνωμμη αλλα δεν συγκρινεται η μια με την αλλη...θα σου έλεγα να πάρεις τις σακούλες που βγάζει....
Αναμενουνε review όπως είπε και ο Κυριάκος....

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οι σακούλες είναι συμβατές με τη bosch? Γιατί τις έχει και τσάμπα

Εάν το στόμιο αναρωφησσης είναι μεταξύ 59 και 70mm μια χαρά κάνουν...
Μέτρα πόσο είναι της Bosch και βλέπεις....Εγώ νομίζω ότι κάνουν...
Εξάλλου είναι τόσο φτηνές που αξίζει να δοκιμάσεις...

Επειδή το ψάχνω εδώ και καιρό και δεν το βρίσκω, σε ποιο κατάστημα το είδες;;
Επειδή είσαι της περιοχής ( Ηλιούπολη,Αγ Δημητριος,Δάφνη,Άλιμος και περιχωρα),εαν θυμαμαι καλα,το πρώτο μαγαζί που θα κοιταζεις είναι το lidl Αλίμου...βρισκω σχεδον τα παντα καθε φορα..Δεν ξέρω βέβαια εαν έχεις τσεκάρει και εκεί αλλά υπαρχουν ακομη προιοντα ακομη και από 2 εβδομάδες αφότου έχει βγει η προσφορά...

Κορινθία - Κιάτο
Μου πέφτει λίγο μακριά από Αθήνα, σε ευχαριστώ

Επειδή είσαι της περιοχής ( Ηλιούπολη,Αγ Δημητριος,Δάφνη,Άλιμος και περιχωρα),εαν θυμαμαι καλα,το πρώτο μαγαζί που θα κοιταζεις είναι το lidl Αλίμου...βρισκω σχεδον τα παντα καθε φορα..Δεν ξέρω βέβαια εαν έχεις τσεκάρει και εκεί αλλά υπαρχουν ακομη προιοντα ακομη και από 2 εβδομάδες αφότου έχει βγει η προσφορά...

Καλή πληροφορία, θα παω αύριο Άλιμο να ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ!

Bλεπω οτι εχει και μονταζοκολλα απο Δευτερα με 2 ευρουδακια, οταν η αντιστοιχη κολλα σε pattex και Βison κοστιζει τα τριπλα!!

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-ilika-epidiorthosis/p69887

Θα παρω ενα τεμαχιο για να κανω ενα συγκριτικο μεταξυ των τριων, δεν ξερεις ποτε τι γινεται..:)

Την εχω χρησιμοποιησει αρκετα, καλουτσικη ειναι. Σε σοβατεπι π.χ. κολλησε καλα. Σε πλαστικο μισο-ξεκολλαει.

Την εχω χρησιμοποιησει αρκετα, καλουτσικη ειναι. Σε σοβατεπι π.χ. κολλησε καλα. Σε πλαστικο μισο-ξεκολλαει.

ΤΟ θεμα ειναι πως συγκρινεται με τις γνωστες επωνυμες bison και pattex.
Το πλαστικο θελει καποια προετοιμασια με αγριεμα της επιφανειας.

Ροδάκια θα πάρω εγω!
Έβαλα στην κούνια καποια που είχα σαν αυτα με το ελαστικό στις ρόδες αλλα επειδη τα ειχα καιρο ειχε πολυμεριστει και έσπασε.
Προ εβδομάδας ελεγα να παω να παρω αλλά με εδώ σε το φυλλάδιο καθως εξω θα έχει κανενα τετραευρο το ενα....

Δυναμη το κομπρεσσερ του Lidl των 15J ισχυος !!!

50236731973_ef41af0efb_b.jpg

Στην μικρη δοκιμη σε τσιμεντο εδωσε ρεστα. Οι κραδασμοι περιορισμενοι και το κρατημα παρ'ολο το μεγαλουτσικο βαρος αυτων των εργαλειων, οπως ακριβως επρεπε.

Εδω η συγκριση των καλεμιων, το μικρο ειναι το SDS plus και το μεγαλο ειναι το SDS Max. H διαφορα μεγεθους μεγαλη αλλα διαφορα στην αποτελεσματικοτητα πολυ μεγαλυτερη.
50236731808_58fd985cf0_b.jpg

Να πω οτι το πρωτο εργαλειο το γυρισα πισω καθως ειχαν κλεψει τα δυο καλεμια και ειχαν αδειασει σχεδον ολο το γρασσο απο το πλαστικο σωληναριο...μιλαμε για καταντια.
Ευτυχως που ειχε ενα τελευταιο σετ το οποιο ηταν πληρες.

Το περιεργο της ολης ιστοριας ειναι οτι το εργαλειο που γυρισα πισω ειχε το μικρο μαυρο δεματικο ασφαλειας στη θεση του. Φαινοταν δηλαδη οτι δεν ειχε ανοιχτει ποτε η συσκευασια.
Αυτος που εκλεψε τα καλεμια εκανε καλη, επαγγελματικη δουλεια. Προφανως ειπε οτι δεν το χρειαζοταν και ο υπαλληλος δεν ειχε λογο να σπασει την ασφαλεια για να το τσεκαρει.

Μακαρι να πιασουν το τομαρι απο τις καμερες ασφαλειας καθως ηταν η μοναδικη επιστροφη εργαλειου σημερα.

Η διαφορα με ενα sds τρυπανι τοσο σαν εργαλειο οσο και σε αναλλωσημα ειναι πολυ μεγαλη....κυριος σε χρονο και ποσοτητα γκρεμισματος.. Για αυτό και έγινε η αγορά...
Στην ουσία το πήρα για να μην ζοριζω το Stanley όταν χρειαστεί..

Χαίρομαι που το ελενξες και το τσεκάρες...άσχημα τα παραπάνω.. τόσο πολύ επαγγελματισμός ποια...;!!!!
Έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι και από εντός η δουλειά..
...και φυσικά πάνω ολα η ταλαιπωρία που υπεστεις του πήγεναι έλα...
Έλεος με αυτά τα πράγματα....!!!
Κοίτα να δεις που επέμενα να τα ανοίξεις και σου ειπα ότι από καλεμια θα έπερνα καινούργια....!!!

Έχω ξαναγράψει για το γράσο του λιντλ σε ένα παλιό sds που έχω.
Κρυσταλλοποιήθηκε και έπρεπε να λύσω το τσοκ τελείως να το καθαρίσω για να βάλω το δικό μου.

Προσωπικά θα το πετούσα κατευθείαν. Δεν αξίζει το ρίσκο αν έχουν ακόμα το ίδιο.

Δυναμη το κομπρεσσερ του Lidl των 15J ισχυος !!!

50236731973_ef41af0efb_b.jpg

Στην μικρη δοκιμη σε τσιμεντο εδωσε ρεστα. Οι κραδασμοι περιορισμενοι και το κρατημα παρ'ολο το μεγαλουτσικο βαρος αυτων των εργαλειων, οπως ακριβως επρεπε.

Εδω η συγκριση των καλεμιων, το μικρο ειναι το SDS plus και το μεγαλο ειναι το SDS Max. H διαφορα μεγεθους μεγαλη αλλα διαφορα στην αποτελεσματικοτητα πολυ μεγαλυτερη.
50236731808_58fd985cf0_b.jpg

Να πω οτι το πρωτο εργαλειο το γυρισα πισω καθως ειχαν κλεψει τα δυο καλεμια και ειχαν αδειασει σχεδον ολο το γρασσο απο το πλαστικο σωληναριο...μιλαμε για καταντια.
Ευτυχως που ειχε ενα τελευταιο σετ το οποιο ηταν πληρες.

Το περιεργο της ολης ιστοριας ειναι οτι το εργαλειο που γυρισα πισω ειχε το μικρο μαυρο δεματικο ασφαλειας στη θεση του. Φαινοταν δηλαδη οτι δεν ειχε ανοιχτει ποτε η συσκευασια.
Αυτος που εκλεψε τα καλεμια εκανε καλη, επαγγελματικη δουλεια. Προφανως ειπε οτι δεν το χρειαζοταν και ο υπαλληλος δεν ειχε λογο να σπασει την ασφαλεια για να το τσεκαρει.

Μακαρι να πιασουν το τομαρι απο τις καμερες ασφαλειας καθως ηταν η μοναδικη επιστροφη εργαλειου σημερα.

Πρέπει να είναι απ την Κίνα η ζημιά Μιχάλη γιατί στο δικό μου είχε εσωτερικά σπασίματα το κουτί και φλούδες από τορναρισμα...μαζι με δερματικά σαν το έξω,ενα κομμένο ,ενα ολόκληρο,δηλαδη το εργαλείο μια χαρά και τα γύρω γύρω χάλια.
Πετάει το μηχάνημα από απόδοση,για πόσο δεν ξέρω,το χερούλι είναι κακοσχεδιασμενο,όλα πιστεύω ότι θα τη βγαλει.

Το ζαχαρωνα κι εγω σημερα, γυρναγα, ξαναγυρναγα, αλλα κρατηθηκα, τελικα. Επεισα τον εαυτο μου οτι, ετσι κι αλλιως, δεν θα χωραγε στο γυρισμο, που θα ειναι τιγκα το αμαξι.
Τοσο αυτο, οσο και το radial φαλτσο, που το ειχε προσφορα 80 μονο :)
Καλοδουλευτο, Κωστη.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πετάει το μηχάνημα από απόδοση,για πόσο δεν ξέρω,το χερούλι είναι κακοσχεδιασμενο,όλα πιστεύω ότι θα τη βγαλει.
Του Performance δεν την έβγαλε πάντως, το έσφιξα πολύ φαίνεται και κόπηκε το λαμάκι :P
Όταν έχω χρόνο θα ψάξω να βρω κανένα ανταλλακτικό. (ή θα δοκιμάσω του Bosch μήπως κάνει)

Του Performance δεν την έβγαλε πάντως, το έσφιξα πολύ φαίνεται και κόπηκε το λαμάκι :P
Όταν έχω χρόνο θα ψάξω να βρω κανένα ανταλλακτικό. (ή θα δοκιμάσω του Bosch μήπως κάνει)

Να το αλλάξεις
Κρίμα είναι