Δεν μπορεί . Προφανώς εννοεί εκείνες τις σκούπες που ταυτόχρονα με την αναρρόφηση έχουν και σύστημα που βγάζει νερό στο πέλμα και το τραβάει ξανά μέσα . Τις χρησιμοποιούν επαγγελματίες που πλένουν καναπέδες χαλιά κλπ. Νομίζω τέτοιες σκούπες έχουν πάνω από 400 .Mε ρωτησε ενας γειτονας απο τη Χιο εαν μπορει να πλυνει καθισματα αυτοκινητου με την σκουπα υγρων στερεων που ειχε προσφατα το Lidl.
Yπαρχει τετοια δυνατοτητα με αυτη τη σκουπα, το εχει δοκιμασει κανεις? Η μηπως δεν καταλαβα καλα τι με ρωτουσε ο ανθρωπος!
Παιδια αυτο το εργαλειο (φαλτσοπριονο) χρειαζεται να εχεις και παγκο εργασιας, ετσι δεν ειναι?
Κορινθία - Κιάτο
ηρθε και το πληρωμα του χρονου και για μενα φιλοι και το χεριασα το φαλτσοπριονο, ξεφραγκιζόμενος μεν, χαμογελαστος δε, γιατι radial με 80 ευρω ειναι ευκαιρια που δεν βρισκεις πουθενα!
να μην αγχωνω και τον κυριακο με τους γωνιακους μου στο ξυλο. (κυριακο μετρησε πολυ η γνωμη σου να αγορασω καποια στιγμη το φαλτσοπριονο)
τωρα θελει διαβασμα για το πως θα το σεταρω σωστα.
καποια παιδια αν θυμαμαι, το εχουν ψαξει το εργαλειο. μονο να βρω τι εχουν γραψει...
ειχα παρει απο παλιοτερα που το ειχε φερει και το πακετο με τους 3 δισκους του φαλτσοπριονου υπολογιζοντας καποια στιγμη στην αγορα του, και μαλιστα τοτε σε προσφορα με 9 ευρω, οπότε τωρα θα ειμαι καλυμενος για πολυ καιρο
σε βιντεακια στο youtube, ειδα το συγκεκριμενο φαλτσοπριονο να του εχουν βαλει μεχρι και δισκο της evolution και να κοβουν σιδερα (κοιλοδοκους), πραγμα που σημαινει οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι και της πλακας.
βεβαια δεν ειναι αυτη η δουλεια που πρεπει να κανει, αλλωστε υπαρχουν γωνιακοι σε βαση ή σιδηροπριονα βασης για αυτο.
ειναι ενδεικτικο ομως οτι γενικα τα καταφερνει.
αν εχετε τον τροπο και τον χωρο, σε αυτη τη τιμη το συγκεκριμενο ειναι ευκαιρια
Παιδια σε αθηναϊκό καταστημα lidl εχει δει καποιος την προσφορα με το radial φαλτσοπροιονο να πεταχτώ να το πάρω?
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tι να πω, ισως εννοει να ριχνει νερο και σαπουνι στο υφασμα της θεσης και μετα να το ρουφαει με τη σκουπα.
Δεν μιλησαμε απ'ευθειας με τον ανθρωπο που ειχε την απορια αλλα μεσω τριτου φιλου, ισως δεν μου μεταφερθηκε σωστα το ερωτημα![]()
Δύσκολο να βρεις εφάμιλλη...ανεβαίνεις πάνω από 100αρικο...
Εάν βρεις του lidl παρτην..
Έχω εδώ και 8 χρόνια ίδια και μια χαρά δουλεύει ακόμη...
Έχει τραβήξει σκόνες, πριονίδι και χώματα χωρίς πρόβλημα.. Η απορροφητικότητα της είναι μέτρια αλλά εμένα δεν με προβληματίζει...
Εάν θες μια τάξη πραγμάτων για την αποδοτικοτητα της, έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και με καμηλοπάρδαλη τριβειο τοίχου πολλές φορές χωρίς θέματα..
ηρθε και το πληρωμα του χρονου και για μενα φιλοι και το χεριασα το φαλτσοπριονο, ξεφραγκιζόμενος μεν, χαμογελαστος δε, γιατι radial με 80 ευρω ειναι ευκαιρια που δεν βρισκεις πουθενα!
να μην αγχωνω και τον κυριακο με τους γωνιακους μου στο ξυλο. (κυριακο μετρησε πολυ η γνωμη σου να αγορασω καποια στιγμη το φαλτσοπριονο)
τωρα θελει διαβασμα για το πως θα το σεταρω σωστα.
καποια παιδια αν θυμαμαι, το εχουν ψαξει το εργαλειο. μονο να βρω τι εχουν γραψει...
ειχα παρει απο παλιοτερα που το ειχε φερει και το πακετο με τους 3 δισκους του φαλτσοπριονου υπολογιζοντας καποια στιγμη στην αγορα του, και μαλιστα τοτε σε προσφορα με 9 ευρω, οπότε τωρα θα ειμαι καλυμενος για πολυ καιρο
σε βιντεακια στο youtube, ειδα το συγκεκριμενο φαλτσοπριονο να του εχουν βαλει μεχρι και δισκο της evolution και να κοβουν σιδερα (κοιλοδοκους), πραγμα που σημαινει οτι το συγκεκριμενο δεν ειναι και της πλακας.
βεβαια δεν ειναι αυτη η δουλεια που πρεπει να κανει, αλλωστε υπαρχουν γωνιακοι σε βαση ή σιδηροπριονα βασης για αυτο.
ειναι ενδεικτικο ομως οτι γενικα τα καταφερνει.
αν εχετε τον τροπο και τον χωρο, σε αυτη τη τιμη το συγκεκριμενο ειναι ευκαιρια
Στα 100 ευρώ βρίσκω την Bosch με 240 mbar vacuum αλλά πλαστικό κάδο
Η Karcher 4001 είναι η πιο γνωστή οικονομική για αυτή τη δουλειά αν κ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για την αποτελεσματικότητα της.
Νομίζω ότι πρέπει να πας σε αρκετά ακριβότερη για να δεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Για Αθήνα δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα δεν υπάρχει σε Νέο Κόσμο, Αλίμου, Αμπελόκηποους.
Σήμερα στο κατάστημα του Κιάτου είχε σίγουρα 5 τεμάχια διαθέσιμα με την έκπτωση 20% και τελική τιμή 79.
Αν υπάρχει η ευχέρεια αύριο Σάββατο πας στο Κιάτο, 1'10 από Αθήνα το τσιμπάς, κανείς το μπάνιο σου, παίρνεις καθαρό αέρα και γυρίζεις ανανεωμένος και φορτωμένος με το εργαλείο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.