Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομιζω οτι δεν ειναι καθολου κακη ιδεα ο παμφθηνος 18βολτος φυσητηρας της Einhell που μπορεις να τον βρεις και κατω απο 30 ευρω solo
https://www.e-shop.gr/fysitiras-kip...li-e-solo-power-x-change-3433532-p-TLS.051379

Απο κει και περα ενα βασικο κιτ φορτιστη/μπαταριας 3Αω κοστιζει περιπου 45 ευρω https://www.e-shop.gr/taxyfortistis...-mpataria-18v-li-ion-3ah-4512041-p-TLS.051434

Aρα ξεκινας να κανεις δουλεια με κατω απο 100 ευρω.

Ειτε αγοραζεις solo εργαλειο με ~30 ευρω, ενα φορτιστη με 20 ευρω και κανα πακετακι με 2 4αρες μπαταριες με 85 ευρω. Συνολο 135 ευρουδακια + μεταφορικα οπου χρειαζεται.

+++++++++++
Εαν βρεις φτηνο solo Μακιτα φυσητηρα που θες, μπορεις να βρεις μαϊμου 6Aω μπαταρια απο το Banggood, αποθηκες Ευρωπης μαλιστα, με 38 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.
Ενας αντιστοιχος φορτιστης κοστιζει απο 27 ευρω https://www.banggood.com/14V-18V-2A...2.html?rmmds=search&ID=47184&cur_warehouse=CN

Οι 12βολτες μαιμου μπαταριες Μακιτα που εχω αγορασει απο εκει για τα δικα μου 12βολτα Makita, με ~16 ευρω την μια, ειναι απλα τελειες.
Μιχαλη τον εχω δει τον Eihell αλλα δεν μου πολυγεμιζει το ματι...
Θεωρώ ότι ο Ryobi που έχεις με τα 245Km είναι κλάσης ανώτερος από αυτόν...

Όσο αφορά τις μαϊμού μπαταριες και φορτιστη της makita ακούγεται πολυ ενδιαφέρον καθώς σκετος ο φυσητηρας Duz184z της Makita έχει γύρω στα 100 ευρω...οπότε σύνολο κοντά στα 200 ευρω όλα μαζί...

Στην ουσία προτημω να δώσω 200 ευρώ με τις μαϊμού μπαταριες/φορτιστή για τον Makita πάρα 135 για τον Einhell...Η διαφορά στην ποιότητα είναι τεράστια και στην τιμή παλεύεται η διαφορα στο ποσό...
Μια όμως μαμά μπαταρία θα την ήθελα...οπότε το πακέτο των 200 ευρώ εργαλειο/φορτιστη/μπαταρια 3ah παροτι ακομη ακριβωτερη ακουγεται καλη αρχική λύση..
Θα το δούμε όμως...

Ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Στο παρακάτω video είναι το παλιότερο μοντέλο.
Ρωτάω αν τον τελευταίο καιρό έχει φέρει τέτοιοι πριόνι ή αν υπάρχει πρόταση για κάτι παρόμοιο στα ίδια περίπου χρήματα;
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ευχαριστώ. Εντελώς τυχαία το σκέφτηκα και έπεσα στην περίπτωση με έναν μικρό κήπο που έχω σε ένα εξοχικό που έχω.

Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο η αγορα του καθως παρομοιες σπαθοσεγες κηπου με το εξαρτημα για τα κλαδια απλα δεν υπαρχουν σε τετοια χαμηλη τιμη. Ειναι πολυ καλο που η μπαταρια ειναι αποσπωμενη και κανει σε ολα τα 12βολτα της Parkside.

Θα χρειαστει και δευτερη μπαταρια εαν τα δεντρα ειναι πολλα η τα κλαδια προς κοπη μεγαλυτερα των 2-3 εκατοστων. Ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα χρειαστει καλες λαμες (πχ. Bosch) καθως οι λαμες Parkside ειναι κατω του μετριου. Εκτος και εαν εχουν βελτιωθει.

Γιατί να μην είναι; Αρκεί βέβαια να επιλέξεις την 6-άρα όταν κάνεις την παραγγελία.

Γιατι μπορει να ειναι 4αρα. Και με 59 αγοραζω αυθεντικη μπαταρια 5αη με εγγυηση!

Για λαμες σπαθοσεγας, ισως αξιζουν μια δοκιμη και καποιες "own brand" που εχει φερει το leroy.
Εχω παρει, αλλα δεν εχω καταφερει να τις δοκιμασω ακομα. Ειναι σε τιμες χωμα, παντως.
Οσον αφορα τις parkside, προσωπικα δεν τις εχω δει τοσο χαλια, στο κοψιμο, τουλαχιστον. Ισως εχουν μεγαλη διαφορα στην αντοχη, απο τις bosch και λοιπες.
Παντως, σε "τεστακια" σε ξυλο και μεταλλο που εκανα με bosch, dewalt και parkside (+ μια ακομα ακριβη μεταλλου) δεν ειδα τεραστιες διαφορες στην ταχυτητα κοπης.

Μα πώς θα είναι 4-άρα αφού έχω παραγγείλει την 6-άρα; Θα με κοροϊδέψουνε;

Ρε Μπαμπη, δεν σε αναγνωριζω. Αν τη μετρησης,χωριτικοτητα και αποδιδομενη ισχυ και σου βγει σαν να ηταν 4αρα?
Αν σου βαλει σφραγιδα 8ah, σημαινει απαραιτητς οτι ειναι τετοια?
Και διαβασα σχολια που λεει οτι πραγματι ανταποκρινεται για 4ahαρα...

Εαν θελει να χασει την αξιοπιστια του ο πωλητης μπορει καλλιστα να βαλει μεσα στο battery pack στοιχεια 18650 μικροτερης χωρητικοτητος που συνολικα να δωσει λιγοτερα απο 6Ah.

Με αλλα λογια ειναι πιθανον μια κινεζικη '6αρα' μπαταρια να αποδιδει σαν 5αρα επειδη ο κινεζος δεν χρησιμοποιησε στοιχεια 18650 των 3000μΑ αλλα των 2800 η λιγοτερων μΑ που ειναι και πιο φτηνα. Παντως oι κινεζικες 2μΑ μπαταριες που ειχα αγορασει απο το bangood ηταν οντως 2μΑ πραγμα που το εχω γραψει αρκετες φορες μεσα στο φορουμ.

Η πιθανοτητα ομως μια δηλωμενη 6αρα μπαταρια (απο το banggood, εχει σημασια το μαγαζι) να ειναι στην ουσια 4αρα ειναι παρα πολυ μικρη την στιγμη που υποτιθεται οτι οι πωλητες ελεγχονται απο το Banggood. Φανταζομαι οτι το Bangood απο τους δεκαδες προμηθευτες/μεσαζοντες/πωλητες μπαταριων θα εχει προτιμησει να συνεργαστει με 1-2 αξιοπιστους.

ρε παίδες ,
γενικότερα το banggood και τους πωλητές του τους εμπιστεύεστε? Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί αλλά κινέζικα και αξιόπιστα και ποιοτικά δεν ξέρω αν ταιριάζουν . Πουλά ένας τύπος κάτι κολονάτα με 65 ευρώ , (δεν έχω πρόχειρο το link ) ρυθμίζομενo κλπ κλπ , πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι ένα κολονάτο στα 65 ευρώ ? Ρωτάω , δεν ξέρω .

πολυ υλικο εχουν φερει τα λιντλ τελευταια, τουλαχιστον στα περιφερειακα υποκαταστηματα
το ρουτερ 20 ευρω, ο μεγαλος ευθης λειαντηρας στα 17, η μικρη σκουπα στα 40, και γενικα προσφορες στα υπαρχοντα εργαλεια και περιφερειακα. ακομα και σε καποια PERFOMANCE .
προσφορες μεχρι και σε κοφτακι αερος (72mm) στα 7 ευρω. ακομα και μαγνητικες ραγες στα 2,5 ευρω αν θυμαμαι καλα. κλπ
ριξτε καμια ματια

Σε δύο καταστήματα Θεσσαλονίκης και δύο Χαλκιδικής , δεν έχει τίποτα . Ούτε φαλτσοπριονα , ούτε πριονοκορδελα , ούτε τριβεία και ρούτερ . Μόνο σε ένα έχουν ξεμείνει οι ραφιερες που δεν τις έχουν σε έκπτωση όπως είχα πάρει μια πέρσυ στα 22 από στοκ .

Eγω Βαγγελη ψωνιζω απο εκει απο την πρωτη μερα που ανοιξε και με εχει κερδισει και με τις τιμες του και με την ποικιλια των προιοντων του αλλα κυριως με την αξιοπιστια του.
Εχει εκτοπισει πληρως απο την αγορα καποια πολυ μεγαλα ονοματα εκεινης της εποχης (DX, Fasttech, Wallbuys,dinodirect κλπ) τα οποια ηταν επισης καλα και αξιοπιστα μαγαζια.

Απο κει και περα ισχυει το ...ο,τι πληρωνεις παιρνεις και αυτο δεν νομιζω να χωρα καμμια αμφιβολια και αναφερομαι πχ. στο κολωνατο . Ομως ειναι μια πολυτιμη πηγη για προιοντα που ειτε δεν τα βρισκεις αλλου ειτε τα βρισκεις πιο ακριβα.

Σε δύο καταστήματα Θεσσαλονίκης και δύο Χαλκιδικής , δεν έχει τίποτα . Ούτε φαλτσοπριονα , ούτε πριονοκορδελα , ούτε τριβεία και ρούτερ . Μόνο σε ένα έχουν ξεμείνει οι ραφιερες που δεν τις έχουν σε έκπτωση όπως είχα πάρει μια πέρσυ στα 22 από στοκ .
φατσοπριονα , πριονοκορδελες και μεγαλες σκουπες λογικα θα ξαναβγαλει προσφορες καποια στιγμη, γιατι ειδα να εχουν μεινει αρκετα