Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ρε Μπαμπη, δεν σε αναγνωριζω. Αν τη μετρησης,χωριτικοτητα και αποδιδομενη ισχυ και σου βγει σαν να ηταν 4αρα?
Αν σου βαλει σφραγιδα 8ah, σημαινει απαραιτητς οτι ειναι τετοια?
Και διαβασα σχολια που λεει οτι πραγματι ανταποκρινεται για 4ahαρα...

Τώρα κατάλαβα τι θες να πείς.
Εγώ νόμιζα οτι εννοούσες οτι θα μου έστελναν 4-άρα ενώ έχω παραγγείλει 6-άρα. Στο site γράφει "3.0Ah-6.0Ah" κι αλλάζει η τιμή ανάλογα τη χωρητικότητα.
Τώρα γι'αυτό που ρωτάς, αν δεν πάρω τη μπαταρία στα χέρια μου, δεν έχω απάντηση. Αυτός είναι και ο λόγος που παρήγγειλα μόνο μία, περιμένω να δω πρώτα και μετά πράτω ανάλογα.
Και να σου πω την αμαρτία μου, πιο πολύ με έπεισε ο Μιχάλης που έγραψε οτι είναι πολύ ευχαριστημένος από κάποιες 12-βολτες που πήρε.

πολυ υλικο εχουν φερει τα λιντλ τελευταια, τουλαχιστον στα περιφερειακα υποκαταστηματα
το ρουτερ 20 ευρω, ο μεγαλος ευθης λειαντηρας στα 17, η μικρη σκουπα στα 40, και γενικα προσφορες στα υπαρχοντα εργαλεια και περιφερειακα. ακομα και σε καποια PERFOMANCE .
προσφορες μεχρι και σε κοφτακι αερος (72mm) στα 7 ευρω. ακομα και μαγνητικες ραγες στα 2,5 ευρω αν θυμαμαι καλα. κλπ
ριξτε καμια ματια

Καλήμερα,από PERFOMANCE τι έχεις δει και που αν επιτρέπεται ;

καλημερα!
πολυεργαλειο στην αμαλιαδα το οποιο ειδα χτες 2 κομματια και ενα πνευματικο πιστολετο.
εμαθα οτι και στο πυργο εχει πολυεργαλειο τουλαχιστον.
δυστυχως ενα πηγαινε-ελα αμαλιαδα απο το χωριο ειναι 40 λεπτα για αυτο και δεν προσφερθηκα να βοηθησω τα παιδια.

παντως αυτο που αξιζει τρελα ειναι η μαγνητικη ραγα που εχει πολλες. ειχα μια, πηρα αλλες δυο.
και εχει και πολλους δισκους για δισκοπριονα-φαλτσοπριονα μεχρι και ταινιες ταινιολειαντηρα
περα απο τα εργαλεια δηλαδη, εχει φερει και πολλα αναλωσιμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για όσους αγόρασαν την πριονοκορδέλα υπάρχει gadgetάκι emergency stop που τυπώνεται σε 3D εκτυπωτή.

2jCDDd5

2jCDDd5

2jCDDd5

dateposted-public

dateposted-public

H μόνη αλλαγή είναι ότι πρέπει να γυρίσουν τα κουμπιά τούμπα.

Τα αρχεία για την εκτύπωση:

EMERGENCY_STOP.zip - 150 KB

απο πεμπτη 10-9 το περιβολι της χαρας στο λιντλ ;)

Για να τριφτούν παλαιού τύπου παντρούρια ειδικά ανάμεσα στις γρίλιες κάνει;
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι θα είναι σαν το μαρτύριο της σταγόνας ο ϴ

Ψάχνοντας πληροφορίες για το φαλτσοπρίονο έπεσα σε μια παρουσίαση φαλτσοπρίονου Parkside 20v brushless
20v brushless.
Δεν ξέρω αν το εχουν φέρει ποτε στην Ελλάδα αλλα φαίνεται εξαιρετική λύση και ελαφρύ. Συνεχόμενη λειτουργία κοπής 14 λεπτά με μια μπαταρία 4ah

το φερνει και αυτο τη πεμπτη

κυριακο φερνει και το σκουπακι! ;)
παλμικο κατσαβιδι ειναι μαστ για οποιον δεν το εχει οπως εγω

Last edited by a moderator:
Η σκούπα στάχτης που είναι κοντά στα 20 ευρώ προσφορά κάνει και για κανονική σε εργαστήριο για περιστασιακό σκούπισμα;

Ημαρτον, όλα μαζί τα βάλανε;
Θα μας φύγει το μισό μηνιάτικο

Παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε για τις διαφορές χρήσης μεταξύ της σέγας σε σύγκριση με το δισκοπρίονο;

απο οτι βλέπω το δισκοπρίονο δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο βάθος κοπής 25χλστ ενώ η σέγα έχει αρκετά μεγαλύτερο στα 50χλστ

Επίσης, δεν βλέπω μπαταρίες 4ah τι έγινε και δεν τις έφεραν, τα 2ah μάλλον είναι οριακές για τέτοια εργαλεία

Να έβαζαν και καμμιά κασετίνα με κατσαβίδια... Δεν τα πρόλαβα την τελευταία φορά..
Αλλά και τα Dexter που εχει το Leroy δεν είναι ασχημα για περιστασιακή χρήση...

Παρακαλώ μπορείτε να με ενημερώσετε για τις διαφορές χρήσης μεταξύ της σέγας σε σύγκριση με το δισκοπρίονο;

απο οτι βλέπω το δισκοπρίονο δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλο βάθος κοπής 25χλστ ενώ η σέγα έχει αρκετά μεγαλύτερο στα 50χλστ
Η κυριότερη διαφορά τους είναι ότι το δισκοπρίονο είναι για να κόβει ευθείες ενώ η σέγα ακολουθει ότι πορεία της δώσεις οπότε μπορείς να κόψεις καμπύλες κ.λπ.
Ακόμα και ευθεία όμως με οδηγό να κόψεις με σέγα, δύσκολα θα κάνει κάθετο κόψιμο.

με ενδιαφερει και μενα η σκουπα σταχτης για το εργαστηριο μονο.
λογικα πρεπει να κανει. αφου μαζευει σταχτη, χωρις προβλημα στο φιλτρο, θα την προβληματισει το πριονιδι?
ρευματος ειναι, λογικα θα εχει και δυναμη για να το απορροφα.
την εχει κανενας?
θα ξεφραγκιστουμε γμτ αυτο το μηνα.

anastasg και 4αρες μπαταριες φερνει
ειναι αυτη που εχει τον αριθμο 3 στην εικονα

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

με ενδιαφερει και μενα η σκουπα σταχτης για το εργαστηριο μονο.
λογικα πρεπει να κανει. αφου μαζευει σταχτη, χωρις προβλημα στο φιλτρο, θα την προβληματισει το πριονιδι?
ρευματος ειναι, λογικα θα εχει και δυναμη για να το απορροφα.
την εχει κανενας?
θα ξεφραγκιστουμε γμτ αυτο το μηνα.

anastasg και 4αρες μπαταριες φερνει
ειναι αυτη που εχει τον αριθμο 3 στην εικονα

Που θα την βρούμε τη σκούπα στην Αθήνα (κατά προτίμιση ΝΠ), γνωρίζει κάποιος;

Την 4αρα μπαταρία δεν την έχει με τιμή ούτε την παρουσιάζει στα αναλυτικά προϊόντα οπότε υποθέτω δεν θα την έχουν διαθέσιμη.

σελ 17 του φυλλαδιου, κατω δεξια. στα 30 ευρω.
συνηθως τα τελευταια κομματια οταν τους μενουν τα πανε 25Ε

Ενα δισκοπριονο κοβει μονο ευθεια και πιο γρηγορα σε σχεση με μια σεγα η οποια κοβει οπως θες αλλα πιο αργα. Και τα δυο θελουν οδηγο για να κοψουν σωστα σε ευθεια.
Η σεγα ειναι πιο χρησιμο εργαλειο εαν καποιος πρεπει να επιλεξει το ενα η το αλλο για το εργαστηριο του. Ειναι και πολυ πιο ασφαλες σαν εργαλειο απο ενα δισκοπριονο χειρος.

Το μικρο δισκοπριονακι ομως, αυτο που φερνει το lidl την αλλη βδομαδα, μου αρεσει πολυ γιατι ειναι παρα πολυ βολικο και ευχρηστο. Καμμια σχεση με τα μεγαλα δισκοπριονα χειρος.

Σημερα περασα απο τα lidl για να δω απο κοντα τον φυσητηρα ρευματος και μιας και τον βρηκα εναν ανοικτο το επεξεργαστηκα λιγο...
Μου φανηκαν τα πλαστικα του πολυ προχειρα σε σχεση με αλλα εργαλεια parkside και γενικως με ολα οσα ειχε επανω του δεν το λες και ελαφρυ.....το συγκρινω βεβαια σε σχεση με το Makita που ειναι απλως φυσητηρας και διαφορετικος σχεδιαστηκα και συγουρα ελαφρυτερος....ισως τα 3000w ενδεχομενος να αποδιδουν αλλα το φορτιο ρευματος ειναι μεγαλο και ισως σε καποιες περιπτωσεις να ριχνει και ασφαλεια σε πληρη ισχυ...
Οποτε απορριπτεται....και ειμαι σε σταση αναμονης για το θεμα αυτο..εξεταζονται και αλλες περιπτωσεις....

Απο την επομενη εβδομαδα ενδιαφερον για εμενα εχει το επαναφορτιζομενο 20v σκουπακι που πολλοι εδω μεσα εχουν κανει μνεια..
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/erg...ektriko-skoupaki-chiros-phssa-20-li-a1/p72039

Το σκουπάκι θα το χτυπήσω κι εγώ οπωσδήποτε !
Και το ψεκαστικό με ενδιαφέρει και μια μπαταρία ακόμα
Κρίμα που δεν έχει διαθέσιμες τις 4ah

Sent from my iPhone using Tapatalk