Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στα Μελισσια πολυ λιγος κοσμος (περιεργο) και ειχε μπολικα απο ολα του φυλλαδιου. Επισης, ειχε λιγα κομματια απο το μεγαλο "τανκ" και καποια ψιλικοκα απο προηγουμενες βδομαδες.
Πηρα το σκουπακι και το πιστολι βαφης, κρατηθηκα παρα πολυ να μην παρω (δευτερο) παλμικο 😁

Κάτι έχει γίνει σήμερα...
Και αγία παρασκευη 8: δεν είχε κόσμο καθόλου.

Μάλλον επειδή δεν είχε ρούχα

Προσωπικά δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε Lidl με το καλημέρα, αλλά σήμερα, επειδή αφενός ήθελα το παλμικό (με βόλευε που το δίνουν χωρίς μπαταρίες μια που έχω φορτιστή+μπαταρίες ήδη), κι αφετέρου θα μπορούσα να πάω σε Lidl αργά το απόγευμα αν δεν πήγαινα πρωί πρωί (με κίνδυνο να μην το βρω) επέλεξα το πρωινό. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια ησυχία 8 παρά 5 το πρωί. 3-4 άτομα που δεν φαίνονταν να ήρθαν για τα εργαλεία (οι 2-3 ήταν γυναίκες) και μόλις την ώρα που άνοιγαν οι πόρτες εμφανίστηκε ένας κύριος με φόρμα εργασίας ο οποίος τελικά αγόρασε το πιστόλι βαφής από όσο είδα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στα Μελισσια πολυ λιγος κοσμος (περιεργο) και ειχε μπολικα απο ολα του φυλλαδιου. Επισης, ειχε λιγα κομματια απο το μεγαλο "τανκ" και καποια ψιλικοκα απο προηγουμενες βδομαδες.
Πηρα το σκουπακι και το πιστολι βαφης, κρατηθηκα παρα πολυ να μην παρω (δευτερο) παλμικο 

Και εγώ ήμουν εκεί κατά τις 08:30. Νέκρα πραγματικά που δεν εχω ξαναδεί στο εν λόγω κατάστημα και στη συγκεκριμένη περιοχή.
Ισως ο κόσμος εχει φοβηθεί και κρατάει στην άκρη για το δυσκολο χειμώνα που έρχεται. (από πολλές απόψεις)

Πέρασα και εγώ από το κατάστημα του Αλίμου για γατζους και για κολλες...
Το σκουπακι δεν έχω αποφασίσει εάν θα το πάρω καθώς η δύναμη του είναι περίπου ισάξια με το 12v..συν ότι με την 4αρα,που παρεμπιπτωντος υπήρχε τελικά,θα έφτανα κοντά στα 70 ευρω..υπήρχαν πολλά και νομίζω και αύριο να παω.Τιμή που είναι πολύ κοντά στο 12v Bosch σκουπακι.

Εγώ πήγα τώρα στις 14:30 αλλά εαν κρίνω από τα πράγματα που υπήρχαν ακομα μέσα η κίνηση σήμερα ήταν κάτω του αναμενομένου...

Γενικώς υπάρχει μια στάση αναμονής στον κόσμο..αναμενεται δύσκολος χειμώνας από όλες τις απόψεις.

Last edited by a moderator:
Δοκιμασα, λιγο προχειρα, το σκουπακι που πηρα σημερα (αυτο χωρις μπαταρια). Του εβαλα πανω μια γεματη 2ah.
Ρουφαει αρκετα καλα, σκονες και πετραδακια (απο το τεστ με τα τσιμεντα, χρωσταω post εκει) και δεν φανηκε να βγαζει σκονη εξω.
Συγκρινοντας το με ενα 7,2v που εχω στο σπιτι και ενα 14,4v b&d που εχει ο πατερας μου (εκει το τεραστιο, που ανοιγοκλεινει), μου φαινεται καπου ενδιαμεσα.
Σιγουρα δεν φαινεται να ειναι "20v", σε σχεση με αυτα, αλλα ισως δεν χρησιμοποιει ολη τη δυναμη της μπαταριας.

Ρε παλικαρια βοήθεια.
Έχει δει κανείς το σκουπα κι το σόλο σε κάποιο κατάστημα εντός Αθηνών?

Κυριάκο, εγώ την Πέμπτη απόγευμα το πήρα από Νέο Κόσμο και είχε απόθεμα.
Τους τελείωσαν;
Εναλλακτικά κάποιος φίλος με είχε ενημερώσει πριν λίγο καιρό ότι το κατάστημα στην Αλίμου φέρνει γενικά αρκετά τεμάχια από τις προσφορές τους, μήπως να έκανες μία βόλτα;

Πάντως σαν σκουπάκι καλό είναι αλλά με την 4αρα μπαταρία που το δοκίμασα είναι αρκετά βαρύ. Μάλλον η 2 άρα μπαταρία είναι πιο "φιλική " ειδικά στις γυναίκες!
Επίσης, γία το μέγεθος του κάνει αρκετο θόρυβο.

Συνηθως τα manuals γραφουν ποσο βαρυ ειναι το εργαλειο (με η χωρις μπαταρια) και ποσο θορυβο κανουν σε dB.

Ειναι μαλλον υποκειμενικο και πολυ δυσκολο να καταλαβει καποιος το βαρος και τον θορυβο μονο περιγραφικα, πχ. ειναι αρκετα βαρυ και κανει αρκετο θορυβο :)

Οταν κατεβω στο εργαστηριο αργοτερα θα γραψω ενα ποστ εδω με το βαρος και τον θορυβο απο καποια 12βολτα και 18βολτα σκουπακια για να υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης.

Γιώργο το βρήκα και το πηρα από της Δραπετσώνας τελικά σήμερα.

Σουπερ το σκουπακι έμειναι ικανοποιημένος και με τις δυο δυάδες δε θα μείνει ποτε από ενέργεια.

Το άσχημο είναι η έλλειψη ενός κυκοωνικου και η απευθείας έκθεση του φίλτρου του στα σκουπίδια.
Βέβαια με 20 ευρώ μη τα θέλουμε και όλα.

Έχει αγοράσει/χρησιμοποιήσει κανείς το επαναφορτιζόμενο πιστόλι ψεκασμού χρώματος που είχαν βγάλει την Πέμπτη 10/9 να μας πει εντυπώσεις;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα παιδια. Έχω ενα πρόβλημα με το κολωνάτο δράπανο που πήρα πριν κανένα δίμηνο. Μετά από κάθε τρύπα που κάνω φεύγει το τσοκ από το τρυπάνι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως κουμπώνει πάνω στο σώμα αλλά μοιάζει να πηγαίνει σφηνωτά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Συνηθως τα manuals γραφουν ποσο βαρυ ειναι το εργαλειο (με η χωρις μπαταρια) και ποσο θορυβο κανουν σε dB.

Ειναι μαλλον υποκειμενικο και πολυ δυσκολο να καταλαβει καποιος το βαρος και τον θορυβο μονο περιγραφικα, πχ. ειναι αρκετα βαρυ και κανει αρκετο θορυβο :)

Οταν κατεβω στο εργαστηριο αργοτερα θα γραψω ενα ποστ εδω με το βαρος και τον θορυβο απο καποια 12βολτα και 18βολτα σκουπακια για να υπαρχει καποιο μετρο συγκρισης.

Έχεις απόλυτο δίκιο, υποκειμενική και μπακαλίστικη η περιγραφή μου αλλά προσπάθησα να δώσω μια γρήγορη και γενική εικόνα με αφορμή το σχόλιο προς τον Κυριάκο.

Μην κάνει κανένας το λάθος να βάλει την μπαταρία των 4Ah στο σκουπάκι... είναι αρκετά βαρύ σαν αίσθηση για το ασθενές φύλο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Πάντως καλό είναι, σίγουρα για εργαλείο των 20 ευρώ χωρίς μπαταρία είναι κάπως ακριβό για αυτά που κάνει. Είναι όμως βολικό.

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε πιστολι βαφης, και ουτε και περιμενω πολλα απο του lidl που πηρα.
Ομως, βαζοντας το μπρος για δοκιμη, παρατηρησα οτι πεταει πολυ αερα με δυναμη μπροστα.
Και, αρα, η προφανης ερωτηση ειναι: Μπορει να χρησιμοποιηθει ως "φυσερο", για καθαρισμα σε εργαλεια, σκονες κτλ, ή παθαινει ζημια αν δουλευει χωρις μπογια μεσα;

Δεν νομιζω να εχει προβλημα.

Εγω χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια το κομπρεσσερακι του αερογραφου του Lidl μονο σαν φυσερο, χωρις να βαζω επανω το πιστολακι βαφης.

Τελεια! Ειδικα αφου δεν εχω κατι εναλλακτικο :)
Εντωμεταξυ, για την...κανονικη του δουλεια, πώς δουλευει αυτο το πιστολι; Εννοω, απλως βαζω μεσα το χρωμα, οποιο να ειναι, με τις ιδιες αναλογιες σε διαλυτη οπως για πινελο, και βαφω; Ή παιρνει μονο καποια χρωματα;

Εαν βαλεις χρωμα δυαλιτικου η νευτιου θα το αραιωσεις κοντα στο 30%...θα πρεπει να ειναι λεπτορευστο υλικο για να περασει απο το μπεκ..
Ο πατερας μου που εχει του ρευματος σε parkside δεν βγαινει πληρως βενταλια....σταζει λιγο...
Δοκιμασε πρωτα με νερο σκετο και βλεπεις...
Να εχεις υποψιν σου οτι εαν χρησιμοποιεις διαλυτικου χρωμα θα πρεπει μετα το τελος της καθε δουλειας να το κανεις κομματια και να ξεπλενεις με διαλυτικο τα ολα τα επιμερους εξαρτηματα...γιατι εαν τα αφησεις θα ξεραθει το χρωμα και θα κολλησει κυριως το μπεκ...