Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οκ. Θα το τεστάρω. Απλά επειδή είμαι σε μετακόμιση το κομπρεσέρ είναι σε άλλο χώρο!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τσιμπησα και εγώ ένα δεκαμετρο λάστιχο αέρα με ταχυσυνδεσμους σε τιμή Χάρισμα 7 ευρώ.

Που ήταν αυτό; Εγώ ένα που βρήκα κόστιζε πάνω από 20

Μάλλον το 20-μετρο θα είδα αλλά δεν το πήρα, δεν ήθελα να δώσω τολσα λεφτά για λάστιχο.
Αν έβρισκα το 10-μετρο θα το έπαιρνα.

Επαιξα λιγο σημερα με το...ψεκαστηρι Parkside που πηρα τις προαλλες. Εννοω το πιστολι βαφης, αλλα μαλλον σσν ψεκαστηρι θα το χρησιμοποιω 😛
Πρωτον γιατι δεν εχω ιδεα απο το αθλημα και δευτερον γιατι δεν βλεπω να το χρειαζομαι και πουθενα για βαψιμο. Το ευρος/ποσοτητα βαφης ειναι πολυ μεγαλο για τις συνηθισμενες μου αναγκες, ακομα και στο πιο χαμηλο.
Επισης, με νερο μεσα, μου φανηκε οτι βγαζει πολυ χοντρες σταγονες, αντι για "νεφος". Βεβαια, ισως αυτο να ηταν λογω του νερου (πολυ αραιο) και με χρωμα να ειναι καλυτερο. Παντως με τετοιες σταλες δε βαφεις παρα μονο αχυρωνα τσατρα πατρα. Ελπιζα σε κατι πιο κοντα σε σπρει τενεκεδενιο.
Πριν ενα μηνα εβαψα ενα κουτι συρομενης γκαραζοπορτας και ισως θα ηταν χρησιμο για να τελειωνα πιο γρηγορα. Τωρα παει, και για 1-2 χρονια δεν προβλεπεται κατι αντιστοιχο.
ΟΜΩΣ ειναι ενα εξοχο ψεκαστηρι, καθως και ενα βολικο φυσητηρι (που δεν εχω).
Συνεπως, χαλαλι τα 30 .
Αν ποτε βαψω κιολας, θα ενημερωσω. Εντωμεταξυ, αν καποιος το χρησιμοποιησει (και ακομα καλυτερα, καποιος με πειρα στα πιστολια), ας μας πει δυο λογια :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τσιμπησα και εγώ ένα δεκαμετρο λάστιχο αέρα με ταχυσυνδεσμους σε τιμή Χάρισμα 7 ευρώ.

Αγορασα κι εγω ενα λαστιχο, οντως η τιμη ειναι χωμα, αλλα τη μυρωδια του δεν την αντεχω, εχει βρωμισει η αποθηκη πλαστικιλα.

--------------

Αγγελε, το πιστολι βαφης εχει πολλα θετικα στοιχεια, το εχω δουλεψει αρκετα και τα εχω γραψει. Αυτα που γραφεις εχουν τεραστια δοση χιουμορ.

Αγορασα κι εγω ενα λαστιχο, οντως η τιμη ειναι χωμα, αλλα τη μυρωδια του δεν την αντεχω, εχει βρωμισει η αποθηκη πλαστικιλα.

--------------

Αγγελε, το πιστολι βαφης εχει πολλα θετικα στοιχεια, το εχω δουλεψει αρκετα και τα εχω γραψει. Αυτα που γραφεις εχουν τεραστια δοση χιουμορ.

Καλο αυτο. Για πες παραπανω. Ή στειλε link εκει που εχεις γραψει.
Δεν εχω ιδεα απο αυτα, αλλα αν λες οτι ειναι αξιοπρεπες, αξιζει μια δοκιμη καποια στιγμη.

Τα λάστιχα αυτά έχουν μικρή εσωτερική διατομή, 6,3mm από ότι γράφουν. Να συνυπολογίσεις το ότι στα ακρα θα υπάρχουν εσωτερικά και κάποια λεπτά μαστουδάκια πάνω στα οποία είναι πρεσαρισμένοι οι ταχυσύνδεσμοι, οπότε η εσωτερική διατομή μικραίνει κι άλλο (η παροχή αέρα στα άκρα μας ενδιαφέρει). Τα αερόκλειδα θέλουν όγκο αέρα, συνήθως χρησιμοποιούμε λάστιχα με εσωτερική διατομή 10mm (άντε μέχρι 8mm στην εσχάτη) διαφορετικά υπολειτουργούν.

Μάλλον το 20-μετρο θα είδα αλλά δεν το πήρα, δεν ήθελα να δώσω τολσα λεφτά για λάστιχο.
Αν έβρισκα το 10-μετρο θα το έπαιρνα.
αν θες εχω το 20μετρο στο καρουλι και δε το χρησιμοποιω, με 10 ευρω δικο σου.

Τα λάστιχα αυτά έχουν μικρή εσωτερική διατομή, 6,3mm από ότι γράφουν. Να συνυπολογίσεις το ότι στα ακρα θα υπάρχουν εσωτερικά και κάποια λεπτά μαστουδάκια πάνω στα οποία είναι πρεσαρισμένοι οι ταχυσύνδεσμοι, οπότε η εσωτερική διατομή μικραίνει κι άλλο (η παροχή αέρα στα άκρα μας ενδιαφέρει). Τα αερόκλειδα θέλουν όγκο αέρα, συνήθως χρησιμοποιούμε λάστιχα με εσωτερική διατομή 10mm (άντε μέχρι 8mm στην εσχάτη) διαφορετικά υπολειτουργούν.
Ok φίλε, ευχαριστώ, γλιτώσαμε το 20ρικο