Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ναι αθηνα ειμαι κατεχακη κοντα

Μια χαρά τότε, δίπλα είμαστε.
Απλά κράτησέ το μέχρι να ανέβω Αθήνα γιατί θα λείψω καμια δεκαριά μέρες στο χωριό.
Μόλις επιστρέψω θα σου στείλω ΡM να συναντηθούμε.

Μια χαρά τότε, δίπλα είμαστε.
Απλά κράτησέ το μέχρι να ανέβω Αθήνα γιατί θα λείψω καμια δεκαριά μέρες στο χωριό.
Μόλις επιστρέψω θα σου στείλω ΡM να συναντηθούμε.

οκ

Συνάδελφοι, μήπως έχει δει καποιος απόθεμα στην μεγάλη ηλεκτρικη σκούπα του lidl στην Αθήνα και ιδανικά στα ΝΠ;
Μέχρι πριν απο 2 εβδομάδες είχε περίπου 10 ταμάχια στο κατάστημα Νέου Κόσμου αλλά ή της απέσυραν ή τελείωσαν ξαφνικά.

Μάλλον το 20-μετρο θα είδα αλλά δεν το πήρα, δεν ήθελα να δώσω τολσα λεφτά για λάστιχο.
Αν έβρισκα το 10-μετρο θα το έπαιρνα.
τετοιο καρούλι εχω και εγω, καινουργιο στο κουτί του.
αν κάποιος το θέλει επίσης το δίνω στα 10 , υπό την βασική προϋπόθεση ότι προηγουμένως θα έχει φύγει του Gasto.

Εχει βγαλει μια ενδιαφερουσα εφαρμογη για το κινητο το Lidl, την LIDL PLUS, που σου επιτρεπει σημαντικες εκπτωσεις σε επιλεγμενα προιοντα.
Υπαρχει μαλιστα και ειδικη σελιδα Lidl Plus στην ιστοσελιδα τους για να σε ενημερωνουν για τις τιμες που ειναι οντως πολυ καλες σε καποια προιοντα https://www.lidl-hellas.gr/el/c/lidl-plus/c2122/w1

Ξεχασα να ρωτησω εαν περιλαμβανουν και εργαλεια τα κουπονια αυτα, ελπιζω πως ναι, αλλα παρ'ολα αυτα γραφτηκα και αγορασα χτες μπανανιτσες με 71 λεπτα το κιλο :)

Εχει βγαλει μια ενδιαφερουσα εφαρμογη για το κινητο το Lidl, την LIDL PLUS, που σου επιτρεπει σημαντικες εκπτωσεις σε επιλεγμενα προιοντα.
Υπαρχει μαλιστα και ειδικη σελιδα Lidl Plus στην ιστοσελιδα τους για να σε ενημερωνουν για τις τιμες που ειναι οντως πολυ καλες σε καποια προιοντα https://www.lidl-hellas.gr/el/c/lidl-plus/c2122/w1

Ξεχασα να ρωτησω εαν περιλαμβανουν και εργαλεια τα κουπονια αυτα, ελπιζω πως ναι, αλλα παρ'ολα αυτα γραφτηκα και αγορασα χτες μπανανιτσες με 71 λεπτα το κιλο :)

Απο κριτική στο google play store

Ποιο είναι το ωραιο? Έχει υποτιθεμενες προσφορές σε πολυ συγκεκριμένα προϊόντα που πιθανότατα δεν τα χρειάζεσαι αλλά λόγω όλου του προμου σε "αναγκαζει" να τα αγοράσεις ενισχύοντας την υπερκατανάλωση και το ξόδεμα χρημάτων χωρίς λόγο. Επίσης ισχύει μόνο για 1 προϊόν δηλαδή αν θελω να αγοράσω 2 από την ειδική προσφορά το δεύτερο θα το πάρω στην κανονική του τιμή και αν θελω να αγοράσω ξανά το ίδιο προϊόν μετά από μέρες παλι στην κανονική του τιμή θα το πάρω. Άρα ποια είναι η προσφορά τελικά?

Το πρωτο επιχειρημα, κατα την αποψη μου, ειναι λιγο ακυρο. Οσον αφορα, παντα, την συγκεκριμενη "προσφορα - εφαρμογη" των lidl.
Περισσοτερο ειναι μια γενικοτερη (σωστη ή οχι) κριτικη για τον τροπο ζωης μας, την κοινωνια μας κτλ κτλ.
Γιατι αν καταδικαζεις τον υπερκαταναλωτισμο, πρεπει να βαλεις "αρνητικη κριτικη" σχεδον στα παντα γυρω μας, οχι σε μια εφαρμογη μονο. Αλλα, βεβαια, τοτε χανει το νοημα της η κριτικη αυτη.
Αν δε θελεις, μην αγοραζεις αυτο που προσφερει. Ο οποιος "εξαναγκασμος" παει τη συζητηση τελειως αλλου.
Τωρα, για το δευτερο, δεν μπορω να πω.
Γενικα, το εχω ακουσει, αλλα δεν ξερω λεπτομερειες για το νεο αυτο συστημα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πρωτο επιχειρημα, κατα την αποψη μου, ειναι λιγο ακυρο. Οσον αφορα, παντα, την συγκεκριμενη "προσφορα - εφαρμογη" των lidl.
Περισσοτερο ειναι μια γενικοτερη (σωστη ή οχι) κριτικη για τον τροπο ζωης μας, την κοινωνια μας κτλ κτλ.
Γιατι αν καταδικαζεις τον υπερκαταναλωτισμο, πρεπει να βαλεις "αρνητικη κριτικη" σχεδον στα παντα γυρω μας, οχι σε μια εφαρμογη μονο. Αλλα, βεβαια, τοτε χανει το νοημα της η κριτικη αυτη.
Αν δε θελεις, μην αγοραζεις αυτο που προσφερει. Ο οποιος "εξαναγκασμος" παει τη συζητηση τελειως αλλου.
Τωρα, για το δευτερο, δεν μπορω να πω.
Γενικα, το εχω ακουσει, αλλα δεν ξερω λεπτομερειες για το νεο αυτο συστημα.

Να επισημάνω οτι δεν είναι δική μου κριτική αυτό...για να μην παρεξηγηθώ κιόλας!!!

Απο κριτική στο google play store

Ποιο είναι το ωραιο? Έχει υποτιθεμενες προσφορές σε πολυ συγκεκριμένα προϊόντα που πιθανότατα δεν τα χρειάζεσαι αλλά λόγω όλου του προμου σε "αναγκαζει" να τα αγοράσεις ενισχύοντας την υπερκατανάλωση και το ξόδεμα χρημάτων χωρίς λόγο. Επίσης ισχύει μόνο για 1 προϊόν δηλαδή αν θελω να αγοράσω 2 από την ειδική προσφορά το δεύτερο θα το πάρω στην κανονική του τιμή και αν θελω να αγοράσω ξανά το ίδιο προϊόν μετά από μέρες παλι στην κανονική του τιμή θα το πάρω. Άρα ποια είναι η προσφορά τελικά?

Δεν εχει δικιο για την υπερκαταναλωση αφου αν θελει καποιος να αγορασει παραπανω απο ενα τεμαχιο δεν μπορει oπως λεει ο ασκων την κριτικη:)

Απο κει και περα οι προσφορες δεν ειναι υποτιθεμενες ουτε εξαναγκαστικες, ειναι πραγματικες και πολυ ουσιαστικες. Δεν σε εξαναγκαζει κανεις να κατεβασεις το application.
Μπανανες με 71 λεπτα δεν βρισκεις ουτε στο κλεισιμο της Λαϊκης! Προτιμω που υπαρχει αυτο το προγραμμα απο το να μην υπηρχε καθολου γιατι ειδα αμεσο οφελος για τη τσεπη μου.

Ξοδεμα χρηματων χωρις λογο κανουν μονο οι ανοητοι και οι "αρρωστοι".
Δεν μου φταιει ουτε η κοινωνια ουτε το αμαζον ουτε το banggood oυτε η bosch ουτε τα Λιντλ που αγοραζω και συλλεγω εργαλεια λες και δεν υπαρχει αυριο :)))

Εσυ Γιαννη πως την βλεπεις την προσφορα του Lidl?

Δεν εχει δικιο για την υπερκαταναλωση αφου αν θελει καποιος να αγορασει παραπανω απο ενα τεμαχιο δεν μπορει oπως λεει ο ασκων την κριτικη:)

Απο κει και περα οι προσφορες δεν ειναι υποτιθεμενες ουτε εξαναγκαστικες, ειναι πραγματικες και πολυ ουσιαστικες. Δεν σε εξαναγκαζει κανεις να κατεβασεις το application.
Μπανανες με 71 λεπτα δεν βρισκεις ουτε στο κλεισιμο της Λαϊκης! Προτιμω που υπαρχει αυτο το προγραμμα απο το να μην υπηρχε καθολου γιατι ειδα αμεσο οφελος για τη τσεπη μου.

Ξοδεμα χρηματων χωρις λογο κανουν μονο οι ανοητοι και οι "αρρωστοι".
Δεν μου φταιει ουτε η κοινωνια ουτε το αμαζον ουτε το banggood oυτε η bosch ουτε τα Λιντλ που αγοραζω και συλλεγω εργαλεια λες και δεν υπαρχει αυριο :)))

Εσυ Γιαννη πως την βλεπεις την προσφορα του Lidl?

Αν και το έχω δει, δεν την έχω κάνει ακόμα εγκατάσταση την εφαρμογή είναι η αλήθεια.
Θα το αφήσω λίγο να "τρέξει" το σύστημα αυτό, να δώ σε τι προϊόντα κυρίως βάζει προσφορές...και θα ενημερώσω

edit
Στο κάτω κάτω αν κατάλαβα καλά, οι προσφορές είναι σε εβδομαδιαία βάση. Οπότε πόσες φορές την εβδομάδα θα πάρεις μπανάνες; (Σε απάντηση της κριτικής στο play store)

μου φαινεται πως κι εσυ δεν πολυδιαβαζεις το forum
το συγκεκριμενο δισκοπριονο το εχουμε "αγιοποιησει" εδω μεσα
ειναι απο τα top εργαλεια του Lidl ... να το αγορασεις με "κλειστα ματια"

Όντως, διαβάζω μόνο 3-4 συγκεκριμένα νήματα. Αλλά αναζητώ διεξοδικά ό,τι με απασχολεί αρχικά στο google κ.λπ.

Όπως σου έστειλα στο π.μ. δεν μπόρεσα να βρω σχετικό review, ένας σύνδεσμος από οποιονδήποτε το έχει αναλύσει σε προηγούμενα νήματα θα βοηθούσε. (Δεν μπορώ να πλοηγηθώ εύκολα στο site.)

Το πιο...απλο ειναι να κανεις αυτο που κανω εγω: Να διαβασεις ολο το site απο την αρχη. Μην ανησυχεις, εννοω μονο τα δυο μαστορο-γκρουπ 😁
Αστειευομαι (αν και εγω ο τρελος ΟΝΤΩΣ εχω ξεκινησει να διαβαζω απο την αρχη ολα τα νηματα).
Η αληθεια ειναι οτι πολυ καλο θα ηταν ενα "ευρετηριο", αλλα δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι.
Το ψαχτηρι, τουλαχιστον απο κινητο, δεν πολυ-βολευει.

Χαιρετώ,

Για το Parkside Δισκοπρίονο PHKS 1350 C2 με ονομαστική ισχύ 1350 Watt, έχει κάποιος άποψη;
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/super-paraskeui-savvato/parkside-diskopriono-phks-1350-c2/p73782

Ευχαριστώ

Σπυρο το έχω.. προχωρά άφοβα στην αγορά...με λέιζερ,σωστό βάρος και δίσκο πάνω του μετρίου είναι μια αριστη,οικονομική και χρήσιμη αγορά για κάποιο που κόβει μια στο τόσο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όντως, διαβάζω μόνο 3-4 συγκεκριμένα νήματα. Αλλά αναζητώ διεξοδικά ό,τι με απασχολεί αρχικά στο google κ.λπ.

Όπως σου έστειλα στο π.μ. δεν μπόρεσα να βρω σχετικό review, ένας σύνδεσμος από οποιονδήποτε το έχει αναλύσει σε προηγούμενα νήματα θα βοηθούσε. (Δεν μπορώ να πλοηγηθώ εύκολα στο site.)

Μη στεναχωριεστε παιδες, ρωτατε οτι θελετε, οποτε θελετε, πλακα κανει ο Θανασης.

αυτο ακριβως

σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα ειχα γραψει τιποτα για το εργαλειο :ernaehrung004:

βεβαια θα βοηθουσε παρα πολυ ενα καλυτερο εργαλειο αναζητησης ... αλλά ...

Καλησπέρα σε όλους!
Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από το κολωνάτο δράπανο Parkside. Το θέλω για τη μετατροπή σε εργαστήριο του μικρού μου υπογείου, που φτιάχνω σιγά σιγά. Δεν είναι για βαριές δουλειές, τα βασικά.
Εδώ η γερμανική σελίδα.
Σας ευχαριστώ!