ναι αθηνα ειμαι κατεχακη κοντα
Μια χαρά τότε, δίπλα είμαστε.
Απλά κράτησέ το μέχρι να ανέβω Αθήνα γιατί θα λείψω καμια δεκαριά μέρες στο χωριό.
Μόλις επιστρέψω θα σου στείλω ΡM να συναντηθούμε.
τετοιο καρούλι εχω και εγω, καινουργιο στο κουτί του.Μάλλον το 20-μετρο θα είδα αλλά δεν το πήρα, δεν ήθελα να δώσω τολσα λεφτά για λάστιχο.
Αν έβρισκα το 10-μετρο θα το έπαιρνα.
Εχει βγαλει μια ενδιαφερουσα εφαρμογη για το κινητο το Lidl, την LIDL PLUS, που σου επιτρεπει σημαντικες εκπτωσεις σε επιλεγμενα προιοντα.
Υπαρχει μαλιστα και ειδικη σελιδα Lidl Plus στην ιστοσελιδα τους για να σε ενημερωνουν για τις τιμες που ειναι οντως πολυ καλες σε καποια προιοντα https://www.lidl-hellas.gr/el/c/lidl-plus/c2122/w1
Ξεχασα να ρωτησω εαν περιλαμβανουν και εργαλεια τα κουπονια αυτα, ελπιζω πως ναι, αλλα παρ'ολα αυτα γραφτηκα και αγορασα χτες μπανανιτσες με 71 λεπτα το κιλο![]()
Το πρωτο επιχειρημα, κατα την αποψη μου, ειναι λιγο ακυρο. Οσον αφορα, παντα, την συγκεκριμενη "προσφορα - εφαρμογη" των lidl.
Περισσοτερο ειναι μια γενικοτερη (σωστη ή οχι) κριτικη για τον τροπο ζωης μας, την κοινωνια μας κτλ κτλ.
Γιατι αν καταδικαζεις τον υπερκαταναλωτισμο, πρεπει να βαλεις "αρνητικη κριτικη" σχεδον στα παντα γυρω μας, οχι σε μια εφαρμογη μονο. Αλλα, βεβαια, τοτε χανει το νοημα της η κριτικη αυτη.
Αν δε θελεις, μην αγοραζεις αυτο που προσφερει. Ο οποιος "εξαναγκασμος" παει τη συζητηση τελειως αλλου.
Τωρα, για το δευτερο, δεν μπορω να πω.
Γενικα, το εχω ακουσει, αλλα δεν ξερω λεπτομερειες για το νεο αυτο συστημα.
Να επισημάνω οτι δεν είναι δική μου κριτική αυτό...για να μην παρεξηγηθώ κιόλας!!!
Απο κριτική στο google play store
Ποιο είναι το ωραιο? Έχει υποτιθεμενες προσφορές σε πολυ συγκεκριμένα προϊόντα που πιθανότατα δεν τα χρειάζεσαι αλλά λόγω όλου του προμου σε "αναγκαζει" να τα αγοράσεις ενισχύοντας την υπερκατανάλωση και το ξόδεμα χρημάτων χωρίς λόγο. Επίσης ισχύει μόνο για 1 προϊόν δηλαδή αν θελω να αγοράσω 2 από την ειδική προσφορά το δεύτερο θα το πάρω στην κανονική του τιμή και αν θελω να αγοράσω ξανά το ίδιο προϊόν μετά από μέρες παλι στην κανονική του τιμή θα το πάρω. Άρα ποια είναι η προσφορά τελικά?
Δεν εχει δικιο για την υπερκαταναλωση αφου αν θελει καποιος να αγορασει παραπανω απο ενα τεμαχιο δεν μπορει oπως λεει ο ασκων την κριτικη
Απο κει και περα οι προσφορες δεν ειναι υποτιθεμενες ουτε εξαναγκαστικες, ειναι πραγματικες και πολυ ουσιαστικες. Δεν σε εξαναγκαζει κανεις να κατεβασεις το application.
Μπανανες με 71 λεπτα δεν βρισκεις ουτε στο κλεισιμο της Λαϊκης! Προτιμω που υπαρχει αυτο το προγραμμα απο το να μην υπηρχε καθολου γιατι ειδα αμεσο οφελος για τη τσεπη μου.
Ξοδεμα χρηματων χωρις λογο κανουν μονο οι ανοητοι και οι "αρρωστοι".
Δεν μου φταιει ουτε η κοινωνια ουτε το αμαζον ουτε το banggood oυτε η bosch ουτε τα Λιντλ που αγοραζω και συλλεγω εργαλεια λες και δεν υπαρχει αυριο))
Εσυ Γιαννη πως την βλεπεις την προσφορα του Lidl?
Χαιρετώ,
Για το Parkside Δισκοπρίονο PHKS 1350 C2 με ονομαστική ισχύ 1350 Watt, έχει κάποιος άποψη;
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/super-paraskeui-savvato/parkside-diskopriono-phks-1350-c2/p73782
Ευχαριστώ
Όντως, διαβάζω μόνο 3-4 συγκεκριμένα νήματα. Αλλά αναζητώ διεξοδικά ό,τι με απασχολεί αρχικά στο google κ.λπ.
Όπως σου έστειλα στο π.μ. δεν μπόρεσα να βρω σχετικό review, ένας σύνδεσμος από οποιονδήποτε το έχει αναλύσει σε προηγούμενα νήματα θα βοηθούσε. (Δεν μπορώ να πλοηγηθώ εύκολα στο site.)
Μη στεναχωριεστε παιδες, ρωτατε οτι θελετε, οποτε θελετε, πλακα κανει ο Θανασης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.