Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το τραπεζι του ειναι απο μια τσιπικη στραντζαριστη λαμαρινα. Το αντίστοιχο einhell εχει τραπεζι απο χυτοσίδηρο που το κανει πολυ πιο σταθερό ειδικα σε κοπες που θες ακριβεια

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τετοιο καρούλι εχω και εγω, καινουργιο στο κουτί του.
αν κάποιος το θέλει επίσης το δίνω στα 10 , υπό την βασική προϋπόθεση ότι προηγουμένως θα έχει φύγει του Gasto.

Θα το παρω εγω Παναγιώτη. Του Gas to θα το παρει ο Μπάμπης με την επιστροφή του.

Nα ρωτησω φιλοι η τρόμπα αυτοκινήτου που βγάζει το lidl την επόμενη εβδομάδα, την έχει δοκιμάσει κανείς, το oργανο που έχει μετράει σωστά την πίεση, έχει αξιόπιστο κούμπωμα στην βαλβίδα του λάστιχου;

Ultimate Speed® Αεροσυμπιεστής mini UMK 10 C2
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-autokinitou/ultimate-speed-aerosimpiestis-mini-umk-10-c2/p74167

340574_9.jpg

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι το τραπεζι του ειναι απο μια τσιπικη στραντζαριστη λαμαρινα. Το αντίστοιχο einhell εχει τραπεζι απο χυτοσίδηρο που το κανει πολυ πιο σταθερό ειδικα σε κοπες που θες ακριβεια

Δεν μου φαίνεται για τσίπικη στρατζαριστή λαμαρίνα εγώ κανονικό το βλέπω και σίγουρα είναι χυτό και όχι στρατζαριστό. Βαριέμαι να το ξεβιδώσω από το τραπεζάκι του να το δω από κάτω να σου πω σίγουρα και δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι καλύτερο.
Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το μηχάνημα είναι που ρυθμίζει την ροπή και τις στροφές ηλεκτρονικά,σπανίως να σου μαγκώσει τρυπάνι.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν μου φαίνεται για τσίπικη στρατζαριστή λαμαρίνα εγώ κανονικό το βλέπω και σίγουρα είναι χυτό και όχι στρατζαριστό. Βαριέμαι να το ξεβιδώσω από το τραπεζάκι του να το δω από κάτω να σου πω σίγουρα και δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι καλύτερο.
Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το μηχάνημα είναι που ρυθμίζει την ροπή και τις στροφές ηλεκτρονικά,σπανίως να σου μαγκώσει τρυπάνι.
Εγκρίνεις λοιπόν; Ευχαριστημένος;

Απολογουμαι.. δεν ανοιξα το λινκ και φανταστηκα το κλασσικο κολωνατο που ανεβοκατεβαίνει το τραπέζι..

Είδα οτι σε κάποια εργαλεία αναφέρει "Just On Line".
Αυτό σημαίνει οτι στέλνει και ελλάδα ή είναι προνόμιο για την γερμανία μόνο;

Εχει βγαλει μια ενδιαφερουσα εφαρμογη για το κινητο το Lidl, την LIDL PLUS, που σου επιτρεπει σημαντικες εκπτωσεις σε επιλεγμενα προιοντα.
Υπαρχει μαλιστα και ειδικη σελιδα Lidl Plus στην ιστοσελιδα τους για να σε ενημερωνουν για τις τιμες που ειναι οντως πολυ καλες σε καποια προιοντα https://www.lidl-hellas.gr/el/c/lidl-plus/c2122/w1

Ξεχασα να ρωτησω εαν περιλαμβανουν και εργαλεια τα κουπονια αυτα, ελπιζω πως ναι, αλλα παρ'ολα αυτα γραφτηκα και αγορασα χτες μπανανιτσες με 71 λεπτα το κιλο :)

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει η εφαρμογή είναι η καταχωρηση των αποδείξεων στην επιλογή "Αντίγραφα Αγορών"
Σήμερα χρησιμοποίησα την εφαρμογή, στο ταμείο του Lidl σκανάρεις την κάρτα απο το κινητό σου και αυτόματα καταχωρείτε η απόδειξη αγοράς μέσα στην εφαρμογή.
Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε συγκεντρωμένες τις αποδείξεις για τα είδη που έχουν 3ετή εγγύηση και να μην τις ψάχνουμε όταν τις χρειαζόμαστε.

Δεν ισχύει η απόδειξη από την εφαρμογή όσο αφορά την εγγύηση. Τουλάχιστον έτσι με ενημέρωσαν από το κατάστημα.
Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που έχει η εφαρμογή είναι η καταχωρηση των αποδείξεων στην επιλογή "Αντίγραφα Αγορών"
Σήμερα χρησιμοποίησα την εφαρμογή, στο ταμείο του Lidl σκανάρεις την κάρτα απο το κινητό σου και αυτόματα καταχωρείτε η απόδειξη αγοράς μέσα στην εφαρμογή.
Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να έχουμε συγκεντρωμένες τις αποδείξεις για τα είδη που έχουν 3ετή εγγύηση και να μην τις ψάχνουμε όταν τις χρειαζόμαστε.

Εγκρίνεις λοιπόν; Ευχαριστημένος;

Είναι θέμα προσωπικού γούστου εγώ όσες φορές το χρησιμοποίησα δεν είχα κάποιο πρόβλημα βέβαια η συμπεριφορά του είναι διαφορετική από τα άλλα με τροχαλίες και ιμάντα. Δοκιμάζεις και αν σου αρέσει το κρατάς.

δηλαδη νικολα ρυθμιζει αυτοματα μονο του τη ροπη αν δει προβλημα?
αν ναι, πως το κανει αυτο?

Ηλεκτρονικά ξεκινάει με τις στροφές που έχεις επιλέξει όταν ακουμπάει το τρυπάνι κόβει στροφές και αυξάνει σταδιακά αν βρει χοντρή κόντρα κόβει.
Είπα και πριν είναι θέμα γούστου αν αρέσει σε κάποιον η λειτουργία του. Με τις λίγες φορές που το έχω χρησιμοποιήσει δεν μου κάθισε κάτι περίεργο.

Είναι θέμα προσωπικού γούστου εγώ όσες φορές το χρησιμοποίησα δεν είχα κάποιο πρόβλημα βέβαια η συμπεριφορά του είναι διαφορετική από τα άλλα με τροχαλίες και ιμάντα. Δοκιμάζεις και αν σου αρέσει το κρατάς.
Ηλεκτρονικά ξεκινάει με τις στροφές που έχεις επιλέξει όταν ακουμπάει το τρυπάνι κόβει στροφές και αυξάνει σταδιακά αν βρει χοντρή κόντρα κόβει.
Είπα και πριν είναι θέμα γούστου αν αρέσει σε κάποιον η λειτουργία του. Με τις λίγες φορές που το έχω χρησιμοποιήσει δεν μου κάθισε κάτι περίεργο.
Σοφά μιλάς :2thumb22sup: Θα το παραγγείλω κάποια στιγμή και βλέπουμε... Σε ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους!
Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία από το κολωνάτο δράπανο Parkside. Το θέλω για τη μετατροπή σε εργαστήριο του μικρού μου υπογείου, που φτιάχνω σιγά σιγά. Δεν είναι για βαριές δουλειές, τα βασικά.
Εδώ η γερμανική σελίδα.
Σας ευχαριστώ!

Καλησπέρα φίλε μου, εγώ έχω ένα προηγούμενο μοντέλο. Για δουλειές καθαρά προσωπικές κ όχι βαριές όπως είπες κ εσύ. Μια χαρά είναι. Τέλειο για αυτό που θέλω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για οσους δεν το γνωριζουν, η heavy duty κρεμα (που δεν ειναι ακριβως κρεμα αλλα κατι σαν παχυρευστο πριονιδι/υγρο σαπουνι σκονη) καθαρισμου χεριων που φερνει το Λιντλ απο βδομαδα στα 1.69 ευρω ειναι εξαιρετικη.

Ειναι εφαμιλλη και αντιστοιχης αποτελεσματικοτητας του αντιστοιχου σαπουνιου/υγρης σκονης καθαρισμου που χρησιμοποιουσαν οι μηχανικοι στα καραβια.

Κανει για λαδια/γρασσα/πετρελαια/μπογιες/πισσες/ρετσινια και λοιπα ζορικα υλικα. Και ειναι και πολυ ευγενικη με τα χερια, σαν να χρησιμοποιεις κυριλε κρεμοσαπουνο! :)
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-autokinitou/w5-krema-katharismou-cherion/p74292

Για οσους δεν το γνωριζουν, η heavy duty κρεμα (που δεν ειναι ακριβως κρεμα αλλα κατι σαν παχυρευστο πριονιδι/υγρο σαπουνι σκονη) καθαρισμου χεριων που φερνει το Λιντλ απο βδομαδα στα 1.69 ευρω ειναι εξαιρετικη.

Ειναι εφαμιλλη και αντιστοιχης αποτελεσματικοτητας του αντιστοιχου σαπουνιου/υγρης σκονης καθαρισμου που χρησιμοποιουσαν οι μηχανικοι στα καραβια.

Κανει για λαδια/γρασσα/πετρελαια/μπογιες/πισσες/ρετσινια και λοιπα ζορικα υλικα. Και ειναι και πολυ ευγενικη με τα χερια, σαν να χρησιμοποιεις κυριλε κρεμοσαπουνο! :)
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/idi-autokinitou/w5-krema-katharismou-cherion/p74292

Συμφωνώ απόλυτα ...εγώ έχω πάντα μία σε χρήση και μία στόκ για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω πάντα.

αν και δεν ειναι η καλυτερη του ειδους, εντουτοις ειναι παμφθηνη, πιο φθηνη και απο απλο σαπουνι του ιδιου βαρους!

Ποια έχεις να προτείνεις;

Και εγώ η αλήθεια είναι πως την παραπάνω χρησιμοποιώ και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος.