Τσιμπησα και εγώ ένα δεκαμετρο λάστιχο αέρα με ταχυσυνδεσμους σε τιμή Χάρισμα 7 ευρώ.
Τσιμπησα και εγώ ένα δεκαμετρο λάστιχο αέρα με ταχυσυνδεσμους σε τιμή Χάρισμα 7 ευρώ.
Μάλλον το 20-μετρο θα είδα αλλά δεν το πήρα, δεν ήθελα να δώσω τολσα λεφτά για λάστιχο.
Αν έβρισκα το 10-μετρο θα το έπαιρνα.
Αν το βρω να στο παρω?
Αγορασα κι εγω ενα λαστιχο, οντως η τιμη ειναι χωμα, αλλα τη μυρωδια του δεν την αντεχω, εχει βρωμισει η αποθηκη πλαστικιλα.
--------------
Αγγελε, το πιστολι βαφης εχει πολλα θετικα στοιχεια, το εχω δουλεψει αρκετα και τα εχω γραψει. Αυτα που γραφεις εχουν τεραστια δοση χιουμορ.
αν θες εχω το 20μετρο στο καρουλι και δε το χρησιμοποιω, με 10 ευρω δικο σου.Μάλλον το 20-μετρο θα είδα αλλά δεν το πήρα, δεν ήθελα να δώσω τολσα λεφτά για λάστιχο.
Αν έβρισκα το 10-μετρο θα το έπαιρνα.
Ok φίλε, ευχαριστώ, γλιτώσαμε το 20ρικοΤα λάστιχα αυτά έχουν μικρή εσωτερική διατομή, 6,3mm από ότι γράφουν. Να συνυπολογίσεις το ότι στα ακρα θα υπάρχουν εσωτερικά και κάποια λεπτά μαστουδάκια πάνω στα οποία είναι πρεσαρισμένοι οι ταχυσύνδεσμοι, οπότε η εσωτερική διατομή μικραίνει κι άλλο (η παροχή αέρα στα άκρα μας ενδιαφέρει). Τα αερόκλειδα θέλουν όγκο αέρα, συνήθως χρησιμοποιούμε λάστιχα με εσωτερική διατομή 10mm (άντε μέχρι 8mm στην εσχάτη) διαφορετικά υπολειτουργούν.
αν θες εχω το 20μετρο στο καρουλι και δε το χρησιμοποιω, με 10 ευρω δικο σου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.