Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

https://www.pennasol.com/

Βρήκα ότι είναι της εταιρείας Pennasol (μετονομασία σε avista-lubes) όταν είχα ψάξει παλιότερα για το "W5 10W-40 Ecotech Engine Oil 5L". Πολύ καλό λιπαντικό.

PENNASOL Super Pace 5W40 = W5 Supertech Engine Oil 5W40
PENNASOL Super Light 10W40 = W5 Ecotech Engine Oil 10W40
PENNASOL Multigrade Super HD 15W40 = W5 CARCARE Engine Oil 15W40

Προδιαγραφη δινει...;
Ρωταω γιατι καθοριζει σε μεγαλο βαθμο που μπορει να χρησιμοποιηθει...εαν οχι τοτε η ποιοτητα ειναι κατω των αναλογιων...

Βεβαια η απολυτη συμπεριφορα ενος λαδιου μπορει να αποτυπωθει οταν στελνεται για αναλυση....εκει εχουμε δει τα απιστευτα...
https://www.blackstone-labs.com/?se...abs.net/Bstone/(S(0c3naw45d4c1st55hgo4kr55))/

https://www.pennasol.com/

Βρήκα ότι είναι της εταιρείας Pennasol (μετονομασία σε avista-lubes) όταν είχα ψάξει παλιότερα για το "W5 10W-40 Ecotech Engine Oil 5L". Πολύ καλό λιπαντικό.

PENNASOL Super Pace 5W40 = W5 Supertech Engine Oil 5W40
PENNASOL Super Light 10W40 = W5 Ecotech Engine Oil 10W40
PENNASOL Multigrade Super HD 15W40 = W5 CARCARE Engine Oil 15W40

Ναι το 10w40 είναι πολύ καλό,το βάζω χρόνια.Ειναι ίδιο με τα γνήσια της opel.
Το 5w30 αν είναι εξίσου καλό, θα γλυτώσουμε λεφτά απ τα "επώνυμα...

Προδιαγραφη δινει...;
Ρωταω γιατι καθοριζει σε μεγαλο βαθμο που μπορει να χρησιμοποιηθει...εαν οχι τοτε η ποιοτητα ειναι κατω των αναλογιων...

Βεβαια η απολυτη συμπεριφορα ενος λαδιου μπορει να αποτυπωθει οταν στελνεται για αναλυση....εκει εχουμε δει τα απιστευτα...
https://www.blackstone-labs.com/?se...abs.net/Bstone/(S(0c3naw45d4c1st55hgo4kr55))/

Όλα δίνουν.
API SN
C3
Χαμηλού αφρισμου.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχαν βάλει στην προθήκη έξω από το κατάστημα τα της επόμενης βδομάδας.
Την Δευτέρα 5/10 από εργαλεία που θυμάμαι έχει τον ταινιολιαντήρα πάγκου, την σέγα και το Radipfire κατσαβίδι.

Θυμάται κανείς σε τι τιμή βγάζει συνήθως το Lidl τη σέγα ρεύματος; Ρωτώ γιατί νομίζω ότι την τελευταία φορά που την έβγαλαν, ήταν κάπου στα 20 ευρώ και μετάνιωσα που δεν την πήρα (μια που δεν έχω ανάλογο εργαλείο και όλο και χρειάζεται να υπάρχει).
Επίσης αν κάποιος φίλος την έχει αγοράσει και δοκιμάσει, είναι αξιοπρεπής σε χαρακτηριστικά/λειτουργία σε σχέση με ανάλογες του εμπορίου σε τιμές πχ μέχρι 40-50 ευρώ;

30 ευρώ την είχα πάρει και γενικά αυτή είναι η τιμή και για τις δύο ρεύματος (με χερούλι και χωρίς) - 20 θα ήταν σε προσφορά. Ευχαριστημένος είμαι αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης - δεν είχα ποτέ άλλη.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμάται κανείς σε τι τιμή βγάζει συνήθως το Lidl τη σέγα ρεύματος; Ρωτώ γιατί νομίζω ότι την τελευταία φορά που την έβγαλαν, ήταν κάπου στα 20 ευρώ και μετάνιωσα που δεν την πήρα (μια που δεν έχω ανάλογο εργαλείο και όλο και χρειάζεται να υπάρχει).
Επίσης αν κάποιος φίλος την έχει αγοράσει και δοκιμάσει, είναι αξιοπρεπής σε χαρακτηριστικά/λειτουργία σε σχέση με ανάλογες του εμπορίου σε τιμές πχ μέχρι 40-50 ευρώ;

την ειχα παρει στα 20.
αν δεν υπηρχε το δισκοπριονο που το πηρα στα 30, θα ηταν το πιο vfm εργαλειο έβερ!
εχω και μια ακομα σεγα, την πιο φτηνη της oxford, ομως του λιντλ ειναι μια κλαση πανω σε ολα.
προσεγμενο εργαλειο, ταλαντωση, αποσπωμενη λαστιχενια πατουρα κατω απο τη βαση, ρευμα αερα, ρυθμιζομενο στην ακριβεια του λειζερ. και με λαμες μαζι με 3 χρονια εγγυηση.
στα 30 ευρω ειναι ευκαιρια, στα 20 χαρισμα! αν σκεφτεις οτι υπαρχουν σεγες χωρις καν ταλαντωση και λειζερ στα 30-40 ευρω, τι αλλο να ζητησεις σε αυτο το πεδιο τιμων?

Μάλιστα. Σωστά θυμόμουν λοιπόν ότι την είχε βγάλει και στα 20 ευρώ. Μεγάλη βλακεία που δεν την αγόρασα τότε. Την ήθελα για περιστασιακή χρήση (2-3 φορές το χρόνο βαριά), οπότε με αυτά τα χαρακτηριστικά και σε αυτήν την τιμή ήταν όντως χάρισμα. Να δούμε αν την ξαναβγάλει σε μερικές μέρες, σε τι τιμή θα την δίνει (λογικά στα 30 ευρώ).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπερα σε ολους.

Την βγαζει την επομενη εβδομαδα στα 29.99

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εγω την ειχα παρει 30 ευρω...πολυ καλη επιλογη....
Με εξτρα λαμες Bosch κοβει ακομη καλυτερα...το μονο μειον ειναι οτι ζεστενεται μετα απο πολλαπλα κοψιματα αλλα οχι οτι δεν μπορεις να συνεχισεις να κοψεις...
Το λεω αυτο γιατι σε εαν σπιτι εκοψα 6 πορτες,λογω προσθετου λαμινειτ,και παρατηρηθηκε το ανωθεν φενομενο..σε αλλες περιπτωσεις δεν δημιουργηθε θεμα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπερα σε ολους.

Την βγαζει την επομενη εβδομαδα στα 29.99

Καλως τον Βασιλη!

Βγηκαν απο σημερα τα προιοντα της επομενης βδομαδας του Lidl?

Καλως τον Βασιλη!

Βγηκαν απο σημερα τα προιοντα της επομενης βδομαδας του Lidl?

Τεταρτη βγαζει το φυλλαδιο στα καταστηματα, Πεμπτη στο site, λεμε.
Δεν παρακολουθεις και θα ριξει φωτια να σε καψει ο Osatosas 😁

Να αναφέρω ότι το πλυστικό των 99 που είχε την Άνοιξη με ~5-6 ώρες χρήσης έκοψε το πλαστικό του στο σημείο πίσω απο την αντλία μάλλον αφού δε το έχω ξεβιδώσει.
Υποθέτω απο τις δονήσεις.

Μίλησα με τη βάση Χιούστον :p και αύριο φεύγει με ACS με δικά τους έξοδα.

Πχιότητα :smash:

Δεν απογοητεύομαι. Εξάλλου το αγόρασα για να το "σκίσω" χωρίς λύπη τουλάχιστον 3 χρόνια της εγγύησης +όσο αντέξει.
Φωτογραφίες θα ανεβάσω αύριο μάλλον.

Καλημέρα. Στο φυλλάδιο που πήρα χθες από κατάστημα, εμφανίζει από Δευτέρα 5/10 και το επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που είχε βγάλει και πριν 5-6 μήνες (Απρίλιο 2020 αν θυμάμαι σωστά), στα 60 ευρώ με μπαταρία 2ΑΗ και φορτιστή. Για κάποιο λόγο δεν το εμφανίζει στο site του Lidl μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία της ερχόμενης Δευτέρας.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα. Στο φυλλάδιο που πήρα χθες από κατάστημα, εμφανίζει από Δευτέρα 5/10 και το επαναφορτιζόμενο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που είχε βγάλει και πριν 5-6 μήνες (Απρίλιο 2020 αν θυμάμαι σωστά), στα 60 ευρώ με μπαταρία 2ΑΗ και φορτιστή. Για κάποιο λόγο δεν το εμφανίζει στο site του Lidl μαζί με τα υπόλοιπα εργαλεία της ερχόμενης Δευτέρας.
Ισως εχει σημειωση οτι δεν θα ειναι διαθεσιμο σε ολα τα καταστηματα.

εεε...μμμμ...χχχμμμμ....
Τα μποξεράκια πως "κατατάσονται" στα εργαλεία;

Επειδή είναι για το "εργαλείο";;;;!!!!

:argue: