Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όταν αναφέρει πως για το Επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο PAHE 20-Li A1, η μπαταρία και ο φορτιστής δεν συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία παράδοσης, που θα βρούμε την μπαταρία και τον φορτιστή?
Δεν τα βλέπω κάπου να πωλούνται...

και τωρα τα βγαζει. στην ιδια σελιδα φυλλαδιου τα εχει.
αλλά πολλοι τα εχουν απο άλλα εργαλεια. ολα τα εργαλεια 20V εχουν ιδιες μπαταριες και φορτιστες
αλλά τα βγαζει συχνα -πυκνα κι αλλες φορες

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

και τωρα τα βγαζει. στην ιδια σελιδα φυλλαδιου τα εχει.
αλλά πολλοι τα εχουν απο άλλα εργαλεια. ολα τα εργαλεια 20V εχουν ιδιες μπαταριες και φορτιστες
αλλά τα βγαζει συχνα -πυκνα κι αλλες φορες

ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά δεν φαίνονται από το ιντερνετ.

Αν πάρεις το κονταροπρίονο...
Ρώτα και στο service για μπαταρία 4ah ή όταν βγάλει μπαταρίες πάρε οπωσδήποτε και μια 4ah.
Με μια 4ρα έβγαλα χαλαρά 3 καρυδιές κλάδεμα προχθές με αρκετές κοπές 15-20cm.

Τις προαλλες στο lidl Μελισσιων ειχε μπολικες 2αρες, οπως και μπολικα σετ 2αρα+φορτιστης.
(Επισης, ειχε και διαφορα αλλα εργαλεια προηγουμενων προσφορων).

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ισως εχει σημειωση οτι δεν θα ειναι διαθεσιμο σε ολα τα καταστηματα.

Αν δεις το εν λόγω φυλλάδιο, πουθενά δεν αναφέρει ότι διατίθεται σε ορισμένα καταστήματα μόνο:

https://www.lidl-hellas.gr/el/fylad...phulladio-lidl-non-food/view/jumpmarks/page/2

Αν δεις το εν λόγω φυλλάδιο, πουθενά δεν αναφέρει ότι διατίθεται σε ορισμένα καταστήματα μόνο:

https://www.lidl-hellas.gr/el/fylad...phulladio-lidl-non-food/view/jumpmarks/page/2

Αντιθετα, φιλε μου, ακριβως απο πανω απο το μηχανημα, σε εμενα τουλαχιστον, λεει οτι δεν διατιθεται σε ολα τα καταστηματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μα το γραφει. Το προιον αυτο δεν διατειθεται σε ολα τα καταστηματα

Εχετε δικιο παιδια. Συγνωμη, λαθος μου δεν το προσεξα. Στο εντυπο φυλλαδιο παντως που πηρα χτες απο το Λιντλ της Λ. Αθηνων δεν υπαρχει αυτη η επισημανση.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμάται κανείς σε τι τιμή βγάζει συνήθως το Lidl τη σέγα ρεύματος; Ρωτώ γιατί νομίζω ότι την τελευταία φορά που την έβγαλαν, ήταν κάπου στα 20 ευρώ και μετάνιωσα που δεν την πήρα (μια που δεν έχω ανάλογο εργαλείο και όλο και χρειάζεται να υπάρχει).
Επίσης αν κάποιος φίλος την έχει αγοράσει και δοκιμάσει, είναι αξιοπρεπής σε χαρακτηριστικά/λειτουργία σε σχέση με ανάλογες του εμπορίου σε τιμές πχ μέχρι 40-50 ευρώ;

την ειχα παρει στα 20.
αν δεν υπηρχε το δισκοπριονο που το πηρα στα 30, θα ηταν το πιο vfm εργαλειο έβερ!
εχω και μια ακομα σεγα, την πιο φτηνη της oxford, ομως του λιντλ ειναι μια κλαση πανω σε ολα.
προσεγμενο εργαλειο, ταλαντωση, αποσπωμενη λαστιχενια πατουρα κατω απο τη βαση, ρευμα αερα, ρυθμιζομενο στην ακριβεια του λειζερ. και με λαμες μαζι με 3 χρονια εγγυηση.
στα 30 ευρω ειναι ευκαιρια, στα 20 χαρισμα! αν σκεφτεις οτι υπαρχουν σεγες χωρις καν ταλαντωση και λειζερ στα 30-40 ευρω, τι αλλο να ζητησεις σε αυτο το πεδιο τιμων?

Συμφωνώ με τον Nickolas.
Την είχα πάρει για το εξοχικό μιας και είχα ήδη μια της Β&D (δεν θυμαμαι μοντέλο, εισαγωγική ήταν πάντως) Tελικά παρέμεινε εδώ και πήγα το Β&D στο εξοχικό μιας και ήταν 1 τάξη καλύτερη σε όλα. Eξαιρετικό VFM.
Δεν έχω παρατηρήσει υπερθερμαναση αλλά από την άλλη δεν έχω κόψει 6 πόρτες σε σειρά.
Αν κάτι θα ήθελα καλύτερο, έναν μεγαλύτερο οδηγό με μια λίγο καλυτερη συναρμογή αλλά μην είμαι και αχάριστος.

Από εκει και πέρα όπως πιθανόν να γνωρίζεις η σέγα όπως κάθε εργαλείο έχει τους περιορισμούς της όσο καλή και να είναι. Θέλω να πω μην περιμένεις ότι θα κόψεις με σέγα πχ παγκο κουζίνας και θα σου βγει αλφάδι. Εκεί θέλεις τρόχο.

Ζαχαρώνω και τον τροχό ρεύματος της parkside κατά καιρούς αλλά επειδή έχω ήδη έναν τούμπανο της Β&D τον οποίο είχα πληρώσει αδρά φοβάμαι ότι θα καταλήξει και αυτός στο εξοχικό όχι λόγω ποιότητας αλλα κυρίως λόγω πρακτικότητας μιας και ο Β&D είναι τόσο βαρύς που το σκέφτομαι να τον χρησιμοποιήσω και καταλήγω να χρησιμοποιώ την σέγα η οποία ότι και να κάνεις, δεν είναι τροχός.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τις προαλλες στο lidl Μελισσιων ειχε μπολικες 2αρες, οπως και μπολικα σετ 2αρα+φορτιστης.
(Επισης, ειχε και διαφορα αλλα εργαλεια προηγουμενων προσφορων).

Γείτονας ή περαστικός;

Θα σου έλεγα ότι του Lidl είναι ανώτερη από αυτήν...με 800w σεγα στην των 30 ευρώ δεν βρίσκεις πουθενά...!!!

Δεν αντιλέγω ότι η σέγα του Lidl είναι πολύ καλό VFM αλλά προφανώς δεν είναι μόνο το νούμερο της ονομαστικής ισχύος που καθιστά μια σέγα εξαιρετική. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία, όπως η ακρίβεια κοπής, ο βαθμός που μεταδίδει κραδασμούς στα χέρια του χειριστή, οι διάφοροι τζόγοι, η απτή ποιότητα κατασκευής κλπ. Σε αυτά τα στοιχεία θεωρείς ότι η σέγα του Lidl είναι πάνω κάτω ισάξια με την μικρή Bosch από την πράσινη σειρά που ανέφερα;

Αν ηθελα να κοβω ξυλα παχους πανω απο 20-25μμ, θα διαλεγα χωρις δευτερη σκεψη την parkside των 800w (που την ειχα αγορασει καποτε) απο μια καλυτερη ποιοτικα αλλα πιο αδυναμη σεγα οπως η Bosch των 500w.

Δεν μπορεις να περιμενεις ολα αυτα που αναφερεις απο μια σεγα των 30 ευρω. Ομως και εγω συμφωνω οτι η σεγα parkside ειναι VFM.

Για να μην παρεξηγηθώ, μπήκα στον πειρασμό της σύγκρισης με τη συγκεκριμένη Bosch, απλά επειδή η τελευταία προσφέρεται γύρω στα 35 ευρώ με την έκπτωση που παίζει αυτές τις μέρες στα leroy merlin, οπότε είναι κοντά σε τιμή με την Parkside. Εννοείται πως στα 50 ευρώ δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία σύγκρισης με την Parkside.

Όλα εξαρτώνται από τι θες να κόβεις και πώς..
Τα 800w για μένα είναι από τα ποιο σημαντικά στοιχεια...καθώς μιας και έχει ρυθμιστή ταχύτητας μπορείς να διαχειριστής και την δύναμη της...
Όπως έγραψα και ποιο πριν με λαμες της Bosch η κοπή γίνεται αρκετά καθαρή...
Κραδασμούς ναι έχει αλλά παίζει ρόλο πως θα την δουλέψεις.
Πριν από κάποιο διάστημα είχα φτιάξει ξύλινο σταν με ραγα για ρολλα πατοχαρτα και έκανα βάσεις με κυκλική κοπή...Εκεί λοιπόν έδωσε τα ρέστα της και η κοπή αρκετά καθαρή καθώς δουλευτηκε με υπομονή και σε αργή ταχύτητα και απέδωσε τα μέγιστα...
Πάνω στην δουλειά μου χρειάστηκε 2-3 φορές και με έβγαλε ασπροπρωσοπο...
Επειδή λοιπόν είχα παρόμοια σεγα Skil όπως αυτή της Bosch που αναφέρεις
σου λέω ότι είναι άλλο εργαλείο σε εξαιρετική τιμή...

Όπως λέει και ο Μιχάλης δεν μπορείς να τα έχεις όλα...
Νομίζω ότι για εφαμμιλη σεγα οικονομικά μιλάμε κοντά στο 100αρικο...
Εαν τα διαθέτεις πας εκεί...εαν όχι πας στην Parkside και τελειώνεις..

Koυβεντα κανουμε και ειναι χρησιμη.
Παντως μεταξυ των 2 θα προτιμουσα την Parkside λογω δυναμης.

Πολλες φορες εχω επιλεξει την 18βολτη σπαθοσεγα της Ryobi μονο και μονο λογω δυναμης απο την εξαιρετικη αλλα πιο αδυναμη 12βολτη bosch. Ειναι σημαντικο να κανεις μια δουλεια και πιο γρηγορα και πιο ευκολα.