Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η κάθετη φρέζα και το σετ φρεζάκια που βγάζει τί λέει ρε παιδιά; αξίζει η αγορά της;

Η κάθετη φρέζα και το σετ φρεζάκια που βγάζει τί λέει ρε παιδιά; αξίζει η αγορά της;

Ειναι γεματος κουσουρια αυτος ο ευθυς λειαντηρας και βλεπω οτι ειναι το ιδιο μοντελο με παλια, δεν εχει βγει σε βελτιωμενη νεα εκδοση.
Δεν θυμαμαι ενα ατομο που να μην ειχε εστω και ενα μικρο θεματακι με το συγκεκριμενο εργαλειο. Ομως η τιμη αυτη ειναι χωμα, οποτε αν χρειαζεσαι τετοιο εργαλειο να το παρεις.

Το δικο μου πχ. δεν λειτουργει στις λιγες στροφες. Λειτουργει απο τις μισες και πανω. Θα μπορουσα να το επιστρεψω τη Δευτερα, αλλα δε βαριεσαι, η δουλεια γινεται.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μαλλον εννοεις το ρουτερ, ειναι καλο (τουλαχιστον τα προηγουμενα μοντελα) και τα bit ειναι αψογα

Ο ευθυλειαντηρας ειναι μαπα, η εδραση του μπροστα ρουλεμαν ειναι προβληματικη, με αποτελεσμα αν και του εχω αλλαξει ρουλεμαν να εχει αρκετους κραδασμους. Επισης η ρυθμιση στροφων ειναι κακη.

Εμενα, παντως, με εχει βολεψει ο ευθυς λειαντηρας, χωρις ιδιαιτερα προβληματα (για τα λεφτα του παντα - π.χ. κραδασμους εχει μπολικους).
Και οπωσδηποτε, το θεωρω πολυ χρησιμο εργαλειο, γενικα.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ο λειαντηρας οντως ειναι για πεταμα,αλαχτηκε μια φορα στην εγγυηση.Πολλοι κραδασμοι που σου μουδιαζουν τα χερια,στις χαμηκες στροφες δε δουλευει και σε νορμαλ χρηση αρχισει να μυριζει καμμενος και ανεβαζει θερμοκρασια.

Εχει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια αυριο....Θα περασω μια βολτα και θα αποφασισω εκεινη την ωρα ποιο, τι και πως...

Και ο δίδυμος τροχός; Αξίζει για ερασιτεχνική χρήση; Τον εχει κανείς;

Παιδιά η απάντηση είναι μία.... με αυτά τα εργαλεία ποτέ δεν θα ανέβετε στην εκτίμηση των άλλων...
Πάς τα παίρνεις ...κάνεις την ερασιτεχνική σου τρέλα ...αλλά δεν το λες ...γιατί θα σας κοροϊδεύουν όπως εμένα :flipout::flipout:

Για το ρούτερ, έλεγχος αν υπάρχει τζόγος μεταξύ βάσης και σώματος . Αν ναι, επιστροφή και refund.
Εγώ είχα βρει και μάλιστα μεγάλο, αλλά μπορεί να το έχουν φτιάξει από τότε, ή να είχε τύχει με το συγκεκριμένο.

Τον Μάρτη θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου lidl στα ταμπούρια φαίνεται μεγάλο. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το ρούτερ, έλεγχος αν υπάρχει τζόγος μεταξύ βάσης και σώματος . Αν ναι, επιστροφή και refund.
Εγώ είχα βρει και μάλιστα μεγάλο, αλλά μπορεί να το έχουν φτιάξει από τότε, ή να είχε τύχει με το συγκεκριμένο.
Πήγα σήμερα πρωί πρωί και πήρα το ρούτερ μαζί και ένα σετ φρεζάκια...3 κομμάτια έμειναν αλλά μέχρι να φύγω είδα άλλους δύο να το παίρνουν. Μέχρι στιγμής φαίνεται στιβαρό χωρίς κανέναν τζόγο. Δοκιμή όταν ανοίξει το lockdown να πάω στο εξοχικό για να το δοκιμάσω...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπερα σε ολους και καλη χρονια!
Για το πολυτριβειο που φερνει σημερα εχει κανεις αποψη;
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-politrivio-3-se-1-pmfs-200-c3-345815/p86444

Εχει ενα θεμα με το στρογγυλο προσαρτημα, εχει κοιλη επιφανεια (τουλαχιστον το προηγουμενο μοντελο που ειχε φερει) και ειχαν συνηγορησει αρκετοι ... ηταν πολλοι αυτοι που ειχαν γραψει εδω για το ιδιο προβλημα.
Κατα τ' αλλα εαν δεν εχεις τριβειο, για ερασιτεχνικη χρηση, το αγοραζεις χθες.
Ρυθμιση στροφων και ολα αυτα τα προσαρτηματα, σε αυτη τη τιμη δεν παιζει

Οσοι πηγατε σημερα ειδατε χαμο, ουρες κτλ, ή οχι;

Οχι τιποτα 8:30...εντελως χαλαρα....
Πηρα σφικτηρες...δεν βρηκα την συσκευη ακονισματος....αυτα στην Αγ.Δημητριου που πηγα...θα δοκιμασω και Αλιμο....

Ελπιζω να πηρες (και) τους μικρους σφιγκτηρες για να μου δωσεις τον εναν :)

Συσκευη ακονισματος θα σου ελεγα να μην την αγορασεις.
Αφου εχεις καλα τρυπανια τιτανιου/καρβδιου (που δεν τροχιζονται), τι να μπλεκεις με τροχισμα των υποδεεστερων HSS και αλλων τρυπανιων.