Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραια....παρατηρησες να καιει γρηγορα....;

Συγουρα θελει εξασκηση...και εγω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κατι τετοιο....θα το δουμε...

Χρησιμοποίησα μόνο την μυτερή μύτη που θυμίζει κοπίδι. Η ακίδα "βυθίζεται" εύκολα στο κ/π και μέχρι να την ξεσκαλώσεις το καίει κάνοντας έντονη μαυρίλα. Στα σημεία που ήμουν πιο προσεκτικός έχει αφήσει ένα όμορφο μαύρο, αλλά και πάλι θέλει χέρι για να βγει καλό το περίγραμμα του σχεδίου.

Το δοκιμασα τωρα γυρνοντας απο την δουλεια..εαν το αφησεις να ζεσταθει καλα οντως κανει εντονη και ομοιομορφη μαυριλα...θελει σταθερο χερι παντως...
Θελει αρκετη εξοικιωση μεχρι να πεις οτι το βαζεις σε εργο....
Ρεταλια εχουμε...θα κανουμε τις δοκιμες μας και σιγα- σιγα θα βρουμε τα "πατηματα" του...

Δυστυχως δεν εχουμε ελπιδες για την επομενη εβδομαδα καθως το βλεπω απο Σαββατο να κλεινουν ολα τα εμπορικα ακομα και με το κλικ αγουει...

Κριμα.

Αυτο αν δουλευει οπως δειχνει θα δωσει λυσεις.
Μεχρι τωρα εκανα αρμο με ταινιες...

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-set-armologisis/p89813

.....Αυτο αν δουλευει οπως δειχνει θα δωσει λυσεις.
Μεχρι τωρα εκανα αρμο με ταινιες...

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-set-armologisis/p89813

χάχα κοίτα να δεις! Πριν λίγο τέλειωσα την ανανέωση της σιλικόνης στο μπάνιο.
Και ενώ πόναγε η μέση μου εκεί που έβαζα τις ταινίες, σκεφτόμουν αν υπάρχει κάτι πιο απλό!
Πάντως στα σαγρέ πλακάκια που έχω, αλλά και ανάμεσα στους αρμούς (τους κάθετους) που κάνουν τα πλακάκια με τη μπανιέρα, δεν μπορεί να δουλεύει τέλεια. Θα ξεφεύγει μάλλον η σιλικόνη.
Μια δοκιμή θα μας πείσει.

Αυτό το κολονάτο δράπανο ωραίο φαίνεται. Αλλά δεν βρίσκω πουθενά τις διαστάσεις του.
Πόσο περίπου μπορεί να είναι το βάθος του;
Είναι το μόνο που με προβληματίζει. Ξέρει κανείς; Στο περίπου.

μπήκε στις αστείες εικόνες αλλά πιστεύω ότι ταριάζει στους lidλοπληκτους !!! :flipout:

Ευκαιρία για τεστ εργαλείων !!!

5ce799265d44543b3e4a1e3a15aac980.jpg

Ε δεν άντεξα κι εγώ..
5b6c5e3ad64f7f4093930b5a69e7a01a.jpg

μπήκε στις αστείες εικόνες αλλά πιστεύω ότι ταριάζει στους lidλοπληκτους !!! :flipout:

Ευκαιρία για τεστ εργαλείων !!!

:flipout: :flipout: :flipout:

Τι ειναι αυτο το γαλα; Στο πιατο θα τους το δωσουμε;!
Την αγελαδα επρεπε να βαλετε ο˜› 

Και την κότα (αυγά), τα υλικά για το "βιτάμ", και σιτιρά (αλεύρι)...μην πω και το ζαχαροκάλαμο κατευθείαν...!!!
:music-smiley-005: :ernaehrung004:

Το μικρο αυτο επαναφορτιζομενο καρφωτικο αυτο, που παιρνει ΚΑΙ διχαλα ΚΑΙ καρφακια ειναι τεφαρικι, να το παρεις.
Και ολα τα μεγεθη καρφακια/διχαλα που εχει σαν αναλωσιμα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το μικρο αυτο επαναφορτιζομενο καρφωτικο αυτο, που παιρνει ΚΑΙ διχαλα ΚΑΙ καρφακια ειναι τεφαρικι, να το παρεις.

ok, ευχαριστώ Χιώτης!

Στο συγκεκριμένο καρφωτικό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καρφάκια και δίχαλα του εμπορίου και αν ναι μέχρι τι μέγεθος?

Στο συγκεκριμένο καρφωτικό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καρφάκια και δίχαλα του εμπορίου και αν ναι μέχρι τι μέγεθος?

Τα μεγεθη που παιρνει το καρφωτικο μπαταριας ειναι διχαλα 4-12μμ type 53 & καρφακια 6-10μμ.
Απο αυτα τα αναλωσιμα, ολα υπαρχουν στο Lidl (πωλουνται ξεχωριστα) εκτος απο τα μικρα διχαλα type 47 υψους 4μμ και τα καρφακια υψους 6μμ. Αυτα ομως δεν ειναι κοινα μεγεθη και σπανιως χρειαζονται.

Ολα τα αναλωσιμα υπαρχουν στην αγορα. Τα διχαλα ειναι type 53 και τα καρφακια type 47. Στα μεγεθη που αναγραφω παραπανω.