Ευχαριστώ,δεν πρόλαβα να πάρω καρφάκια και δίχαλα και γιαυτό ρώτησα αν μπορώ να πάρω από το εμπόριο.
το τριβείο δίσκου που θα έχει απο 11/2 το έχει κανεις?
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-trivio-diskou-ptsg-140-c2/p89809
στο site λεει ότι ειναι για μαλακη και σκληρη ξηλεία, οπότε φαντάζομαι ότι θα κάνει και για πλαστικά, plexi, αλλά και μαλακά μέταλλα, σωστα?
επιπλέον, από παλιότερα έχω μια ηλεκτροκόλληση της parkside, η οποία κλασσικά εκλεινε ο θερμικός της. Έβαλα ανεμιστηρακι αλλά δεν αλλαξε κάτι. Στο μεταξύ έχω πάρει και mig και inverter ηλεκτροκόλληση, οπότε η Parkside δεν θα χρησιμοποιηθεί...
αν κάποιος την θέλει, την δίνω για να μου αδειάσει λίγο και ο χώρος. (την δινω = την χαρίζω, ε!)
(αν το παραπάνω κακώς γράφτηκε εδω, παρακαλώ να σβησει)
Το εχω. Μια χαρα ειναι . Και αθορυβο. Λιγο μπελας να αλλαξεις γυαλοχαρτο γιατι πρεπει να βγαλεις το τραπεζι. Και με σκουπα δεν θα εχει προβλημα με σκονες. Εχω τριψει απο εβενο μεχρι ελατο και ακομη και ντιζες για να λειανω τις ακμες τους μετα απο κοψιμο για να βιδωνουν.το τριβείο δίσκου που θα έχει απο 11/2 το έχει κανεις?
https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ergalia-lidl/parkside-trivio-diskou-ptsg-140-c2/p89809
στο site λεει ότι ειναι για μαλακη και σκληρη ξηλεία, οπότε φαντάζομαι ότι θα κάνει και για πλαστικά, plexi, αλλά και μαλακά μέταλλα, σωστα?
Θα το δοκιμάσω, αλλά αμφιβάλλω ότι θα το καταφέρω με το συγκεκριμένο.Δεν έχω το συγκεκριμένο τριβείο αλλά σ´αυτό του είδους τα τριβεία δεν χρειάζεται να βγάλεις το τραπέζι για να αλλάξεις το γυαλόχαρτο.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.
Βάζεις ένα κομμάτι από χαρτί Α4 ανάμεσα στο βέλκρο και το γυαλόχαρτο, κι αφού κουμπώσεις πρώτα σωστά το πάνω σημείο μετά τραβάς το χαρτί. Περιστρέφεις το τύμπανο και πιέζεις σε όλη την επιφάνεια μέχρι να κολλήσει σωστά παντού.
Για τα καταστήματα όπου η δυνατότητα πώλησης του προϊόντος είναι μόνο μέσω Click Away, ισχύουν τα παρακάτω:
Διάλεξε τα προϊόντα που θέλεις να παραγγείλεις
Κάλεσε από σταθερό στο 800 111 3333
Περίμενε SMS επιβεβαίωσης από το κατάστημα
Παράλαβε γρήγορα και άμεσα την παραγγελία σου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.