Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να ειναι πραγματικα αραγε τα 1356nm? Τρελο νουμερο. Ψηλη και η τιμη, βεβαια, αλλα αλλαζεις λαστιχα σε 747 με τετοιο 😁

Btw, ρωταω κι εδω, μηπως ξερει κανεις: Στις περιοχες που δεν ειναι στο "βαθυ κοκκινο" λειτουργουν κανονικα τα lidl? Παιρνεις, δλδ, απο ολα τα πραγματα;
Και αν ναι, τι ακριβως υπαρχει; Γιατι δεν βλεπω φυλλαδιο non-food.

Δες αυτό το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=dmOZNZIsPV0

Στην καστοριά που ακόμη δεν είμαστε βαθύ κόκκινο (αλλά θα μπούμε) ισχύει το click away.

Btw, ρωταω κι εδω, μηπως ξερει κανεις: Στις περιοχες που δεν ειναι στο "βαθυ κοκκινο" λειτουργουν κανονικα τα lidl? Παιρνεις, δλδ, απο ολα τα πραγματα;
Και αν ναι, τι ακριβως υπαρχει; Γιατι δεν βλεπω φυλλαδιο non-food.

Σε αντίστοιχη ερώτησή μου στον προϊστάμενο του καταστήματος Ν. Ιωνίας (Αττικής) γιατί δεν είχε μερικά αντικείμενα αυτ/του του φυλλαδίου, ενώ είχε άλλα (κράνη, φορτιστές κλπ) απάντησε ότι επειδη η Αττική είναι στο κόκκινο τους στέλνουν περιορισμένους κωδικούς.
Έμμεσα τεκμαίρεται ότι σε περιοχές μη κόκκινες πρέπει να υπάρχουν είτε όλα του φυλλαδίου είτε υπόλοιπα από προηγούμες εβδομάδες.

Υπάρχουν ακόμα αρκετές περιοχές όπου ισχύει το click away, οπότε υπάρχει αυτή η δυνατότητα και από τα καταστήματα της Lidl. Γιαυτό άλλωστε εξακολουθεί να βάζει στη σελίδα της τα σχετικά προϊόντα, πχ για την τρέχουσα εβδομάδα:
https://www.lidl-hellas.gr/el/c/click-away/c2430/w1

Καταλαβα. Ευχαριστω παιδια.
Και οπου ισχυει το click away, μπορεις, στην πραξη, να μπεις στο καταστημα και να τα κανονισεις επιτοπου, ή πρεπει να αγορασεις απο πριν, να σου στειλουν μηνυμα κτλ;

Καταλαβα. Ευχαριστω παιδια.
Και οπου ισχυει το click away, μπορεις, στην πραξη, να μπεις στο καταστημα και να τα κανονισεις επιτοπου, ή πρεπει να αγορασεις απο πριν, να σου στειλουν μηνυμα κτλ;

Θα το παραγγείλεις και θα σε ειδοποιήσουν για την παραλαβή.

Καταλαβα. Ευχαριστω.
(Εμενα δεν μου κανει, γιατι θα ειμαι περαστικος, αλλα αν δουλευει, φανταζομαι οτι οταν ανοιξουν και τα υπολοιπα θα ειναι ok).

Αν ενοχλεί το ποστ παρακαλώ διαγράψτε το.
βρήκα στην αποθήκη μου έναν αλοιφαδόρο μπαταρίας της Parkside τον οποιο έχω δουλεψει ελάχιστα, ενω έχει να δουλέψει και κάμποσα χρόνια αρα η μπαταρία του μάλλον θα ειναι για πέταμα...
αν τον θέλει κάποιος για να ασχοληθεί ας μου πει καθώς μόνο χώρο πιάνει και θα τον στείλω στην ανακύκλωση...

Αν ενοχλεί το ποστ παρακαλώ διαγράψτε το.
βρήκα στην αποθήκη μου έναν αλοιφαδόρο μπαταρίας της Parkside τον οποιο έχω δουλεψει ελάχιστα, ενω έχει να δουλέψει και κάμποσα χρόνια αρα η μπαταρία του μάλλον θα ειναι για πέταμα...
αν τον θέλει κάποιος για να ασχοληθεί ας μου πει καθώς μόνο χώρο πιάνει και θα τον στείλω στην ανακύκλωση...

Παναγιωτη κράτησε τον μου.
Τρίτη θα ειμαι Αιγάλεω οπότε θα μιλήσουμε.
Σωστά θυμάμαι?

Μόλις πέρασα από λιντλ Σέρρες. Έχει το συρόμενο στα 79 €. Πολύ καλή τιμή.

Attachments

• IMG_20210322_124522.jpg
    IMG_20210322_124522.jpg
    1.3 MB · Views: 78
  • IMG_20210322_124535.jpg
    IMG_20210322_124535.jpg
    1.4 MB · Views: 75
Δεν νομιζω να το αγορασε :cautious:
Πολύ σωστά. .. Απλά η τιμή του είναι πολύ φθηνότερη από προηγούμενες φορές που το έφερνε. Νομίζω το είχε γύρω στα 100 ευρω. Εκτός αν είναι άλλο μοντέλο

Το έχει ξαναβάλει στην τιμή αυτή σε εκπτώσεις Παυλο.
Να σημειώσω πως σε αυτό προσπαθει ο Γιώργος να βάλει τον 216 δίσκο που βάλαμε με τον Γιάννη στην Α1 έκδοση κανονικά και δυστυχώς εκεί δεν μπαίνει.

Παντως ειναι καλη τιμη για συρομενο τετοιο.
Αν ειχα που να το βαλω (το νου σας), θα το επαιρνα.

χαχα αγγελε εγω βρηκα ;)
το αγορασα κι εγω σε αυτη τη τιμη πριν κατι μηνες γιατι ειναι καλη ευκαρια σε αυτη τη τιμη!
μην εχοντας κι εγω χωρο στη μικρη αποθηκη-εργαστηριο, αρχικα το βιδωσα σε ενα κομματι osd (πολυ φτηνο) για να παταει καλα, γιατι στην τροχηλατη διπλη ραφιερα που εχω διπλα απο τον παγκο εργασιας, δεν καλοχωρουσε να πατησει στερεα απο μονο του στην επανω της πλευρα (ηταν σχετικα στενη). ετσι μετα, καθοταν ανετα και στερεα πανω στη ραφιερα η οποια ηταν πολυ παλια βαση τηλεορασης crt, και σε υψος ιδια σχεδον με τον παγκο εργασιας.
για να το βαλω στη θεση ομως αυτη, εβγαλα άλλα εργαλεια που ειχα εκει και που μου χρειαζονταν. αρχικα συμβιβαστηκα με αυτο.

μετα ομως σκεφτηκα, γιατι να πιανω το χωρο, αφου όποτε το δουλευω το βγαζω εξω στην αυλη (για το πριονιδι που κανει) και το δουλευω πανω σε ενα μινι παγκο.

ετσι, κανοντας μια τρυπα στην ακρη του κομματιου osd αρχικα, (αλλά τελικα επειδη το φοβομουν με μια μονο ουπα , του εκανα τελικα δυο) το κρεμαω απο εκει απο δυο δυνατες ουπες στο τοιχο στις οποιες εχω βαλει απο μια μακρια και χοντρη βιδα με εξαγωνο κεφαλι (με κλιση ελαφρα προς τα πανω για να μην γλυστρισει και πεσει).
σαν τον γιαπωνεζο τον jsk koubou που κρεμασε το δισκοπριονο του στο τοιχο (πολυ σοφα). βεβαια αυτος το εκανε οχι για λογους χωρου, αλλά για να αντιμετωπισει τις παραμορφωσεις των οδηγων του δισκοπριονου του.
στην περιπτωση ομως του φαλτσοπριονου αυτο λειτουργησε μια χαρα ως αποθηκευση.
αν και αργοτερα ομως το ξαναεβαλα πανω στη ραφιερα και ξαναεβγαλα τα υπολοιπα και για να μην μου σκονιζονται αλλά και για να το βλεπω γιατι μου αρεσει :) αυτο ομως ειναι ασχετο.
ετσι αν εχεις καποιο κομματι γυμνου τοιχου, ανετα αγορασε το και με λιγοτερα απο 4-5 ευρω για το osd, βρηκες χωρο!

Last edited:
  • Like
Reactions: mastroxalastis
Σωστος....και καλοδουλευτο.
Αλλα... η λεξη κλειδι σε αυτα που εγραψες ηταν η "αυλη".
Περισσοτερο εννοουσα "δεν εχω που να το δουλεψω" 🙂