Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο ίσως είναι πιο φθηνό γιατί η φετινή έκδοση είναι της Grizzly ενώ οι προηγούμενες ήταν της Kompernass. Και επειδή το youtube δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω σε συγκριτικά των δύο βγάζουν το καινούργιο λίιιιιγο πιο αδύναμο και πιο αργό από το παλιό. Επίσης διαφέρουν στον επιλογέα που στο παλιό είναι κόκκινος ενώ στο καινούργιο μαύρος.
Μήπως έχεις εύκαιρο κάποιο λινκ από σχετικό βίντεο σύγκρισης των 2 εκδόσεων;
Εν τω μεταξύ τώρα που παρατηρώ καλύτερα τις φωτογραφίες του δραπανοκατσάβιδου:
σε κάποιες από αυτές φαίνεται η γνωστή μας έκδοση (Kompernass) και σε άλλη η νέα (Grizzly).
Επιπρόσθετα, δεν αναγράφεται ο κωδικός Parkside του προϊόντος, πράγμα περίεργο νομίζω. Σκέφτομαι μήπως την άλλη Πέμπτη φέρουν και τις 2 εκδόσεις (ότι έχει απομείνει από την παλιότερη και την νέα), κι ότι τύχει σε κάθε κατάστημα/πελάτη...
Παρεπιπτόντως βλέπω ότι έβγαλαν και 12βολτο Performance:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ελπίζω να έρθει τους επόμενους μήνες και αυτό Ελλάδα (να δω τι θα πρωτοαγοράσω από δαύτους)...

Last edited:
  • Haha
  • Like
Reactions: panoss1 and KOSSTV
κωστη κατσε να φερει τα νεα περφορμανς, εκει να δεις συνεχεια που θα εχεις :)
τουλαχιστον εγω τωρα που βλεπω οτι περα απο brushless, ειναι και aeg-μιλγουοκι χωρις ποιοτικο ελεγχο, θα συνεχισω στο δρομο που χαραξε το πνευμα του osatosa :)

υγ
καλοδουλευτο το νεο σου πρασινακι!

Μήπως έχεις εύκαιρο κάποιο λινκ από σχετικό βίντεο σύγκρισης των 2 εκδόσεων;
Εν τω μεταξύ τώρα που παρατηρώ καλύτερα τις φωτογραφίες του δραπανοκατσάβιδου:
σε κάποιες από αυτές φαίνεται η γνωστή μας έκδοση (Kompernass) και σε άλλη η νέα (Grizzly).
Επιπρόσθετα, δεν αναγράφεται ο κωδικός Parkside του προϊόντος, πράγμα περίεργο νομίζω. Σκέφτομαι μήπως την άλλη Πέμπτη φέρουν και τις 2 εκδόσεις (ότι έχει απομείνει από την παλιότερη και την νέα), κι ότι τύχει σε κάθε κατάστημα/πελάτη...
NEW rechargeable hammer drill 3-in-1 PARKSIDE LIDL PSBSA 20-Li C3. Black / red bezel με υπότιτλους.

κωστη κατσε να φερει τα νεα περφορμανς, εκει να δεις συνεχεια που θα εχεις :)
τουλαχιστον εγω τωρα που βλεπω οτι περα απο brushless, ειναι και aeg-μιλγουοκι χωρις ποιοτικο ελεγχο, θα συνεχισω στο δρομο που χαραξε το πνευμα του osatosa :)

υγ
καλοδουλευτο το νεο σου πρασινακι!
Δεν νομίζω να έρθουν στο άμεσο μέλλον τα νέα Performance. Τα manual δεν έχουν μεταφραστεί ακόμα στα ελληνικά, οπότε...

• Like
Reactions: lazarefa
Παρεπιπτόντως βλέπω ότι έβγαλαν και 12βολτο Performance:
Ελπίζω να έρθει τους επόμενους μήνες και αυτό Ελλάδα (να δω τι θα πρωτοαγοράσω από δαύτους)...
....πολυ Bosch το ολο πακετακι....;)

κριμα, δεν πειραζει θα περιμενουμε...
τελικα αν φερουν και τις δυο εκδοσεις, αν καταλαβα καλα η νεα εχει πιο ευθυβολο τσοκ και η παλια ειναι δυνατοτερη?

.....
κωστη τι γινεται τελικα με τα περφορμανς?
τα 18βολτα ειναι απο aeg και τα 12βολτα απο μπος? ;)

Last edited:
Πετυχα αυτο το δισκοπριονο χειρος και το χτυπησα με συνοπτικες διαδικασιες (ηταν ενα μονο κομματι). Στα 40 ευρω και ειχε 2 δισκους μεσα εναν με 24 και εναν με 48 δοντια. Μαζι πηρα και την πενσα για καλωδια και τα τρυπανακια. Η πενσα μια χαρα δουλευει, φαινεται ποιοτικη κατασκευη. Τα φοστνερ και τα αλλα για τις ταπες μετρια θα ελεγα. Την κανεις τη δουλεια σου βεβαια. Το δισκοπριονο δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι σκεφτομουνα να παρω καβαλετα πρωτα και οριστε την αλλη εβδομαδα φερνει παγκο. :giggle: Parkside® Πάγκος εργασίας με σφιγκτήρες | 356378

IMG_20210408_155638-min.jpg

• Like
Reactions: anastasg and KOSSTV
ο παγκος του μια χαρα ειναι οπως ολοι σε αυτη τη κατηγορια τιμης 20-30 €. ειναι ομως ο πιο φθηνος
καλοδουλευτο το 1350! ειναι καταπληκτικο για τα λεφτα που εχει

Παντως, π.Κ. ειχαν ερθει μαζεμενα μπολικα.
Ή ηταν αλλα εκεινα;
Ήταν η πρώτη φουρνιά performance με δραπανοκατσάβιδο, γωνιακό τροχό, πολυεργαλείο και φαλτσοπρίονο. Έχουν κυκλοφορήσει παλμικό, σέγα, κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, το 12βολτο και μπουλουνόκλειδο νομίζω.

• Like
Reactions: mastroxalastis
Εγω θα τον παρω με κλειστα τα ματια τον προβολεα για πολλους λογους....!!!

Δες τε παρακαλω το παρακατω βιντεο...υπαρχει μια καλη ευχαριστη εκπληξη....!!!

• Wow
Reactions: nickolas
Καλο το παραπανω αλλα δεν ξερω βεβαια εαν θεωρειται τεστ ή ανευθυνοτητα αυτα που κανει..... :mad:

δεν επρεπε να το βαλεις αυτο το βιντεο.
θα το δει ο νικολας (osatosa) και θα μας παθει τιποτα απο τη χαρα του! :)

παντως φοβερο ε?
για ερασιτεχνικο εργαλειο, απιστευτα αντοχικο! και κολλαει με ολους τους τροπους mig-tig-mma. στα 200 € ειναι χαρισμα. ο ανταγωνισμος θελει διπλασια-τριπλασια χρηματα και πανω.
το θεμα ειναι πότε θα το φερει ελλαδα.

στα υποψη φιλοι οτι θα φερει και την (πολυ καλη) του σεγα (για οποιον δεν εχει).
800 βαττ, ρυθμιζομενη γωνια λειζερ, λεντ, προωση λαμας 3 βαθμιδων, φυσητηρας, λοξοτομη, λαστιχενια βαση και συνδεση με σκουπα ολα με 30 €.
και με καποιες λαμες μεσα στη συσκευασια.
την ειχα παρει σε προσφορα στα 20-22Ε . και στα 30 ομως αξιζει πολυ!

εγω παω για κρουστικο, σετ μπαταριας-φορτιστη, αλλη μια ραγα δισκοπριονου, και πιστολι θερμου αερα μπαταριας
ολες οι αλλες αγορες πανε πισω. θα μας ξεφραγκισει παλι ο γερμανος...

το θεμα ειναι πότε θα το φερει ελλαδα.
Μάλλον ποτέ!

Εγώ πάντως έφερα δυο πριν κάνα εξάμηνο. Δεν την δούλεψα πολύ αλλά έως τώρα είμαι ευχαριστημένος.

• Love
Reactions: nickolas