lazarefa
AVClub Addicted Member
- 18 October 2007
- 1,530
Κοιτούσα στη σελίδα του γερμανικού Lidl το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο που πουλάνε εκεί και βλέπω ότι η έκδοση που φέρνει Ελλάδα την Πέμπτη δεν υπάρχει στη Γερμανία, όπου πωλείται ακόμα η έκδοση που είχε έρθει και στην Ελλάδα πέρσι. Επίσης η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης στη Γερμανία χωρίς φορτιστή-μπαταρία είναι στα 45 ευρώ, ενώ αυτή που έρχεται μεθαύριο Ελλάδα θα πωλείται 25 ευρώ.
www.lidl.de
Λίγο μεγάλη μου φαίνεται η διαφορά τιμής για να μην έχουν ρίξει την ποιότητα/προδιαγραφές σε κάποια εξαρτήματα του νέου μοντέλου, δεν νομίζετε;
Ενδεικτικά, πέρσι που έφεραν Ελλάδα την έκδοση που πουλιέται τώρα Γερμανία, την έδιναν 60 ευρώ κομπλέ, ενώ και το απλό 20βολτο δραπανοκατσάβιδο που είχε φέρει κάπου στο φθινόπωρο το πουλούσαν 30 ευρώ σκέτο.
Δεν ξέρω, αλλά πραγματικά τείνω να πιστέψω ότι το νέο μοντέλο ίσως είναι υποδεέστερο ποιοτικά από το προηγούμενο, ίσως και για να υπάρχει μεγαλύτερο χάσμα με τη σειρά Performance τέτοιο ώστε να "υποχρεωθούμε" έμμεσα να οδηγηθούμε κάποιοι από εμάς στην εν λόγω σειρά...

PARKSIDE® Akku-Schlagbohrschrauber »PSBSA 20-Li B2«, S…
PARKSIDE® Akku-Schlagbohrschrauber »PSBSA 20-Li B2«, Softgrip, ohne Akku / ohne Ladegerät
Ενδεικτικά, πέρσι που έφεραν Ελλάδα την έκδοση που πουλιέται τώρα Γερμανία, την έδιναν 60 ευρώ κομπλέ, ενώ και το απλό 20βολτο δραπανοκατσάβιδο που είχε φέρει κάπου στο φθινόπωρο το πουλούσαν 30 ευρώ σκέτο.
Δεν ξέρω, αλλά πραγματικά τείνω να πιστέψω ότι το νέο μοντέλο ίσως είναι υποδεέστερο ποιοτικά από το προηγούμενο, ίσως και για να υπάρχει μεγαλύτερο χάσμα με τη σειρά Performance τέτοιο ώστε να "υποχρεωθούμε" έμμεσα να οδηγηθούμε κάποιοι από εμάς στην εν λόγω σειρά...