ειδατε τι ερχεται την επομενη βδομαδα?
και με νεο κρωματακι
Parkside® Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PMBSA 4 A1
Parkside® Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PMBSA 4 A1 | 354825 - Ιδανικό γιαwww.lidl-hellas.gr
Πες μου ότι ήσουν εσύ που μίλαγες στο κινητό και πήρες το ηλεκτρικό καρφωτικό !!!!Το συγκεκριμενο, με τρελο κουνημα, σαν σεϊκερ, ΔΕΝ εκανε φυσαλιδες καθολου. Μαλλον λογω υφης τζελ.
Καποια χρωματα, βερνικια κτλ κανουν, αλλα το θεωρω αναγκαιο κακο, ειδικα αν εχουν μεινει πολυ καιρο. Συνηθως τα κουναω πρωτα πολυ, τα αφηνω λιγη ωρα να φυγουν τα πολλα-πολλα και μετα τα ξαναανακατευω πιο απαλα.
Τα parkside τι παθανε; Μπλαβιασανε απο το κακο τους;
Το πηρα εγω, Λαζαρε, αλλα πρωτη εικονα το απογευμα. Παντως, με €25, οταν εχεις μπολικες μπαταριες και φορτιστες, ειναι...κλοπη.
Σημερα, ανατριχιαστικη σκηνη εξω απο τα Lidl Μελισσιων: Φτιαχνουν κατι στο παρκινγκ, μαλλον σκεπαστρα, και οι μαστορες βιδωναν με εργαλεια Dewalt!!!111
Ειπα να σταματησω, να τους προειδοποιησω για τις ολεθριες συνεπειες τετοιας προκλησης εναντια στον τιμωρο-Θεο Osatosa, αλλα βιαζομουν και τους αφησα στην μοιρα τους. Ο παναγαθος Enduras ας τους προστατεψει![]()
Αγόρασε κάνεις το κρουστικό δράπανο κατσαβίδι των 25 ευρώ να μας πει πρώτες εντυπώσεις;
Δεν μιλησα καθολου, αλλα χτυπησε και το κοιταξα. Το καρφωτικο δεν το πηρα, αλλα το κοιταζα/λιγουρευομουν. Ημουν εγω;Πες μου ότι ήσουν εσύ που μίλαγες στο κινητό και πήρες το ηλεκτρικό καρφωτικό !!!!![]()
Μου είχε τύχει κι εμένα να πάρω 3 στα 3 ελατωματικά. Ήταν το μικρό αλφάδι με το λεϊζερ σταυρόΚρουστικό των 25 ευρώ - Update No2
Πήγα σε άλλο υποκατάστημα (του Ν Κόσμου) και το άλλαξα.
Κάνει τα ίδια και χειρότερα.
Χρειάστηκε πάρα πολλή δύναμη για να κουμπώσει στη θέση του κρουστικού και είναι ακόμα πιο παράκεντρο από το προηγούμενο!
Θα πάει πίσω και αυτό
Δεν επιστρέφω τα εργαλεία για μικρές αστοχίες, αλλά τόσο παράκεντρο δεν είναι ανεκτό
Και 2 στα 2 προβληματικά, μάλλον το χαμηλό κόστος αντανακλάται και στον μηχανισμό μάλλον
Ας μας ενημερώσει αν το πάρει κάποιος άλλος μήπως και δεν ισχύουν αυτά που γράφω και ήμουν απλώς τόσο άτυχος
Σημερα πηρα τον προβολεα , ο οποιος δουλευει μεν με το δικο του τροφοδοτικο αλλα ,αναγκαστικα να παρω και την μπαταρια του για ευελιξια.
Ειχε σε προσφορα μπαταρια και γεμιστηρι μαζι ,οποτε μενει να δουμε ποση ωρα κραταει.
Ε ρε μπριζολικο που θα ψησουμε!!!!!
(τον πηρα για να βλεπω το βραδυ τα κρεατοψαρικα που ψηνουμε, γιατι με το περιφεριακο φως που ειχα , ή τρωγαμε καρβουνα ή τρωγαμε ...σουσι)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.