Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μια ερωτηση για τον επικειμενο αλοιφαδορο των 25 € μιας και δεν ειχα ποτε αλλά ουτε και γνωριζω το πως ακριβως χρησιμοποιειται. αξιζει ο συγκεκριμενος τα λεφτα του?
ο συγκεκριμενος συνοδευεται απο 4 "πανακια", 2 γουνες και 2 φροτέ
πως χρησιμοποιουνται αυτα, ποιο πρωτο, ποιο δευτερο και γιατι?
οταν βαλεις μια αλοιφη πρεπει να το πλυνεις για να βαλεις στη συνεχεια καποια αλλη?
υπαρχει καποιος "οδηγος" για ολα αυτα?
θα μπορουσε να συνδιαστει με το σετ γυαλισματος φαναριων κλπ?

Last edited:
Ωραιοι οι κουβαδες απο το λιντλ με τον καλυτερο τροπο στερεωσης της χειρολαβης.
Μου αρεσει που εχει και στομιο για πιο ακριβες αδειασμα, αν χρειαζεται. Ειχα παρει και εγω οταν τους ειχε πρωτοφερει.

μια ερωτηση για τον επικειμενο αλοιφαδορο των 25 € μιας και δεν ειχα ποτε αλλά ουτε και γνωριζω το πως ακριβως χρησιμοποιειται. αξιζει ο συγκεκριμενος τα λεφτα του?
ο συγκεκριμενος συνοδευεται απο 4 "πανακια", 2 γουνες και 2 φροτέ
πως χρησιμοποιουνται αυτα, ποιο πρωτο, ποιο δευτερο και γιατι?
οταν βαλεις μια αλοιφη πρεπει να το πλυνεις για να βαλεις στη συνεχεια καποια αλλη?
υπαρχει καποιος "οδηγος" για ολα αυτα?
θα μπορουσε να συνδιαστει με το σετ γυαλισματος φαναριων κλπ?
Νικόλα θα μας τρελάνεις .... δηλαδή θες να πεις ότι θα κάτσεις στην ηλικία μας να γυαλίσεις το αυτοκίνητο με κρέμες και αλοιφαδόρο ??? εγώ έχω 30 χρόνια να το κάνω αυτό ... :D Εδώ έχω κοντά ένα χρόνο που λέω να το πλύνω μέσα -έξω :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ωραιοι οι κουβαδες απο το λιντλ με τον καλυτερο τροπο στερεωσης της χειρολαβης.
Μου αρεσει που εχει και στομιο για πιο ακριβες αδειασμα, αν χρειαζεται. Ειχα παρει και εγω οταν τους ειχε πρωτοφερει.
Ωραίος ο κουβάς και γερός αλλά πήρα μαζί και την άλλη "μπανιέρα" για το κονίαμα...πολύ καλό και αυτό και μεγάλο για χαρμανάκια μαζί με τους αναδευτήρες ...:cool:

μου κοβεις τη δημιουργικοτητα σοφε γέροντα :)

βασικα τα φαναρια ειναι χαλια, δε βλεπω τη τύφλα μου τα βραδια, βαριεμαι να τριβω με οδοντοβουρτσα και ειπα μπας και το επαιζα μηχανοκινουμενος ;)

• Haha
Reactions: Χιωτης
Εσύ είσαι μάνα στα ντιμεράκια ...βάλε δράπανο και μετά έλα να κάνεις και τα δικά μου :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Αυτό το σετάκι για τα φανάρια θα το πάρω και εγώ.

• Love
Reactions: nickolas
Η μπανιερα για το κονιαμα λεει οτι ειναι 65 λιτρα! Δεν γραφει διαστασεις, νομιζω οτι ειναι μεγαλη για χαρμανακια μερεμετιων.

Το σκεφτομουν να αναβαθμιστω με τον καδο lidl γιατι κανω δουλεια χρονια τωρα σε μια πλαστικη συσκευασια γιγας που πρεπει να ηταν απο κρεατικα :)

Κοίταξε για χαρμάνι με τα κλασικά υλικά μπορείς να το κάνεις και στο έδαφος με το φτυάρι ... η γνωστή μέθοδος και πιο εύκολη στο γύρισμα και να χάσεις και λίγο νερό δεν τρέχει τίποτα αλλά γι αυτά τα έτοιμα χαρμάνια που θέλουν συγκεκριμένες αναλογίες καλό είναι να έχεις κάτι κλειστό και να το κάνεις με αναδευτήρα ...νομίζω... :cool:
Ο Κωστής θα μας πει που φτιάχνει συνέχεια.

Εδω και δυο περιπου χρονια εχω κοψει τα παραδοσιακα χαρμανια και εχω στραφει στα κυριλε που βγαινουν και σε μικρες συσκευασιες και σε ο,τι ειδος χαρμανακι θες.
Αυτα δεν θελουν εδαφος, θελουν καδο, γιατι οπως σωστα λες θελουν ακριβεις αναλογιες νερου. Αναδευτηρα, αν και εχω, δεν χρησιμοποιω γιατι ειναι αλλο ενα πραμα που πρεπει να ξεπλυνω μετα. Οποτε ολη τη δουλεια την κανει το μυστρακι :)

Ο κάδος των 20λίτρων είναι τέλειος.
Έχω δύο και αν βρώ χρόνο μπορεί να περάσω να πάρω αύριο και άλλους δύο και έναν βαθύ.

Με πολύ ζόρισμα δεν έχουν πάθει τίποτα.
Την προηγούμενη εβδομάδα τον είχα γεμίσει με σοβά που έβαλα σε έναν τοίχο και με 2/3 γεμάτο τον κρέμασα και στη σκάλα και δεν ζορίστηκε καθόλου ούτε το τοίχωμα ούτε το χερούλι.
Επικίνδυνο βέβαια να μου ρίξει τη σκάλα αλλά είχα το νού μου και ήταν μικρό το ύψος <1 μέτρο.

Τον αλοιφαδόρο τον σκέφτομαι και εγώ. Ξέρει κανείς αν οι στροφές που δίνει είναι (αρκετά) λιγότερες από αυτές που δίνει ένας γωνιακός ή ένα έκκεντρο στις μικρότερές τους ταχύτητες;

Σκέφτηκα να πάρω δωράκι σε ένα φίλο που με φιλοξενεί συχνά στο εξοχικό του το φτηνό κρουστικό δράπανο των 25€ γιατί όποτε είμαι σπίτι του και θέλω να του κάνω καμιά δουλειά, δεν έχει ούτε μισό εργαλείο!

Πήγα σε ένα Lidl και είχε 5 κομμάτια, όλα χωρίς το δεμάτικο ασφάλειας! Ήταν προφανώς ανοιγμένα.
Δεν μου άρεσε και έφυγα και πήγα σε άλλο Lidl όπου και εκεί είχε 4 κομμάτια και αυτά χωρίς δεματικό
Ρώτησα έναν υπάλληλο - ρωτώντας μήπως έχει κάποιο σφραγισμένο - και μου είπε "έτσι είναι όλα" (με κορόιδεψε προφανώς) :mad:
Ζήτησα να το ανοίξω να το ελέγξω (αν λείπει κάτι) και μου το επέτρεψε απρόθυμα.

Πήγα λοιπόν σπίτι και ... νομίζω πως αυτό είναι το χειρότερο εργαλείο που έχω πιάσει ποτε στα χερια μου.
Καλά, αυτό ήταν σίγουρα ελαττωματικό γιατί μόλις το έβαλα στην πρίζα άρχισε να γυρνάει αργά, χωρίς να πατάω τη σκανδάλη!
Μύριζε και άσχημα, κάτι καιγόταν. :oops:
Αλλά και πέρα από αυτό, μου φάνηκε εντελώς παιχνίδι!

Το πήγα πίσω και πηρα τα χρήματα πίσω. Το πιο σοβαρό των 40€ δεν το ήθελα γιατί φοβήθηκα πως θα ήταν βαρυ για τον άσχετο φίλο μου.

Πρώτη φορά είδα τόσο χαμηλή ποιότητα σε parkside. :(

Ο στρογγυλος κουβάς των 65 λιτρων έχει διάμετρο 70 πόντους και θεωρώ ότι είναι για μεγάλα χαρμανια...
Έχω φτιάξει από κολλες μέχρι και λάσπη για χτυσιμο....Αυτά με μεγάλο αναδευτηρα...
Για μικρά χαρμανια είναι αυτός που πήρα και θεωρώ για τα δικά σου βαλάντια Μιχάλη είναι μια χαρά...