Να μετρήσω απολαβη στις πριζες στο σπίτι Αντώνη.Δεν είναι και πολλές φορές δίνει λανθασμένο σήμα !!
Το ξέρω λόγω εμπειρίας στα δορυφορικά.
Τι θες να κάνεις ?
χαχαχαχ...μηχανολόγος τουλάχιστον...μπαμ-μπαμ είναι. Αν είναι για περιστασιακή χρήση που είπες, συνέχισε με τον ένα τροχό που έχεις, και βλέπεις στο μέλλον πως θα πορευθείς και αν χρειαστείς παίρνεις και 2ον...Ετσι οπως τα λετε, πρεπει να αγορασω πακετο και τον τροχο στα 29 ευρω που εχει την αλλη πεμπτη να τον κουμπωσω μονιμα. Δεν μου περισσευει αλλος τροχος, εχω 1 μικρο total και σκοπευα να τον εχω βαλε-βγαλε, αλλα μαλλον το βλεπω ταλαιπωρια. Βρηκα το manual της βασης και το διαβασα στα γρηγορα. Θελει μηχανολογο απο Ε.Μ.Π. για να συναρμολογηθει αυτο το πραγμα!
![]()
Εδώ και το εργαλείο που έλεγα σχετικά με το εργαλείο ,την χρήση και τελικά εαν υπάρχει ποιότητα σε οτι πληρώνεις σήμερα με βάση το παρελθόν , δεν ξέρω απο πότε ειναι ούτε την bosk ( ΙΔΕΑ ροσικο μπος ? ) αλλα πάει τρένο . Θεωρώ οτι εχει κάποια ποιότητα παλαιότητας κλπΟπως αναφέρθηκε για λίγο απ όλα το Bosch GSB 13 RE είναι οτι πρέπει . Ελαφρύ , Made in Russia (απλά το αναφέρω ) εχει κρούση (με αγάπη βιδώνεις κιόλας αν κατεβάσεις στροφές ) και ερχετε με βαλιτσάκι που χωράει και πράγμα μεσα (αν σε ενδιαφέρει φυσικά , μόνιμα μέσα εχω βύσματα , βίδες , τρυπάνια και ενα πριονάκi ) , Το εχω χρησιμοποιήσει επαγγελματικά αρκετά σε κολώνες χωρίς πρόβλημα (δεν ζεστένετε εύκολα, εχει φάει σκόνη αρκετή ) . Εχουν περάσει 3 απο τα χέρια μου και τα 2 καβατζόθηκαν απο μαστορια γνωστούς σε φάση "πάρε τα λεφτά δεν στο επιστρέφω " . Δεν είναι οτι ποιο δυνατό εχω δουλέψει και δεν θεωρώ επειδή ειναι μπλέ πως ποιοτικά διαφέρει απο τα πράσινα αλλα σαν τιμή /χρηστικότητα (μαζι με την επέκταση εγγύησης ) τα πάει πολυ΄καλά για ρεύμα .
Ολα εχουν να κάνουν με τη χρήση που θες φυσικά , γιατί αν ειναι περιστασιακή προφανώς το μεγαλύτερο θα σε βολέψει σε κάτι ποιο χοντρό ας πούμε (οπως και αντίστοιχα εγώ λογο αρκετής χρήσης κοιταζω το βάρος )
Αν θυμηθώ αύριο θα σας βγάλω φωτό ενα θηρίο πνευματικό να μου πείτε αν το γνωρίζει κανένας σαν εργαλείο
Τι διαστασεις στραντζαριστό μπορει να κοψει παιδιά; Αν βρειτε κανα λινκ απο το manual ποσταρετε.
σταματάνε όλα... τσοκ, αξονας, τροχαλίες, αξονας μοτερ, αλλά το μοτερ δουλεύει. σαν να πατινάρει μεσα του...Όταν αρχίζει να "πατινάρει" το τσοκ τι συμβαίνει ??
Σταματάει το τσοκ μόνο του και γυρίζει ο άξονας ??
Σταματάει το τσοκ μαζί με τον άξονα ??
Στην επάνω μεριά του άξονα που είναι οι τροχαλίες τι γίνεται εκεί ?? Τι γυρίζει και τι είναι σταματημένο ??
οχι δεν βγαίνει εχει σφινώσει καλα. καποια στιγμή που ηθελα να το βγάλω το έκανα με αυτοσχέδιο εξολκεαΝαι μόρσα είναι το τσόκ στο parkside. Βγαίνει εύκολα όταν το τραβάς?
δυστυχώς...Το ίδιο κάνει και το δικό μου που και που (δεν είναι parkside). Στην μπροστινή τροχαλία έχει μια τρύπα και μέσα της είναι μια ακέφαλη βίδα που κουμπώνει την τροχαλία με τον άξονα. Βγάζεις την βίδα, ευθυγραμμίζεις την τρύπα της τροχαλίας με την εγκοπή που έχει ο άξονας και μετά ξαναβάζεις την βίδα και την σφίγγεις. Έτσι σταματάει το πατινάρισμα.
ειναι οκ και αυτο...Καλημέρα. Τσεκάρετε επίσης στο κωλονάτο το λουρί μήπως γλιστράει και το σύστημα σύσφιξης του μοτέρ γιατί αν δε κρατάει το μοτέρ τεντωμένο όπως πρέπει θα πατινάρει το λουρί στη τροχαλία λόγω χαλαρώματος και το τσοκ θα σταματάει με το παραμικρό ζόρι. Στο δικό μου, ένα 350άρι (όχι πάρκου) που έλεγα ανέκαθεν ότι δεν είναι για ζόρια όταν έκανα επέμβαση στο τερματικό του μοτέρ και του έβαλα και λίγο φαρδύτερο λουρί, άλλαξε εντελώς συμπεριφορά και πάει πλέον πολύ δυνατά.
Ερώτηση για τη βάση γωνιακού: αν υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει 2ος τροχός για να μπει μόνιμα στην βάση, δεν είναι καλύτερο να πάρει κάποιος το φαλτσοπρίονο για μέταλα που βγάζει πάλι το λιντλ αντί να αγοράσει βάση+γωνιακό που θα του στοιχίσουν τα ίδια περίπου λεφτά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.