Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Από γνωστό μου παντως που πηρε το αλυσοπρίονο έχω καλές κριτικές.
Μάλιστα πηρε και δευτερο.
Γράψε λάθος ....
Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες το βενζινοκίνητο αφού νόμιζα ότι πρώτη φορά το φέρνει ...άλλωστε ...
κάθε φορά που γράφεις με συνεπαίρνεις και χάνω τα λογικά μου :ROFLMAO: :ROFLMAO: :love:

τελικα δεν μου κολλαγε υπνος και ειδα το νεο φυλλαδιο
τιγκα στα 12βολτα
ευτυχως για μενα, να ησυχασει η τσεπη μου μεχρι να μπει ο αλλος μηνας ;)

• Haha
Reactions: Χιωτης
Αρκετοι στοκ λειαντηρες το πρωι στις 9. Μαλλον δεν τους προτιμουν στην επαρχία! Σκεφτηκα να τσιμπησω 1 αλλα κρατηθηκα για την ωρα...

tro.jpg

Μολις αγορασα κι εγω ενα τεμαχιο
Το εβαλα στη πριζα να δω εαν δουλευει και το απογευμα θα τεσταριστει σε τριψιμο με καμπανα.

Εντυπωσιαστηκα με το συστημα ασφαλισης του προφυλακτηρα, παρα πολυ πρακτικο!

τροχος.jpg

• Like
Reactions: vagos08
Πέρασα από λιντλ και πήρα μεταξύ άλλων τον τριγωνικό χάρακα. Είναι αλουμινένιος, ενώ από την φωτογραφία τον είχα κόψει για πλαστικό, και επίσης η ορθή γωνία του είναι πράγματι 90 μοίρες. Οι πλευρές του είναι 18 εκ, γενικά ωραίο γκατζετάκι για 5€.

• Like
Reactions: KOSSTV
Πηρα κι εγω κατι ψιλουλια, κυριως την αμπεροτσιμπιδα. Τωρα μενει καποιο μελος να μας κανει μια παρουσιαση του πως δουλευει και πως χρησιμοποιειται 😁

Παρεμπιπτοντως, αυτη η κολληση αεριου ειναι πολυ χρησιμη (στο τσακ ημουν να παρω δευτερη), οχι τοσο για καλαι, οσο για μινι φλογιστρακι και μινι θερμοπιστολο.

Το κρουστικακι της αλλης εβδομαδας φαινεται ενδιαφερον.
Το τροχακι το συνιστω ανεπιφυλακτα, ενω και το δραπανακι με εχει βολεψει.

Καλυτερα να επαιρνες το μικρο ανεπαφο ανιχνευτακι ρευματος παρα την αμπεροτσιμπιδα.
Στο ιντερνετ θα δεις πως δουλευει και θα δεις οτι χρειαζεσαι και φτιαξεις και ενα μικρο βοηθημα για να παιρνεις μετρησεις ευκολα.
Eαν σε δυσκολευουν τα εγγλεζικα στα βιντεακια του γιου τιουμπ, μπορω να βοηθησω 😁

Για την κολληση εχεις δικιο. Μολις χτες χρησιμοποιησα ενα φλογιστρακι αεριου σαν μινι θερμοπιστολο για τις φυσαλιδες του υγρου γυαλιου! Δεν αξιζει ομως μονο για αυτο.

Το SDS κρουστικακι της αλλης βδομαδος το λιγουρευομαι σα πεινασμενη σαυρα της Μαδαγασκαρης, αλλα πολυ αμφιβαλλω αν ειναι ισχυος 1 joule.
Κατα τα αλλα ειναι ενα εργαλειο που ελαχιστες εταιρειες εχουν βγαλει σαν 12βολτο!!

• Like
Reactions: mastroxalastis
Και εγώ έψαχνα για το ανέπαφο αλλά μάλλον δεν το είχαν φέρει στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Πήρα όμως τον γωνιακό 125 G6 αφού είχε λυσσάξει ο Νικόλας για να έχω έναν δεύτερο μικρό με ρυθμιζόμενες στροφές γιατί ο άλλος είναι επάνω στην βάση.
Και ευχάριστη έκπληξη .... ο G6 έχει μικρότερο μήκος από τον Α1 που έχω πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο εύχρηστος για το χέρι.
Τελικά αυτή η εταιρία όλο βελτιώνεται ...τώρα να δούμε απλώς αν δουλεύει ... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Είχε και ένα καλάθι γεμάτο μπουλονόκλειδα ...αλλά προτιμώ τον σταυρό που έχει και ρυθμιζόμενη ροπή. :)

Δεν βλεπω video συνηθως, για το πως δουλευει κατι, προτιμαω να διαβαζω. Αλλα, ελα, αφου θες να μου πεις. Οπως επισης και το συμπληρωμα που αναφερεις :)
Γιατι καλυτερα την ανεπαφη;

• Like
Reactions: Χιωτης
Γιατι ειναι ενα πιο χρησιμο εργαλειο μεσα σε ενα νοικοκυριο απο μια αμπεροτσιμπιδα που ειναι ενα μαλλον εξειδικευμενο εργαλειο.

Βεβαια μιλαω γενικα καθως οι αναγκες του καθενος εχουν τον πρωτο και καθοριστικο ρολο στην αγορα ενος τετοιου εργαλειου.

• Like
Reactions: mastroxalastis
Εννοουσα τι διαφορα εχει / που χρησιμευει ενα ανεπαφο, σε σχεση με εναν κλασικο μετρητη.

Ειναι πιο βολικο για να δεις αν ενα καλωδιο ειναι 'ζωντανο' η μια πριζα/ντουι/κλπ εχει ταση.
Δεν ειναι ανιχνευτης ρευματος για καλωδια μεσα στον τοιχο οπως τα κλασσικα που λες.

Δες το σαν ενα δοκιμαστικο κατσαβιδακι ηλεκτρολογου αλλα πολυ πιο ευχρηστο.

Μολις αγορασα κι εγω ενα τεμαχιο
Το εβαλα στη πριζα να δω εαν δουλευει και το απογευμα θα τεσταριστει σε τριψιμο με καμπανα.

Εντυπωσιαστηκα με το συστημα ασφαλισης του προφυλακτηρα, παρα πολυ πρακτικο!

View attachment 181368
Καλορίζικος....
Φαινεται μικρότερος από τον G5...
Είναι ίδιο το σύστημα ασφάλισης φαντάζομαι .
Μπορείς να δεις εαν βγαίνει ο προφυλακτήρας...;
Γιατί στο G5 δεν έχει κάποιο κουμπί απασφαλισης...

Επισκέφτηκα κι εγώ μεσημεριάτικα το Lidl Λ. Αθηνών (Βιαμάξ). Αν και ήμουν να αγοράσω τον 125άρη τροχό, τελικά δεν προχώρησα. Καταρχάς είχε πολλά κομμάτια, τουλάχιστον 30-35, γεγονός που μου έκανε λίγο εντύπωση, γιατί πραγματικά για κάποιον που σαφώς χρειάζεται τέτοιο εργαλείο ο συγκεκριμένος φαίνεται πολύ αξιοπρεπές πακέτο για 30 ευρώ (σχεδόν χάρισμα).
Για μένα βέβαια ο βασικός λόγος που έκανα πίσω είναι τα εργαλεία της επόμενης εβδομάδας, όπου προβλέπεται να ξηλωθούμε αρκετοί εδώ μέσα. Προσωπικά είμαι στο 100% για αγορά του μικρού τροχού 12 βολτ (έχω ήδη και 4 μπαταρίες 12βολτες, μία εκ των οποίων 4ΑΗ), ενώ ψήνομαι και για το μικρό 12βολτο SDS που το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον ως εργαλείο σαν μια καλή φορητή λύση για μικρομεσαία τρυπήματα σε μπετά όταν δεν υπάρχει κοντινή πρίζα για σοβαρό πνευματικό.

Μπορεί κάποιος να βάλει το φυλλάδιο της ερχόμενης εβδομάδας;

παιδες μια απο τα ιδια στην επαρχεια (ηλεια)
δεκαδες G6 και αλλα τοσα μπουλονοκλειδα και πριονοκορδελες και παρα πολλα κομματια απο ολα τα καλα του θεου !
μεχρι και αλλοιφαδορο πηρα απο τον οποιο υπηρχαν πανω απο μια ντουζινα ακομα
καμια σχεση με τις προηγουμενες φορες που εφερνε τον προηγουμενο F5 σε μετρημενα κομματια στα δαχτυλα ενος χεριου
παρα πολλα καλαθια με παρα πολλα εργαλεια και αξεσουαρ κλπ
σαν κατι να αλλαξε στο θεμα αυτο, ελπιζω να μην ειναι μονο η ιδεα μου
ακομα δεν εχω ανοιξει τα κουτια τους με βλεπω να το ξενυχταω :)

Πήρα όμως τον γωνιακό 125 G6 αφού είχε λυσσάξει ο Νικόλας για να έχω έναν δεύτερο μικρό με ρυθμιζόμενες στροφές γιατί ο άλλος είναι επάνω στην βάση.
Και ευχάριστη έκπληξη .... ο G6 έχει μικρότερο μήκος από τον Α1 που έχω πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο εύχρηστος για το χέρι.
τον 125αρι το έχω καμποσα χρονια (προφανως παλαιοτερο μοντελο) και ποτε δεν με βολεψε...
ειναι πολυ μεγάλος για να τον δουλεψεις με το ένα χερι, και αντε τον ζυγίζεις και κανεις δουλεια, εκείνη η σκανδάλη ειναι απαγορευτική για δουλεια με το ένα χερι..
τον έχω με ελάχιστη χρηση και δεν τον δίνω μηπως και κάπου χρειαστεί, αφού ο 230αρης ειναι πολύ μεγάλος...

έχω βολευτει εναν 115 αγορασμενο από το AlexPack και ο κιορατας δεν λεει να πεθάνει να παρω ένα μικρο 125αρι, βεβαια με την συντήρηση που του κανω, μάλλον δεν θα χαλασει ποτε....