Πάνο γιατί αγόρι μου τα έβαλες αυτά τα συγκριτικά βιντεάκια χθες (για τα οποία δεν είδα κανένα σχόλιο) ...θέλεις να δημιουργείς καταστάσεις![]()
Από την αρχή το κάνει κανονικά..Δοκίμασε να βάλεις την επόμενη από πίσω. Προφανώς είναι στην άκρη της ράβδου και δεν πιάνει καλά. Φαντάζομαι δεν στο κάνει όταν περισσεύει από πίσω, έτσι;
Έψαχνα για το τσόκ......
Πάνο γιατί αγόρι μου γιατί τα έβαλες αυτά τα συγκριτικά βιντεάκια χθες (για τα οποία δεν είδα κανένα σχόλιο) ...θέλεις να δημιουργείς καταστάσεις![]()
Κάτοικος Νέου Κόσμου είσαι κι εσύ;
το ίδιο πρόβλημα είχε και έμενα. Όχι αμέσως άλλα μετά από αρκετό καιρό (~δυο χρόνια μέτριας χρήσης). Στην αρχή ήθελε λίγη βοήθεια στο σπρώξιμο αλλά προς το τέλος δεν έμπαινε καθόλου.
Πέρασαν από τα χέρια μου σήμερα δύο 12V δραπανοκατσάβιδα το δικό μου και ενός φίλου.
Σε κανένα από τα δύο δεν γύριζε έκκεντρα το τσοκ ούτε έσφιγγε παράκεντρα έτσι απλά το λέω για πληροφόρηση......
Στο κουτί αυτός με τις αυλακώσεις γράφει ξηράς και υγρής κοπής.Ο διαμαντοδισκος με τις αυλακωσεις δεν ειναι για χρηση με νερο? Εγω πηρα τον αλλον που ειναι ξηρας κοπης, σαν τον Bosch.
Ευχαριστω, εχεις δικιο!Στο κουτί αυτός με τις αυλακώσεις γράφει ξηράς και υγρής κοπής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.