Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Όπως τα έγραψε ο nikfor για τον ταινιολειαντήρα, θορυβώδης είναι χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης απο άλλους.
Το θέμα είναι ταινίες εχετε βρει στην αγορά απο άλλες εταιρείες ή πρεπει να πέρνουμε απο το lidl όποτε βγάζει τον ταινειολειαντήρα;
Μέχρι τώρα είχα πάρει δυο πακέτα απο το lidl και βολευόμουνα.

Αγοραστηκε το σετ καστανια...πολυ καλο και ποιοτικο φαινεται εκ πρωτης οψεως....

Tην Δευτερα στα υποψιν σφιγκτηρες,τηλεσκοπικος στυλος και σετ πεταλουδες..

Αγοραστηκε το σετ καστανια...πολυ καλο και ποιοτικο φενται εκ πρωτης ωψεως....

Tην Δευτερα στα υποψιν σφηκτηρες,τηλεσκοπικος στυλος και σετ πεταλουδες..

Κι εγώ το αγόρασα σήμερα και χρησιμοποιήθηκε αμέσως στο ποδήλατο του γιου μου.
Φαίνεται αρκετά ποιοτικό και για τα χρήματα που έκανε ήταν κάτι παραπάνω από vfm!

Στα 69,99 πάντως που φέρνει από Δευτέρα την ινβέρτερ ηλεκτροκόλληση των 120Α, εκ πρώτης δεν φαντάζει και κανένα τρελό κελεπούρι. Στα ίδια πάνω κάτω ή και λιγότερα χρήματα βρίσκεις και στην αγορά αντίστοιχες και πιο δοκιμασμένες μικρές μηχανές, πχ Helix. Mόνο προφανές (μικρό ωστόσο) δέλεαρ που θα έβλεπα στη συγκεκριμένη, τα 3 χρόνια εγγύηση που λογικά θα δίνουν, έναντι 1 ή 2 των περισσοτέρων εταιρειών στις ερασιτεχνικές μηχανές.
Αν τυχόν την αγοράσει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις μια που αν θυμάμαι σωστά, είναι η πρώτη φορά που φέρνουν Ελλάδα μηχανή ινβέρτερ.

• Like
Reactions: KOSSTV
Εχεις δικιο Παναγιωτη γραψε λαθος...στην 140αρα αναφερομουν(οπως σωστα το ειπε ο Γιωργος)που βλεπω οτι εχει ανεβει και σε τιμη αλλα και παλι συνφερει συνολικα εναντι της Parkside..
Καποτε ειχε και 59 ευρω....για αυτο ειπα και 10 ευρω διαφορα...
Βλεπω οτι εχει απιστευτα πολλες κριτικες προς αγορα....

Tην Δευτερα στα υποψιν σφιγκτηρες,τηλεσκοπικος στυλος και σετ πεταλουδες..

Πεταλουδες, περονες, σκουλικοβιδες (ακεφαλες βιδες) θα ηθελα και εγω αυτα τα σετακια με τα μικροεξαρτηματα.

Κωστη, εαν δεν μπορεσει ενας φιλος, να σου πω να μου παρεις τα τρια αυτα σετακια? Θα ειμαι Χιο απο βδομαδα.

• Like
Reactions: kostas1982
Ασφαλιζουν πειρους, βιδες, αξονες κλπ για να μην φευγουν απο τη θεση τους. Λεγονται και κοπιλιες.

images

splitp1.gif

Αφου τοποθετηθουν, ανοιγεις/χωριζεις τις ακρες, η την μια ακρη και ασφαλιζουν.
Επειδη κουτσομιλας εγγλεζικα, μπορεις να ψαξεις για "σπλιτ πιν η/και κότερ πιν" (split pin/cotter pin).

Κωστη ευχαριστω για την εξυπηρετηση. Θα σου δωσω αν θελεις δυο τεμαχιακια απο καθε ειδος και μεγεθος για ανταποδοση :)

Μιχάλη ευχαριστω για την κίνηση καλής θελήσεως αλλά θα πάρω και εγώ μαλλον από ένα σετ περονες και πεταλούδες...!!!!!
Σκουλικοβιδες δεν χρειάζομαι προς ώρας...αλλά εαν θες να δώσεις μια/δυο να υπάρχουν δεν έχω θέμα....

Άγγελε δεν έχω θέμα την επόμενη να αναλάβεις εσυ και να κάνεις και παραδοσεις..;χαχαχαχα..!!!
Με χαρά θα σε περιμένω στο εργαστήριο μου...!!!

Κυριάκο το στρογγυλοποιησε ώστε να είναι και τα μεταφορικά μέσα...χαχαχαχα..!!!
Εμείς με το Μιχάλη είμαστε υπερανω και δεν ασχολουμαστε με cents...!!!