mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Κριμα.
Βλακεια, παντως, αν ειναι ετσι, αφου θα ηταν πολυ χρησιμο (και) χωρις το κονταρι.
Με 2αρα μπαταρια εχει και μειωμενη αποδοση??Το έχω από το 2019 που το χε ξαναφέρει.
Μπαταρίες χρειάζονται αρκετές. Σε κλάδεμα ελιών δεν σε βγάζει όλη μέρα με 3 4ρες χωρίς πολλές κοπές, περισσότερο για τα λαίμαργα ψηλά.
Κραδασμούς έχει αρκετούς. Ειδικά στα λεπτά κλαδιά.
Σε χοντρά είναι πολύ πιο σταθερό.
Δε σ' επιασα;Με κοντάρι όμως;
Πως θα το δούλευες;
Στη Μεταμόρφωση η μάσκα και τα καρυδακια πουλιουνται απο σήμερα...Παιδια, μηπως εχει προγραμματισει να παει κανεις πρωι-πρωι την Παρασκευη;
Θελω την μασκα, αλλα δεν ξερω ακομα αν θα μπορεσω να παω πρωι, και φοβαμαι οτι θα πεσουν πανω τα στιφη.
Εμ εσυ θες 2 σε ενα...!!!!Αααα.
Ε, να ειχε διπλα, ή να ηταν αποσπωμενο ενα μεγαλο, ενδιαμεσο, κομματι ή κατι τετοιο, φανταζομαι.
Αααα.
Ε, να ειχε διπλα, ή να ηταν αποσπωμενο ενα μεγαλο, ενδιαμεσο, κομματι ή κατι τετοιο, φανταζομαι.
Για το μεγεθος του τα παει μια χαρα.....το εχω και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος....Προσωπικά δουλεύω το πριονακι της stanley (5Ε με 2 λάμες ) , αν καποιος το σκέφτετε ας δει και αυτό σαν εναλακτικη , ειναι σιδίρου μεν αλλα τα πάει μια χαρά με το pvc (με αυτό κόβω και κανένα ξυλο εαν χρειατεί σε καμία κάσα, ή καμία βίδα ) χωράει και στο βαλιτσάκι της bosch (εχω κόψει καποια νεύρα) μόνιμα διαθέσιμο εκει .Μπαίνει και εύκολα σε τσάντα πλάτης (ας πουμε στη stanley την δικιά μου χωραει και στον ενθετο ανετα )
Δεν το δούλεψα ποτέ με 2άρα μπαταρία.Με 2αρα μπαταρια εχει και μειωμενη αποδοση??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.