Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το έχω από το 2019 που το χε ξαναφέρει.
Μπαταρίες χρειάζονται αρκετές. Σε κλάδεμα ελιών δεν σε βγάζει όλη μέρα με 3 4ρες χωρίς πολλές κοπές, περισσότερο για τα λαίμαργα ψηλά.
Κραδασμούς έχει αρκετούς. Ειδικά στα λεπτά κλαδιά.
Σε χοντρά είναι πολύ πιο σταθερό.

Το έχω από το 2019 που το χε ξαναφέρει.
Μπαταρίες χρειάζονται αρκετές. Σε κλάδεμα ελιών δεν σε βγάζει όλη μέρα με 3 4ρες χωρίς πολλές κοπές, περισσότερο για τα λαίμαργα ψηλά.
Κραδασμούς έχει αρκετούς. Ειδικά στα λεπτά κλαδιά.
Σε χοντρά είναι πολύ πιο σταθερό.
Με 2αρα μπαταρια εχει και μειωμενη αποδοση??

Αν είχε τα χειριστήρια στο εργαλείο, λέω, πως θα το χειριζόσουν όταν το δούλευες με το κοντάρι;

Last edited:
Αααα.
Ε, να ειχε διπλα, ή να ηταν αποσπωμενο ενα μεγαλο, ενδιαμεσο, κομματι ή κατι τετοιο, φανταζομαι.

• Like
Reactions: KOSSTV
Παιδια, μηπως εχει προγραμματισει να παει κανεις πρωι-πρωι την Παρασκευη;
Θελω την μασκα, αλλα δεν ξερω ακομα αν θα μπορεσω να παω πρωι, και φοβαμαι οτι θα πεσουν πανω τα στιφη.
Στη Μεταμόρφωση η μάσκα και τα καρυδακια πουλιουνται απο σήμερα...

Last edited:
  • Like
Reactions: mastroxalastis
Hold your horses λιγο, βρε καλαμπουρτζηδες 😛
Δεν θα ηταν και τοοοοοσο αδιανοητο να δουλευει διπλα.
Ενα σωρο εργαλεια (ΚΑΙ parkside) ειναι καπως ετσι.
Ξερει κανεις ποσο ειναι το μικροτερο που δουλευει σε μηκος;

Γύρω στο 1.50-1.80 με το κοντάρι κλεισμένο.
Δύσκολα θα βγει το κοντάρι.
Αυτό που είχα ήταν τριγωνική η επέκταση.
Το καλώδιο μέσα σπιράλ για να εκτείνεται.

Από λάθος μου έσπασε η επέκταση και δυσκολεύτηκα για να πιάσω την κεφαλή πάνω.

Δούλεψε 3-4 φορές και μετά δεν.
Μπορεί να έφυγε κάμια ένωση που έκανα στο καλώδιο. Δεν πρόλαβα να το τσεκαρω.

• Like
Καλη φάση ο σωληνοκόφτης pvc αλλα εαν εχεις δουλέψει καποιο επώνυμο δύσκολα θα πας στο parkside καθώς για να χρειαστείς κατι τέτοιο συνηθως απαιτεί να εχεις πολύ σωλήνα γενικά . Επίσης αν δουλεύεις με εργαλειοθήκη θεωρώ οτι και το μέγεθος παίζει ενα ρόλο

Προσωπικά δουλεύω το πριονακι της stanley (5Ε με 2 λάμες ) , αν καποιος το σκέφτεται ας δει και αυτό σαν εναλλακτικη , ειναι σιδηρου μεν αλλα τα πάει μια χαρά με το pvc (με αυτό κόβω και κανένα ξυλο εαν χρειαστεί σε καμία κάσα, ή καμία βίδα ) χωράει και στο βαλιτσάκι της bosch (εχω κόψει καποια νεύρα) μόνιμα διαθέσιμο εκει. Μπαίνει και εύκολα σε τσάντα πλάτης (ας πουμε στη stanley την δικιά μου χωραει και στο ενθετο ανετα )

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Προσωπικά δουλεύω το πριονακι της stanley (5Ε με 2 λάμες ) , αν καποιος το σκέφτετε ας δει και αυτό σαν εναλακτικη , ειναι σιδίρου μεν αλλα τα πάει μια χαρά με το pvc (με αυτό κόβω και κανένα ξυλο εαν χρειατεί σε καμία κάσα, ή καμία βίδα ) χωράει και στο βαλιτσάκι της bosch (εχω κόψει καποια νεύρα) μόνιμα διαθέσιμο εκει .Μπαίνει και εύκολα σε τσάντα πλάτης (ας πουμε στη stanley την δικιά μου χωραει και στον ενθετο ανετα )
Για το μεγεθος του τα παει μια χαρα.....το εχω και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος....

Last edited:
  • Like
Reactions: lazarefa and panosX
Ο συνφορουμιτης γυρευει το κανονικο επαναφορτιζομενο αλυσοπριονο parkside στο παρακατω βιντεο. Δεν γνωριζω αν εχει ερθει ποτε στην Ελλαδα, αλλα εχω μια υποψια οτι θα εμφανιστει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Βλεπω καποια αναλωσιμα που εχει το lidl.de και δεν θα δουμε μαλλον ποτε....και ειναι κριμα....!!!

Ειδικα τα δευτερα θα τα ηθελα για το μικρο 12v δισκοπριονακι της Bosch....καθως περιεχει 30δοντο δισκο για καθαροτερο κοψιμο που η ομωνυμη εταιρια εχει στο θεο...!!!