Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τελικα την πηρα τη μασκα (ειχε 1-2 ακομα).
Μολις μπορεσω θα σας πω εντυπωσεις.
Προσωπικα, με ενδιαφερει ιδιαιτερα το πως δουλευει η αυξομειωση της ευαισθησιας (που δεν εχει η δικια μου), αλλα ακουγεται ενδιαφερον και αυτο με τα σωστα χρωματα.

(Προφανως πηρα αυτην με τις φωτιες, που αποδεικνυει, περαν πασης αμφιβολιας, οτι ο κατοχος εχει γραψει πολλα μιλια κορδονια στις κολλησεις μπουλμεδων στο Περαμα, και οχι την αλλη που αποδεικνυει οτι...ειναι ο Darth Vader)

Βλεπω καποια αναλωσιμα που εχει το lidl.de και δεν θα δουμε μαλλον ποτε....και ειναι κριμα....!!!

Ειδικα τα δευτερα θα τα ηθελα για το μικρο 12v δισκοπριονακι της Bosch....καθως περιεχει 30δοντο δισκο για καθαροτερο κοψιμο που η ομωνυμη εταιρια εχει στο θεο...!!!
Τους δισκους 210 τους εχει φερει.
Τους ειχα αγορασει.

• Like
Reactions: nickolas
Τελικα την πηρα τη μασκα (ειχε 1-2 ακομα).
Μολις μπορεσω θα σας πω εντυπωσεις.
Προσωπικα, με ενδιαφερει ιδιαιτερα το πως δουλευει η αυξομειωση της ευαισθησιας (που δεν εχει η δικια μου), αλλα ακουγεται ενδιαφερον και αυτο με τα σωστα χρωματα.

(Προφανως πηρα αυτην με τις φωτιες, που αποδεικνυει, περαν πασης αμφιβολιας, οτι ο κατοχος εχει γραψει πολλα μιλια κορδονια στις κολλησεις μπουλμεδων στο Περαμα, και οχι την αλλη που αποδεικνυει οτι...ειναι ο Darth Vader)
Πήρα και γω αυτή με τις φωτιές που είναι πιό μουράτη. Μια εμένα και μια φίλου μου. Ακόμη δεν τη δοκίμασα αλλά από τα χαρακτηριστικά της, στο εμπόριο έξω κάνει 50-60 ευρώ. Στο ταμείο συνάντησα φίλο επαγγελματία συγκολλητή που είχε πάρει και εκείνος την ίδια και μου είπε ότι στο εμπόριο δεν βρίσκεις μάσκα με 3 χρόνια εγγύηση όπως αυτή και βέβαια όχι σε αυτή την τιμή.
Μέσα έχει 2 μπαταρίες ΑΑ πολύ φτηνιάρικες. Αν δεν τη χρησιμοποιείτε συχνά, να βγάζετε τις μπαταρίες επειδή τις βλέπω να τρέχουν ζουμιά σχετικά σύντομα...

• Like
Reactions: lazarefa
Τους δισκους 210 τους εχει φερει.
Τους ειχα αγορασει.

κι εγω και μαλιστα καμια σχεση η κοπη του φαλτσοπριονου με αυτους, σε σχεση με το μαμισιο!
εχω μονιμως τον 60 πανω του και οι κοπες του, ιδιαιτερα αν δεν το πας "πατητο" ειναι εξαιρετικες!
αξιζει να καθυστερησεις ενα-δυο δευτερολεπτα παραπανω στην κοπη και να στο βγαλει το προσωπο "γυαλι"

οταν τους ξαναφερει θα παρω και αλλο ενα σετ να υπαρχουν, γιατι τετοια ποιοτητα κοπης με τοσα λιγα λεφτα δεν υπαρχει πουθενα

• Like
Reactions: enduras1 and KOSSTV
Η πλυστική σκούπα που φέρνει θα με βολέψει για το πάτωμα και τα πατάκια του αυτοκινήτου?

Η πλυστική σκούπα που φέρνει θα με βολέψει για το πάτωμα και τα πατάκια του αυτοκινήτου?
Αχιλλέα αν είναι σαν την αντίστοιχη Karcher θα εκπλαγείς από την δουλειά που κάνει ειδικά στα πατακια!!!!

Αχιλλέα αν είναι σαν την αντίστοιχη Karcher θα εκπλαγείς από την δουλειά που κάνει ειδικά στα πατακια!!!!
Κυριάκο την προηγούμενη εβδομάδα καθάρισα το opel vectra b που έχω, με αφρό ταπετσαρίας, τον χώρο κάτω από τα πατάκια και το ύφασμα στις ταπετσαρίες στις πόρτες. Το αποτέλεσμα;; αγνώριστο! Οπότε έπεσε το φυλλάδιο του lidl στα χέρια μου, και λέω μήπως μια τέτοια πλυντική μου δώσει το κάτι παραπάνω. Ένα φίλος μου έχει πάρει bissell, αλλά βλέπω ότι είναι λιγότερα watt και διπλάσια τιμή.

• Like
Reactions: enduras1
αχιλλεα, την αγοραζεις και αν για οποιονδηποτε λογο δεν σου αρεσει, την επιστρεφεις εντος 3 μηνων και σου δινουν τα χρηματα σου πισω!
κανενας αλλος δεν το κανει αυτο, οπότε παρτην και βλεπεις στην πορεια...

Κυριάκο την προηγούμενη εβδομάδα καθάρισα το opel vectra b που έχω, με αφρό ταπετσαρίας, τον χώρο κάτω από τα πατάκια και το ύφασμα στις ταπετσαρίες στις πόρτες. Το αποτέλεσμα;; αγνώριστο! Οπότε έπεσε το φυλλάδιο του lidl στα χέρια μου, και λέω μήπως μια τέτοια πλυντική μου δώσει το κάτι παραπάνω. Ένα φίλος μου έχει πάρει bissell, αλλά βλέπω ότι είναι λιγότερα watt και διπλάσια τιμή.

Αχιλλεα θεωρω κανει καλυτερη δουλεια και απο το σπρευ.

γιωργο μου το εκανα με το πιστολι θερμου αερος 20V. ειχα δει οτι εχει χαμηλη παροχη αερα, αλλά δεν περιμενα τοσο χαμηλη.
ετσι δεν μου αρεσε τελικα και το επεστρεψα αφου ο μονος λογος που το επαιρνα ηταν η πρακτικοτητα της μπαταριας, αλλά βασικα μηπως και χρειαζοταν σε κανα ξεπαγωμα σωληνα καποιο κρυο πρωινο οπότε και θα ηταν δυσκολο να τραβαω μπαλαντεζες στην ταρατσα.

αν το προϊον το εχεις αγορασει με μετρητα, στα επιστρεφουν πισω αυτοστιγμη αν δεν θελεις να παρεις καποιο αλλο εργαλειο.
επειδη το ειχα αγορασει με καρτα, μου πιστωσαν την καρτα και τα λεφτα φανηκαν καποιες μερες μετα. ειναι θεμα ποτε θα κανει εκκαθαριση η τραπεζα.
δεν ξερω αν παιρνει κανα μηνα αυτο, μιας και η δικη μου φαση εγινε στα τελη του μηνα και λιγες μερες μετα ηταν στην καρτα.
οπότε αν εχεις ενδοιασμους για το αν επιστρεψεις το εργαλειο, καλυτερα να το αγορασεις με μετρητα.

το λιντλ ξερει οτι εχει το απολυτο vfm στα parkside, ετσι καπου ειναι σιγουρο οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των αγοραστων θα μεινει ικανοποημενο για τα λεφτα που εδωσε παντα...
βεβαια υπαρχουν και καποιοι πονηροι που εκμεταλευονται (λογω ανεχειας τους περισσοτερο) αυτη τη πολιτικη του λιντλ, αλλα σε γενικες γραμμες, ελαχιστοι επιστρεφουν πισω καποιο εργαλειο.

• Like
Reactions: anastasg
στα υπ'οψιν την προσεχη εβδομαδα φερνει ενα απο τα πιο εξυπηρετικα του εργαλεια, την μεγγενη με την μπιλια! εχω και θα παρω και δευτερη
την πρωτη την εχω διαιρεσει, εχω φορεσει στην βαση το δαχτυλιδι και του εχω βαλει το ενα δραπανο του λιντλ και σε αυτο δισκους βελκρο και το εχω κανει περιστροφικο τριβειο με ολο το φασμα στροφων και τρελη δυναμη. συνηθως το τοποθετω πανω στη βαση παγκου εργασιας (του λιντλ και αυτη)
την δε μεγγενιτσα την εχω πακτωσει στην ακρη της κορυφης ενος καβαλετου που αλλοτε υποστηριζει το φαλτσοπριονο και αλλοτε την βαση παγκου
χρειαζομαι ομως και αλλη μια που να παει στο δευτερο σπιτι.

απο τα εργαλεια που αξιζουν προσοχης ειναι ο μεγαλος καβουρας (2 ιντσων με τετοια τιμη πουθενα) που ελπιζω να ειναι νορμαλ σε αντοχη, το προστατευτικο γενικης χρησης (εχω ενα που κουκουλωνω τραπεζι-καρεκλες στο κηπο για το χειμωνα) αλλά θελω αλλο ενα, και κατι που θελω να δοκιμασω, το 12βολτο επαναφορτιζομενο πριονι κηπου που αν καθεται καλα στο χερι θα ειναι πολυ βολικο για τα δεντρα .
δυστυχως η κλασικη σπαθοσεγα μπαταριας δεν βολευει οταν κλαδευεις μικρομεσαια κλαδια με το ενα χερι γιατι και κραδασμους κανει και γυριζει πανω σου λογω σχηματος οταν τελιωσει το κοψιμο.
ετουτη εδω με την "σκυλα" μπροστα δεν αφηνει το κλαδι να ταλαντωνεται πολυ και λογω κεντρου βαρους δεν θα εχει το προβλημα στο τελος του κοψιματος

Last edited:
Νικόλα, τη μέγγενη μπίλιας την έχει μόνο σε φυλλαδιο; Ρωτώ γιατί στο σάιτ δεν την βλέπω.

Νικόλα, τη μέγγενη μπίλιας την έχει μόνο σε φυλλαδιο; Ρωτώ γιατί στο σάιτ δεν την βλέπω.
Ναι, την εχει στο φυλλάδιο το οποίο μπορείς να δεις και online

• Like
κι εγω ον-λαιν το φυλλαδιο βλεπω παντα.
αν ειχα λεφτα θα επαιρνα και το επαναφορτιζομενο τηλεσκοπικο αλυσοπριονο, αλλά ειναι δυσκολοι καιροι, ιδιαιτερα τουτο το μηνα
ισως καποια στιγμη αργοτερα να το βγαλει σε -30% αν δεν πουλησει τωρα και σταθω τυχερος
σιγουρα παντως θα το ξαναβγαλει εδω κοντα γιατι θα του μεινουν...

Νικόλα, αυτό με το -30% έχω να το δω αρκετούς μήνες σε καταστήματα της Αθήνας.
Μήπως έχουν επανεξετάσει την εφαρμογή του λόγω της αυξημένης κατανάλωσης που έχουν και απλά βγάζουν τα υπόλοιπα μετά από μερικές εβδομάδες στην αρχική τους τιμή και τα ξεπουλάνε;

Νικόλα, αυτό με το -30% έχω να το δω αρκετούς μήνες σε καταστήματα της Αθήνας.
Μήπως έχουν επανεξετάσει την εφαρμογή του λόγω της αυξημένης κατανάλωσης που έχουν και απλά βγάζουν τα υπόλοιπα μετά από μερικές εβδομάδες στην αρχική τους τιμή και τα ξεπουλάνε;
Αφου καθε τρεις και λιγο το αναφερει ο Νικολας ... μας πηραν χαμπαρι ... χαζοι ειναι να συνεχισουν το -30%

το ειδα πριν λιγο καιρο σε πατρα και αμαλιαδα σε μερικα εργαλεια κηπου (σκαπτικο, αλυσοπριονο) σε μεγαλο γωνιακο τροχο καθως και σε καποια εξαρτηματα/ αναλωσιμα
η αληθεια ειναι οτι περισυ ηταν πολυ συχνοτερο το φαινομενο, φετος μαλλον δεν εφεραν πολλα ενεκα κορονοιου οπότε και δεν πιεζονται απο αδιαθετες ποσοτητες.
επιπλεον αν καποια κομματια τους μεινουν στο τελος (2-3) τα βγαζουν και αυτα σε -30% ειτε ειναι αναλωσιμα ειτε κανονικα εργαλεια.
γενικα παντως τα εργαλεια κηπου και τα ακριβοτερα εργαστηριου (κορδελες, φαλτσοπριονα, δραπανα βασης κλπ) καποιες φορες τα φερνουν με -20 ή και με -30%

αυτο που ειναι πιο συχνο φετος ειναι το να φερνει σολο εργαλεια, κατι που ειναι καλο. και στα 12 και στα 20 βολτ
περισυ τα σολο ηταν πολυ λιγοτερα

• Like