Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το καρφωτικο ειναι μια χαρα, τουλαχιστον μια (παλαιοτερη; ) εκδοση που εχω.
Βεβαια, στα μαξ mm, μην περιμενετε να μπαινουν 100% τα αναλωσιμα, ειδικα σε σκληρο υλικο. Στα πιο κοντα ειναι ok
Επισης, θεωρητικα, ειναι για"ξυλουργικες" εργασιες αυτο και παιρνει πιο στενα διχαλα. Για ταπετσαριες, υφασματα κτλ, ειναι πιο βολικο το μικρο, που παιρνει πιο φαρδια.
Τελος, εχει μπολικες ασφαλειες και ειδικα η μπροστινη ειναι λιγο υπερβολικη, κατ' εμε. Δλδ θελει υπερβολικα μεγαλη πιεση. Προσωπικα θα προτιμουσα να μην την εχει καθολου.

Ξεκίνησαν οι Κινέζοι
Άργησαν πολύ

€ 50,55 | Factory New 20V 6000mAh Lithium-Ion Battery PAP20 A1 PAP20 A3 for Parkside X 20V Team Series Cordless Power Tools PAP20A3

€ 27,86 | Pairs New Battery Case PAP 20 A3 with PCBs Replacement for Parkside 20V Team Power Tool Battery 3000mAh 4000mAh 5000mAh 6000mAh

Δοκιμασα το καρφωτικο με τα 32mm καρφακια σε ξυλο παλετας με κοντρα πλακε απο πισω του.
Στη μεσαια ρυθμιση αφησε μονο το κεφαλακι εκτος ξυλου, στη μεγαλη απλα το εξαφανισε...

.Οσονούπω και πλανη-ξεχονδριστηρα σε τιμή super https://www.lidl.de/p/parkside-abricht-und-dickenhobelmaschine-padm-1250/p100322247

δεν είναι όμως κάπως περιοριστικά αυτά τα 20 εκατοστά μέγιστου πλάτους;
εγω ας πούμε πήρα τάβλες που θα ήθελα να πλανίσω που είναι 25 εκατοστα
Δεν θα ήταν πιο σωστή μια αγορά ενός τέτοιου έστω και στα δίπλα χρήματα;

εγω θέλω αυτο 😈

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και κανένα απο τα 12v performance

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: nickolas
Το πιστόλι θερμόκολλας και το ηλεκτρικό καρφωτικό είναι καλά;
Είχα πάρει παλιά ένα πιστόλι θερμόκολλας ρεύματος και έμεινε μέσα ένα stick σιλικόνης που δεν έβγαινε και στο τέλος το πέταξα

Πήρα το πιστόλι θερμόκολλας και το δοκίμασα χτές.
Ζεσταίνεται στο λεπτό όπως λέει.

Με ενόχλησε πολύ που ήθελε ΠΟΛΥ δύναμη για να βγάλει κόλλα στα δύο λεπτά. Δεν το άφησα παραπάνω μήπως και γίνει πιο εύκολο γιατί δεν είχα να κολλήσω κάτι άλλο και ΕΣΤΑΖΕ. Το συγκρίνω με το bosch ρεύματος βέβαια που δεν στάζει και μου κακοφάνηκε. Έριξε κόλλα διαμέτρου 5λεπτου.

Προσωπικά μου κάνει και θα το κρατήσω. Το θέλω για διάφορες δουλειές στον κήπο που μου είναι πιο εύκολο να το πετάξω στην εργαλειοθήκη απο το να βάλω το bosch να ζεσταθεί και να το μεταφέρω όσο αντέξει.

Πήρα το πιστόλι θερμόκολλας και το δοκίμασα χτές.
Ζεσταίνεται στο λεπτό όπως λέει.

Με ενόχλησε πολύ που ήθελε ΠΟΛΥ δύναμη για να βγάλει κόλλα στα δύο λεπτά. Δεν το άφησα παραπάνω μήπως και γίνει πιο εύκολο γιατί δεν είχα να κολλήσω κάτι άλλο και ΕΣΤΑΖΕ. Το συγκρίνω με το bosch ρεύματος βέβαια που δεν στάζει και μου κακοφάνηκε. Έριξε κόλλα διαμέτρου 5λεπτου.

Προσωπικά μου κάνει και θα το κρατήσω. Το θέλω για διάφορες δουλειές στον κήπο που μου είναι πιο εύκολο να το πετάξω στην εργαλειοθήκη απο το να βάλω το bosch να ζεσταθεί και να το μεταφέρω όσο αντέξει.
Γενικά που το χρησιμοποιεις; Σπανια μου εχει χρειαστεί και δε ξερω γιατι δε μου χρειαζεται, δεν εχω σκεφτει τι χρησεις μπορει να εχει

Γενικά που το χρησιμοποιεις; Σπανια μου εχει χρειαστεί και δε ξερω γιατι δε μου χρειαζεται, δεν εχω σκεφτει τι χρησεις μπορει να εχει
Κυρίως αδιαβροχοποιηση σε ηλεκτρονικά που φτιάχνω.

Σκεφτηκα να δοκιμασω να βάλω θερμοκολλα αντί για σιλικόνη σε φωτιστικό οταν αλλαζω λάμπα. Θα κάνω το πείραμα με την πρωτη ευκαιρία

Σκεφτηκα να δοκιμασω να βάλω θερμοκολλα αντί για σιλικόνη σε φωτιστικό οταν αλλαζω λάμπα. Θα κάνω το πείραμα με την πρωτη ευκαιρία
Συρρικνώνεται εξω με τον καιρό.Τζαμπα θα παιδευτείς

οτι είπε ο @panoss1 μαζεύει δεν στεγανοποιεί αρκετά . Εχω περάσει λογω συναγερμών πολλά μετρα καλώδιο με θερμοκολλα μέσα και έξω , γενικά θέλει βοήθεια ή να ξέρεις οτι σε 1 -2 χρόνια (η οπως λέω καποια στιγμή ) θα ξεκολλησει , συνηθως τα περνάω και ενα χέρι με σιλικόνη βαφόμενη (οπου δεν μπορώ να σκάψω ή να πέσει κανάλι με βιδωμα+σιλικόνη ).

Απο θερμοπίστολλα εχω εργαστεί με διάφορα τόσα χρόνια, το εαν θα στάξει ειναι ενας συνδυασμός χρήσης (ποσο εχει δουλέψει ) , στικ που βάζεις και κατα ποσο κατασκευαστηκά μπουκώνει μεσα απο την χρήση (δεν πρέπει να το αφήνουμε πλάγια , να κολλάμε αναποδα κλπ ), δεν εχω καταφέρει να βρώ κάτι που να πω το παίρνεις και ξένοιασες μπορεί απλά να ειμαι γκαντέμης τόσα χρόνια ή να κάνω κάτι λάθος οπως ειπα ειναι και η χρήση το να περνάς καλώδια κολλητά δεν την θεωρώ ορθή χρήση του εργαλείου, καταληγω οτι το στάξιμο θα είναι στο πρόγραμμα πάντα αρα προσέχουμε και ως παθων πάντα ποτηράκι με νεράκι δίπλα παγωμένο για να βουτηξουμε χέρι εαν πέσει κόλλα ή για να μαζέυουμε την έξτρα απο το σημείο που κολλάμε . Οταν βρώ δικαιολογία θα πάρω stainel 5000 που ξέρω μερικά κομμάτια με 4 χρόνια χρήσης χωρίς να σταζουν, αν και για μένα τα μονα που βολεύτηκα στα χερια ειναι αυτά με την μεγάλες σκανδάλες ,

Δηλαδη εβαλες το ιδιο στικ (ποιοτητα), και το Parkside εσταζε ενω το Bosch δεν εσταζε?