Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το πήρα κι εγώ σήμερα το "ιαπωνικού τύπου" πριόνι για μικροκοπές ακριβείας π.χ. καβίλιες.

Βέβαια μια ψυχή εδώ, κάποτε μου έταξε ότι θα παραγγείλουμε γνήσιο ιαπωνικό πριόνι :giggle: κι ακόμη περιμένω...

• Like
Reactions: KOSSTV
Το πήρα κι εγώ σήμερα το "ιαπωνικού τύπου" πριόνι για μικροκοπές ακριβείας π.χ. καβίλιες.

Καλα εκανες....
Βέβαια μια ψυχή εδώ, κάποτε μου έταξε ότι θα παραγγείλουμε γνήσιο ιαπωνικό πριόνι :giggle: κι ακόμη περιμένω...
Κατσε θελει υπομονη το πραγμα....για το pad της παραγγελειας δεν εχουμε βρεθει(απο κοινου βεβαια υπαρχει θεμα) ακομη...:p

Last edited:
βρήκα άλλα δυο organizer (τα τελευταία ) πριν από λίγο στο lidl Αιγάλεω στην Ιερά οδό και πήρα και την τελευταία κόκκινη εποξική που είχε μείνει . Τους είχε μείνει και ένα (τελευταίο) κομμάτι από το σκαπτικό. Τι διάολο ,περονόσπορος έπεσε και εξαφανίστηκαν όλα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ούτε μισο εργαλείο την άλλη εβδομάδα. Άπειρα ρούχα για το χειμώνα, και για το σκι, φυτά και εξοπλισμός κουζίνας. Το μόνο που μπορεί να μας ενδιαφέρει είναι ένα φλογιστρο μαγειρικής.
20211208_094840.jpg

Ούτε μισο εργαλείο την άλλη εβδομάδα…

Έτσι…
Πρώτα δημιουργείται στέρηση και μετά το εργαλείο στο ράφι. 😄
Όποιος τη σκέφτηκε αυτή τη τακτική του βγάζω το καπέλο.
Αν ήταν όλα τα εργαλεία του Lidl συνεχώς στα ράφια διαθέσιμα ούτε τις μισές πωλήσεις δεν θα έκανε.
Ενώ τώρα, η μισή Ελλάδα βάζει ξυπνητήρι για να είναι απ’τις 8 στην είσοδο.

Τα είχα πει και εγώ πλαιότερα, ότι πρόκειται για μελετημένο marketing ..

Για μένα λες;
Είχες χάσει την παραγγελία και σου είχα πει οτι θα ξαναπαραγγείλουμε τον Οκτώβρη από fine-tools.
Δυστυχώς τελευταία στιγμή ένα μαγικό χέρι μετέτρεψε την παραγγελία από πριόνι σε κρεμαγιέρα οπότε πήρε παράτα.
Θα ειδοποιηθείς βρε παραπονιάρη, να πάρεις ένα γνήσιο να γουστάρεις.

Νικο το ΙΚΕΑ εχει επισης μικρες γερές ραφιερες με 11 ευρω. Εχω μπολικες και σηκωνουν πολυ πραμα. Διαστασεις ~75εκ υψος, ~60εκ. μηκος και ~30εκ βαθος.

...και με 15 ευρω υπαρχει και η μεγαλυτερη, με 4 ραφια.

Νικο το ΙΚΕΑ εχει επισης μικρες γερές ραφιερες με 11 ευρω. Εχω μπολικες και σηκωνουν πολυ πραμα. Διαστασεις ~75εκ υψος, ~60εκ. μηκος και ~30εκ βαθος.

...και με 15 ευρω υπαρχει και η μεγαλυτερη, με 4 ραφια.
Από ότι βλέπω τα ράφια είναι σταθερά.

Φαντάζομαι ότι δεν υπάρξει θέμα να ανοίξει κάποιος άλλες τρύπες

Εντάξει, το Lidl ξέρει πως έχουμε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας και φροντίζει να μην μας αγχώνει :-p
Την άλλη βδομάδα μόνο ένα αλφαδι
20211215_094843.jpg

Α, και για τα πιτσιρίκια, αντίγραφα των εργαλείων μας, για να μαθαίνουν από τώρα :)
20211215_094905.jpg

Ευχαριστουμε Νικο!!

Ωραιο το αλφαδακι, 30 ευρω μαζι με το τριποδο.
Καπου πιο παλια, μπορει και σε lidl αλλης χωρας, το ειχα δει πιο ακριβο, νομιζω 35 ευρω.

Εντάξει, το Lidl ξέρει πως έχουμε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας και φροντίζει να μην μας αγχώνει :p
Την άλλη βδομάδα μόνο ένα αλφαδι

Α, και για τα πιτσιρίκια, αντίγραφα των εργαλείων μας, για να μαθαίνουν από τώρα :)
View attachment 189618
Πωωωωωωωωωωωωωωωω....

Και εχω παραγγειλει το παρακατω εδω και 20 μερες και ακομα να ερθει.....

theo-bosch-cordless-screwdriver-i-battery-powered-drill-screwdriver-with-rotating-and-interchangeable-bits.jpg