Το πήρα κι εγώ σήμερα το "ιαπωνικού τύπου" πριόνι για μικροκοπές ακριβείας π.χ. καβίλιες.
Κατσε θελει υπομονη το πραγμα....για το pad της παραγγελειας δεν εχουμε βρεθει(απο κοινου βεβαια υπαρχει θεμα) ακομη...Βέβαια μια ψυχή εδώ, κάποτε μου έταξε ότι θα παραγγείλουμε γνήσιο ιαπωνικό πριόνικι ακόμη περιμένω...
Ούτε μισο εργαλείο την άλλη εβδομάδα…
Για μένα λες;Το πήρα κι εγώ σήμερα το "ιαπωνικού τύπου" πριόνι για μικροκοπές ακριβείας π.χ. καβίλιες.
Βέβαια μια ψυχή εδώ, κάποτε μου έταξε ότι θα παραγγείλουμε γνήσιο ιαπωνικό πριόνικι ακόμη περιμένω...
Από ότι βλέπω τα ράφια είναι σταθερά.Νικο το ΙΚΕΑ εχει επισης μικρες γερές ραφιερες με 11 ευρω. Εχω μπολικες και σηκωνουν πολυ πραμα. Διαστασεις ~75εκ υψος, ~60εκ. μηκος και ~30εκ βαθος.
Όλα τα προϊόντα
Βρείτε όλα τα προϊόντα ΙΚΕΑ για την κατηγορία Όλα τα προϊόντα. Ανακάλυψε προϊόντα όπως Είδη σερβιρίσματος, Είδη κουζίνας, Λευκά είδη και κάνε τα δικά σου.www.ikea.gr
...και με 15 ευρω υπαρχει και η μεγαλυτερη, με 4 ραφια.
Τα ραφια δεν είναι σταθερά, τα βιδώνεις σε όποια θεση θέλεις.Από ότι βλέπω τα ράφια είναι σταθερά.
Φαντάζομαι ότι δεν υπάρξει θέμα να ανοίξει κάποιος άλλες τρύπες
Πωωωωωωωωωωωωωωωω....Εντάξει, το Lidl ξέρει πως έχουμε να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας και φροντίζει να μην μας αγχώνει
Την άλλη βδομάδα μόνο ένα αλφαδι
Α, και για τα πιτσιρίκια, αντίγραφα των εργαλείων μας, για να μαθαίνουν από τώρα
View attachment 189618
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.