Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα στην παρέα, θέλω να πάρω ένα πλυστικο και θέλω να ρωτήσω αν αυτό της parkside με τα 99 € αξίζει, ποιο μήνα τα φέρνουν αυτά; Αξίζει να περιμένω ή να κοιτάξω κάτι άλλο;

Eχω την εντυπωση οτι τα πλυστικα του λιντλ αξιζουν.
Εχω το μικρο εδω και μια πενταετια, δουλευει τελεια και το βρισκω πιο βολικο απο το αντιστοιχο μικρο της bosch.

Αν βγαλει καποιο προβλημα στην τριετια εισαι καλυμενος. Προσωπικα αν χρειαζομουν μεγαλο πλυστικο, θα το δοκιμαζα ανετα.

• Like
Reactions: arma
Ειναι ενα μικρο των 110 bar που εχει πρωτοφερει το 2016/2017.
41qtseOJNGL._AC_.jpg

• Like
Reactions: aetosa
Καλημέρα στην παρέα, θέλω να πάρω ένα πλυστικο και θέλω να ρωτήσω αν αυτό της parkside με τα 99 € αξίζει, ποιο μήνα τα φέρνουν αυτά; Αξίζει να περιμένω ή να κοιτάξω κάτι άλλο;
Είχα πάρει από τα πρώτα το 2011...Μέχρι το 2019 όπου το χρησιμοποιούσα δούμε μια χαρά..και θα συνέχιζε να δούλευε εαν δεν το έβαζα σε πιο επαγγελματική χρήση.. (πλύσιμο ταρατσας)..
Για καθαρισμό αυτοκινήτου,τοίχων,χαλιών και μοκετών,πεζοδρομίου,μπαλκονιων,αλουμινιών καθώς αλλά παρεμφερείς μια χαρά θα σου δουλέψει...
Με 99 ευρώ δεν παιρνεις ισάξιο μηχάνημα..

• Like
Reactions: arma
Εγώ το είχα πάρει το 2018 στα 49,99€ και του έφτιαξα και τροχήλατη βάση ....μια χαρά δουλεύει για απλές δουλειές.

View attachment 189801
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το βραδυ το βγαζεις έξω για τουαλετα?

• Haha
  • Like
Reactions: KOSSTV and osatosa
Γνωρίζουμε περίπου ποιον μήνα τα βγάζει; Αν είναι στα κοντά να περιμένω

Τελικα 3 Απριλιου ειχε βγαλει το μεγαλο (99ευρω) ,βλεπω πως ειναι δυνατο στα 150bar με 2100 watt ,πιστευω πως αξιζει να περιμενω

παιδιά έχει κανείς την σκούπα pwd30 A1 υγρής και ξερής αναρρόφησης να μας πει τη γνώμη του ?

Εχει και ενα ενδιαφερον σπαθοσεγακι με ενα αφαιρουμενο εξαρτημα για κλαδεμα, για να πιανει τα κλαδια. Πληρες, 30 ευρω με την μπαταρια και τον φορτιστη του.

Seghetto-a-batteria-per-potatura.jpg

Πολυ καλο και αποτελεσματικο το Bosch KEO, με εντυπωσιακη αποδοση μπαταριας η οποια ομως ειναι ενσωματωμενη, ΔΕΝ αποσπαται, και αυτο ειναι θεμα καθως η επαναφορτιση θελει ενα τριωρακι γεματο.

Εντάξει, μπορεί να είμαι λίγο γκαντέμης με τα Parkside, μπορεί να γκρινιάζω λίγο, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών του Lidl ... δεν υπάρχει!

• 9:30 πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, περιγράφοντας το πρόβλημα που έχω με το παγκοπρίονο και τους εξήγησα πως αν και δεν έχουν κλείσει τρεις μήνες, έχω πετάξει τη συσκευασία.

• 9:45 με πήραν από το Houston Service και μου είπαν να τους το πάω και να μου δώσουν άλλο, καινούργιο σφραγισμένο!

• 13:00 έφερα το παγκοπρίονο στο εργαστήριο (έτοιμο για δοκιμές, αν και εκ πρώτης όψεως δεν έχει - σχεδόν - καθόλου το πρόβλημα που είχε το προηγούμενο με το δίσκο που πήγαινε πέρα δώθε καθώς άλλαζα το ύψος του)
Image4520284068868837441.jpg

(y) (y) (y)

Όλα καλά. Αφιέρωσε ένα απόγευμα να κάνεις όλα τα σεταρίσματα και μετά δοκιμαστικές κοπές. Αναμένουμε εντυπώσεις στο test-drive.