Ναι τα αναλωσιμα της parkside δεν ειναι καλα.Υπ'όψιν, οι παραπανω μυτες κοβαλτιου της Bosch ειναι καλυτερες και πιο ανθεκτικες.
Ναι τα αναλωσιμα της parkside δεν ειναι καλα.Υπ'όψιν, οι παραπανω μυτες κοβαλτιου της Bosch ειναι καλυτερες και πιο ανθεκτικες.
Είναι κάποιο απ' αυτά;Eχω την εντυπωση οτι τα πλυστικα του λιντλ αξιζουν.
Εχω το μικρο εδω και μια πενταετια
Είχα πάρει από τα πρώτα το 2011...Μέχρι το 2019 όπου το χρησιμοποιούσα δούμε μια χαρά..και θα συνέχιζε να δούλευε εαν δεν το έβαζα σε πιο επαγγελματική χρήση.. (πλύσιμο ταρατσας)..Καλημέρα στην παρέα, θέλω να πάρω ένα πλυστικο και θέλω να ρωτήσω αν αυτό της parkside με τα 99 € αξίζει, ποιο μήνα τα φέρνουν αυτά; Αξίζει να περιμένω ή να κοιτάξω κάτι άλλο;
Το βραδυ το βγαζεις έξω για τουαλετα?Εγώ το είχα πάρει το 2018 στα 49,99€ και του έφτιαξα και τροχήλατη βάση ....μια χαρά δουλεύει για απλές δουλειές.
View attachment 189801
Ψάξε εδω https://www.google.com/amp/s/www.supereverything.gr/prosfores/lidl-parkside-2020?amp=1Γνωρίζουμε περίπου ποιον μήνα τα βγάζει; Αν είναι στα κοντά να περιμένω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.