Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι συμβατές,οι τιμές τους δεν είναι....
Oι τιμες ειναι φυσιολογικες...μιλαμε για performance...ειδικα για την 8ah δεν ειναι τιποτα 60 ευρω...

...θελω μια Bosch 8ah και εγω αλλα τα 160+ ευρω πονανε πολυ...!!!

Oι τιμες ειναι φυσιολογικες...μιλαμε για performance...ειδικα για την 8ah δεν ειναι τιποτα 60 ευρω...

Κωστή θα συμφωνήσω με την άποψη του @MANOS ότι οι τιμές είναι ακριβές για Parkside
Και μην συγκρίνεις την procore της Bosch με την Parkside performance, γιατί πιστεύω ότι δεν είναι ίδιες όπως δεν συγκρίνονται οι απλές Bosch με τις procore, όπως επίσης δεν συγκρίνονται οι Dewalt 18V με τις 54V Flexvolt.

Επιπλέον ο φορτιστής τους έχει €45 !!!

• Like
Reactions: enduras1
Καμία σύγκριση δεν κάνω Γιώργο...
Η μια 8μπερη έχει 60 ευρώ και η άλλη 160 απλά τα πράγματα...
Όσο αφορά την άπλη με την perfonmance Parkside 4μπερη όντως υπάρχει χρηματική διαφορά...
Όσο για το εάν έχουν μεγάλη διαφορά η απλές Bosch με τις Procore κρατά μικρό καλάθι γιατί σε διάφορα βίντεο είναι μικρες οι διαφορές..
Για τον φορτιστή συμφωνώ είναι πολύ ακριβός...
Η αναφορά μου είχε να κάνει ότι στην Bosch πρέπει να δαπανησεις πολύ περισσότερα από την Parkside για να πάρεις τα ίδια αμπερ...

Κωστή, δε μου κάθεται καλα η τιμη διότι μιλάμε πάντα για Parkside δηλ φθηνά ερασιτεχνικά εργαλεία.Τι με νοιάζει αν ο φορτιστής έχει wifi κ με το κινητό κοιτάς κατάσταση μπαταριας κ φορτιστή.Η 8αρα performance έχει λίγο πιο λογική τιμή,αλλά μην ξεχνάμε ότι χρειαζεται κυρίως για τα ενεργοβόρα εργαλεια όπως δισκοπριονο,τροχο κτλ.Ουτως η άλλως φιλολογική ειναι η κουβέντα, θα αργήσουμε να τα δούμε στην Ελλάδα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Μα ηδη φερνει το δισκοπριονο μπαταριας performance
Κ το δισκοπριονο κ η σπαθοσεγα που φέρνει την άλλη βδομάδα είναι performance. Κ παλια νομιζω οτι ειχε φερει μια φορα το δραπανοκατσαβιδο.Αλλά χωρίς μπαταρίες performance (για όσους δεν γνωρίζουν το ίδιο εργαλείο με performance μπαταρια έχει λίγο μεγαλύτερη απόδοση,είναι λίγο πιο δυνατο).Ανα τακτα χρονικα διαστηματα να δούμε performance εργαλεία κ μπαταρίες νομίζω θα αργήσουμε.Ψιλοφερνουν ότι ψιλοφερνουν για ξεκάρφωμα.

Δεν κάνει για ξεφουσκωμα όχι.
Αλλά ουτε για τα στρώματα κάνει καθώς θα κάνεις τα χρόνια σου!
Αυτή είναι κατασκευασμένη να σηκώνει 50-60 psi οπότε είναι low volume high pressure ενώ εσυ θες το ανάποδο.
Να ξέρεις βγάζει μια εξαιρετική τρόμπα για τη δουλειά αυτή που τα φουσκώνει στο μπαμ. Και μάλιστα με 7-8 ευρώ και κάνει και για ξεφουσκωμα.

Για τους λάτρεις των 20volt εργαλειών του lidl υπάρχουν και τα παρακάτω:

20 Volt PKA 20-Li A1

PAK 20-Li B2 + PALP 20-Li B2

Καλή περίπτωση το πρώτο.... νομίζω δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλαδα με την έκδοση της μπαταρίας.
Το δεύτερο έχει έρθει παλιότερα.

Έχετε αντιληφθεί ότι κυκλοφόρησε στο εξωτερικό νέα γενιά μπαταριών και φορτιστών Parkside Performance; Βλέπω ότι στις μπαταρίες αναγράφεται η ένδειξη "Smart" ενώ υπάρχει και χωρητικότητα 8ΑΗ!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

παντως το παραπανω βιντεο δεν το εμπιστευομαι κ πολυ. ο παλιος φορτιστης γεμιζει τη μπαταρια μεχρι το 93% και ο καινουριος μεχρι το 100? διαφορετικες μπαταριες λιθιου γεμιζουν μεχρι διαφορετικες τασεις, αλλα και για τον καθε τυπο μπορεις να τη φορτισεις λιγο παραπανω (4.25V αντι για 4.2) για να κερδισεις χωρητικοτητα, σε βαρος φυσικα της μακροζωιας. το κανουν μερικα τηλεφωνα αυτο για να διαφημιζουν οτι εχουν μεγαλυτερη μπαταρια. απο τη στιγμη που το review δεν μετραει ακριβεις τασεις που φτανουν οι μπαταριες, εμενα δε μου λεει κατι...

παντως το παραπανω βιντεο δεν το εμπιστευομαι κ πολυ. ο παλιος φορτιστης γεμιζει τη μπαταρια μεχρι το 93% και ο καινουριος μεχρι το 100? διαφορετικες μπαταριες λιθιου γεμιζουν μεχρι διαφορετικες τασεις, αλλα και για τον καθε τυπο μπορεις να τη φορτισεις λιγο παραπανω (4.25V αντι για 4.2) για να κερδισεις χωρητικοτητα, σε βαρος φυσικα της μακροζωιας. το κανουν μερικα τηλεφωνα αυτο για να διαφημιζουν οτι εχουν μεγαλυτερη μπαταρια. απο τη στιγμη που το review δεν μετραει ακριβεις τασεις που φτανουν οι μπαταριες, εμενα δε μου λεει κατι...
Ετσι ακριβως οπως τα περιγραφεις!
Marketιστικα κολπα.
Ο φορτιστης εχει hi end πυκνωτες και ματσαρισμενα τρανζιστορ ... γι' αυτο φορτιζει μεχρι το 100% :ROFLMAO:

Παιδιά πιθανότατα έχετε δίκιο στις αιτιάσεις σας για τα νέα προϊόντα, ο λόγος που ανέβασα το βίντεο ήταν απλά για να δείτε βασικά τα νέα προϊόντα. Αν κι εφόσον έρθουν Ελλάδα, σαφώς και θα κρίνουμε κατά πόσο αξίζουν όντως ή είναι "φύκια για μεταξωτές κορδέλες". Σίγουρα ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός, και ήδη κάποια εργαλεία της σειράς Performance που κυκλοφόρησαν ήδη δεν φάνηκε να κάνουν τη μεγάλη διαφορά από τα αντίστοιχα απλά πράσινα, δεδομένης της σημαντικής (+ 40-50%) διαφοράς τιμής τους από τα της απλής σειράς.

• Like
Reactions: Nektarios2015
Για τους λάτρεις των 20volt εργαλειών του lidl υπάρχουν και τα παρακάτω:

20 Volt PKA 20-Li A1

PAK 20-Li B2 + PALP 20-Li B2

Καλή περίπτωση το πρώτο.... νομίζω δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλαδα με την έκδοση της μπαταρίας.
Το δεύτερο έχει έρθει παλιότερα.
Το δευτερο το δουλεψα το καλοκαίρι δανεικο από έναν γείτονα και φίλο στο εξοχικο.
Δεν μου γέμισε το μάτι καθόλου.
Ασε που γεμισα δυο λάστιχα ποδηλατου και στο τρίτο είχε αδειάσει την μπαταρία.

το μικρο υψος για τα Ah των νεων μπαταριων του λιντλ, δειχνει οτι μαλλον ειναι "αντιγραφες" των νεων μπαταριων μεγαλων εταιριων μικρου υψους, λογω πλακέ στοιχειων!
πιθανοτατα δεν εχουν κυλινδρικες μπαταριες μεσα τους, αλλά πλακέ σαν των κινητων.. μεαυτο το τροπο κερδιζουν χωρο
η νεα 4αρα εχει το μεγεθος παλιας 2αρας, η νεα 8αρα ειναι ιδια σχεδον με την παλια 4αρα

καλη κινηση αν υπαρχει και παρομοια ελλατωση του βαρους των σε σχεση με τις παλιες.
προχωραει η τεχνολογια, εχω ενα φτηνο κινητο redmi στο οποιο η μπαταρια του εχει 5Ah !!

Ναι...

Οι λαμες σπαθοσεγας ειναι performance και αυτες οποτε θα παρω 2-3 σετ να υπαρχουν....
φανταζομαι οι λαμες του τυπου ειναι universal, σαν να λεμε sds στα τρυπανια?

Για τα λάστιχα του αυτοκινητου ειναι οτι πρέπει, 2 φορές με έχει σώσει. Αλλά για στρώματα δεν κάνει! Το καλοκαιρι μου εβγαλε την πίστη για να φουσκώσει 2 στρώματα. Με το στόμα πιο γρήγορα θα τα φούσκωνα. Επισης δεν ξεφουσκώνει.

Καλησπέρα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Μέχρι να φουσκώσει ένα στρώμα θαλάσσης έκαψα 50€ βενζίνη! Για τέτοια χρήση θαλάσσιων φουσκωτών παιχνιδιών έχει κανείς να προτείνει κάτι;

To τριβειο τοιχου φαινεται πολυ καλο εν τελει...
Eχει ρυθμιστη ταχυτητας και ειναι σπαστο παρακολουθωντας βιντεακια....
Επισης εχει ολα οσα εχουν και υπολοιπα συνδεσμολογικα....

Εν δρασει..

Ειχα δικιο οτι η τιμη του ειναι πολυ καλη σε σχεση με το παρελθον και αποδεικνυεται απο το γερμανικο eshop..
https://www.lidl.de/p/parkside-wand-und-deckenschleifer-pwds-920-b2/p100331698

Το σκεφτομαι σοβαρα πλεον...

Last edited:
  • Like
Reactions: nikfor
Την Δευτέρα το φέρνει με τα υπόλοιπα.
Η αλήθεια είναι ότι πιάνει τον χώρο του.. Αλλά ολο κάπου θα το βολέψουμε...!!

• Like
Reactions: aetosa
Καλησπέρα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Μέχρι να φουσκώσει ένα στρώμα θαλάσσης έκαψα 50€ βενζίνη! Για τέτοια χρήση θαλάσσιων φουσκωτών παιχνιδιών έχει κανείς να προτείνει κάτι;
Τρόμπα για SUP ηλεκτρική (12v) κοίτα.

Πήρα μια το καλοκαίρι και σώθηκαν οι χρήστες.