τωρα το ξεψειριζω το θεμα, αλλα ποια θα διαλεγες? αυτα ή τα Αλπεν?Bλεπω οτι μετα απο παρα πολυ καιρο ξαναφερνει τα τρυπανια Performance, εκ των οποιων εχω το σετακι για ξυλο το οποιο ειναι αριστο οπως ειχα γραψει οταν τα ειχα αγορασει.
Τρόμπα για SUP ηλεκτρική (12v) κοίτα.
Πήρα μια το καλοκαίρι και σώθηκαν οι χρήστες.
Όταν ειχα πρωτοαγορασει τα performance ξυλου τα ειχα συγκρινει με τα αντίστοιχα Alpen και δεν ειχα δει καμμια διαφορά!! Το ειχα γράψει μάλιστα και εδω.τωρα το ξεψειριζω το θεμα, αλλα ποια θα διαλεγες? αυτα ή τα Αλπεν?
Τα αλπεν ειναι πολυ ακριβοτερα ομως..τωρα το ξεψειριζω το θεμα, αλλα ποια θα διαλεγες? αυτα ή τα Αλπεν?
Κατω σπο 10 ευρω τα είχα πάρει απο Αμαζον Γερμανίας, χωρίς μεταφορικά βέβαιαΝαι
Τα αλπεν ειναι πολυ ακριβοτερα ομως..
Και εγώ,ειδικά σε γρανίτη όπου τα bosch λιώνουν...Όταν ειχα πρωτοαγορασει τα performance ξυλου τα ειχα συγκρινει με τα αντίστοιχα Alpen και δεν ειχα δει καμμια διαφορά!! Το ειχα γράψει μάλιστα και εδω.
Είμαι πολυ περίεργος τωρα να δω πως συγκρίνονται τα performance γενικής χρησης που βγάζει με τα αντίστοιχα bosch CYL-9 multi construction!
Και εγώ,ειδικά σε γρανίτη όπου τα bosch λιώνουν...
Γρανίτη,δηλ τα γρανιτοπλακακια;Δεν κανουν δυστυχως σε γρανιτη αυτα τα τρυπανια γενικης χρησης, οσο καλα και να ειναι.
Tα CYL-9, αν και αριστα τρυπανια, ειναι γενικης χρησης αλλα στον γρανιτη δεν θα αντεξουν οσο θα αντεξουν τα CYL-5 που ειναι τρυπανια ειδικα για πετρα και μπετον.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.