Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Bλεπω οτι μετα απο παρα πολυ καιρο ξαναφερνει τα τρυπανια Performance, εκ των οποιων εχω το σετακι για ξυλο το οποιο ειναι αριστο οπως ειχα γραψει οταν τα ειχα αγορασει.
τωρα το ξεψειριζω το θεμα, αλλα ποια θα διαλεγες? αυτα ή τα Αλπεν?

Τρόμπα για SUP ηλεκτρική (12v) κοίτα.

Πήρα μια το καλοκαίρι και σώθηκαν οι χρήστες.

Κάτι τέτοιο δες

• Like
Reactions: mikemtb
τωρα το ξεψειριζω το θεμα, αλλα ποια θα διαλεγες? αυτα ή τα Αλπεν?
Όταν ειχα πρωτοαγορασει τα performance ξυλου τα ειχα συγκρινει με τα αντίστοιχα Alpen και δεν ειχα δει καμμια διαφορά!! Το ειχα γράψει μάλιστα και εδω.

Είμαι πολυ περίεργος τωρα να δω πως συγκρίνονται τα performance γενικής χρησης που βγάζει με τα αντίστοιχα bosch CYL-9 multi construction!

• Like
Reactions: KOSSTV and kospap
Όταν ειχα πρωτοαγορασει τα performance ξυλου τα ειχα συγκρινει με τα αντίστοιχα Alpen και δεν ειχα δει καμμια διαφορά!! Το ειχα γράψει μάλιστα και εδω.

Είμαι πολυ περίεργος τωρα να δω πως συγκρίνονται τα performance γενικής χρησης που βγάζει με τα αντίστοιχα bosch CYL-9 multi construction!
Και εγώ,ειδικά σε γρανίτη όπου τα bosch λιώνουν...

• Wow
Reactions: mastroxalastis
Πάνο για πoιο από τα 2 Cyl-9 μιλάς...;
Τα multy construction η τα ceramic..;

Τα πρώτα δεν κάνουν...τα δεύτερα μια χαρά τρυπάνε και γρανίτη..

Για 2 τρυπες ναι,από εκεί και πάνω τι γίνεται.
Και μιλάμε για γρανίτη.

Αμα χρειαστεί αν βάλεις αξεσουάρ μπάνιου πχ σε μπάνιο με γρανίτη θα καταλάβεις.
Πρόσθεσε και μερικές τρυπες σε κουζίνα και θα καταλάβεις τις ανάγκες για τρυπανια.

Πάνο δες το προηγουμενο ποστ...
Με αυτά τις έκανα...

Σιγουρα εαν μιλάμε για 3αρι γρανίτη δεν ξέρω πώς θα συμπεριφερθούν καθώς θα έχει πολύ ζορι..

Last edited:
Και εγώ,ειδικά σε γρανίτη όπου τα bosch λιώνουν...

Δεν κανουν δυστυχως σε γρανιτη αυτα τα τρυπανια γενικης χρησης, οσο καλα και να ειναι.
Tα CYL-9, αν και αριστα τρυπανια, ειναι γενικης χρησης αλλα στον γρανιτη δεν θα αντεξουν οσο θα αντεξουν τα CYL-5 που ειναι τρυπανια ειδικα για πετρα και μπετον.

Δεν κανουν δυστυχως σε γρανιτη αυτα τα τρυπανια γενικης χρησης, οσο καλα και να ειναι.
Tα CYL-9, αν και αριστα τρυπανια, ειναι γενικης χρησης αλλα στον γρανιτη δεν θα αντεξουν οσο θα αντεξουν τα CYL-5 που ειναι τρυπανια ειδικα για πετρα και μπετον.
Γρανίτη,δηλ τα γρανιτοπλακακια;

Ναι και για αυτά...άσχετα εαν ειναι πιο μαλακά...
Είχα ανεβάσει ένα τεστ παλιότερα μεταξύ cyl 5 και cyl 9 και τα πρώτα σε γρανίτοπλακακι και μάρμαρο ήταν πολύ αποδοτικότερα...

• Like
Reactions: panoss1