Μπάμπη τα τσοκ του εμπορίου έχουν όλα σπείρωμα Μ33 ?? Που σημαίνει 33mm ??
Ο boston έχει σπείρωμα μίας ίντσας. Εγώ χρησιμοποιώ αντάπτορα από μια ίντσα σε Μ33. Αλλά και μόνο που έχει το πλατω μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα. Επίσης μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και σαν τριβειο.Ναί Νικόλα, οι συντριπτική πλειοψηφία των τόρνων της αγοράς έχουν σπείρωμα Μ33 με βήμα 3,5mm.
Mε κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ο μικρός Boston που έχει σπείρωμα Μ24 κι όλοι ψάχνουν για αντάπτορα, από Μ24 σε Μ33, για να έχουν επιλογές σε τσόκ, plate κλπ.
Μ33 σημαίνει πάχος 33 χιλιοστά, και 3,5 σπείρωμα σημαίνει 3,5 χιλιοστά από κορυφή σε κορυφή του σπειρώματος.
Ένα φρέσκο ρηβιού από τον φίλο μαςΥπάρχει περίπτωση να δούμε φωτογραφίες του Parkside για τα σημεία που συζητάμε![]()
Νίκο, ευχαριστούμε.
Για το δεξί καρότσι μεταφοράς (με τις δύο ρόδες) έχουμε καμιά εικόνα; Για μεταφορά καμιάς οικιακής συσκευής αν χρειαστεί.
με μονο περιορισμο την διαμετρο του αντικειμενου που ειναι 8 εκατοστα?
………………….
Προσωπικα δεν εχω αναβαθμισει το μικρο τορνακι της Proxxon με μεγιστη διαμετρο αντικειμενου μολις 4-5 εκατοστα.
Μεχρι και πιπες φτιαχνονται![]()
Τελικά αγόρασες μπαταρία/φορτιστή για να δουλέψεις τη σπαθοσέγα να μας πεις πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση της;Λιγο την βοηθεια σας παρακαλώ, πηγα πηρα την σπαθοσεγα αλλα με την μπαταρια προβληματιστηκα λιγο.
- Υπάρχει το σετακι φορτιστης/μπαταρια στα 24.99
Μπαταρία: 2 Ah PAP 20 B1Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2 Ah PAP 20 B1 και
Parkside® Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2 Ah PAP 20 B1 και φορτιστής PLG 20 A4 - Μπαταρία 2 Ah PAP 20 B1www.lidl-hellas.gr
Φορτιστης: PLG 20 A4
View attachment 191422
Και επισης ειχε μόνα τους
Μπαταρια: 2 Ah PAP 20 A1 -> 19,99
View attachment 191423
Φορτιστης: PLG 20 A1 --> 7,99
View attachment 191425
Προφανως το σετ ειναι 4-5 ευρω πιο φτηνο , η ερωτηση μου μηπως τα χώρια ειναι καλυτερα και να παρω αυτα αντι του σετ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.