Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστώ για τα σχόλια όλοι σας εύστοχοι στις παρατηρήσεις σας. Νομίζω ότι πέτυχα τον στόχο της ανάρτησης. Τώρα εν καιρώ Θεού θέλοντος θα του κάνω τις αναβαθμίσεις που παίρνει. Έτσι για να περνάει η ώρα με κάτι άλλο εκτός από το τάβλι

Δεν έχω καθόλου εμπειρία από ξυλότορνους οπότε εάν κάνω λάθος διορθώστε με.

Η παρατήρηση μου από το βίντεο του giannisx4 είναι σε σχέση με τον τρόπο χρήσης του γυαλόχαρτου που τουλάχιστον στους μηχανουργικούς τόρνους μετάλλου δεν επιτρέπεται.
Η σωστή θέση είναι η ακριβώς αντίθετη δηλαδή στο κάτω μέρος.
Ας απαντήσει κάποιος γνώστης.

Τί διαφορά έχει το πάνω απ’ το κάτω;
Κωστή, γιατί δεν επιτρέπετε στους μηχανουργικούς τόρνους το γυαλόχαρτο στο πάνω μέρος;

Μάλλον με όσα έχουν συμβει τις 2 τελευταίες μέρες πήγαν πίσω κάποιες δουλειές σε όλους...οπότε είναι λογικό να μην έχουν στα χέρια τους(Lidl) τα φυλλάδια...

Κι εγώ που πήγα σήμερα σε κατάστημά τους δεν είχαν τίποτα από φυλλάδια.

Επιτέλους, φαίνεται ότι λανσάρουν πλέον μια βελτιωμένη (και ολίγον ακριβότερη) έκδοση του βασικού τους δραπάνου ρεύματος. Οπτικά τουλάχιστον φαίνεται καλύτερο από το μέχρι τώρα μοντέλο, ξεκινώντας από το μεταλλικό τσοκ.
Όσες φορές τύχαινε τα τελευταία 2-3 χρόνια να βλέπω σε καταστήματα ανοιγμένα κουτιά με το προϋπάρχον μοντέλο, φαινόταν εντελώς ψεύτικο και κακής ποιότητας, από όπου κι αν το έβλεπε κανείς.
Περισσότερο μου θύμιζε αντίγραφο δραπάνου σαν αυτά που παίζουν τα παιδιά, παρά ηλεκτρικό εργαλείο έστω και για ερασιτέχνες.
Ας ελπίσουμε να είναι όντως βελτιωμένο και σαν λειτουργία.

Αρκετά ενδιαφέρον φαίνεται και το επαναφορτιζόμενο πιστόλι θερμοκόλλας:
Το συγκεκριμένο δεν θυμάμαι να το έχουν λανσάρει ξανά. Μακάρι να έχει αξιοπρεπή απόδοση, καθώς η απουσία ανάγκης ύπαρξης πρίζας για τέτοιες δουλειές λύνει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις.
Ίσως το χτυπήσω.

Προσωπικά καλό βλέπω το σετ βεντουζες και το σετ γερμανοπολυγωνα κατσανιας...
Από τα δεύτερα έχει κάνεις εμπειρία.. ;

Επιτέλους, φαίνεται ότι λανσάρουν πλέον μια βελτιωμένη (και ολίγον ακριβότερη) έκδοση του βασικού τους δραπάνου ρεύματος. .......

Πάντως, το πρώτο video που άνοιξα στο YouTube δεν δείχνει και καμιά σπουδαία βελτίωση

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

χάχα, τα έχω πάρει από φόβο τα φτηνά δράπανα της Parkside :ROFLMAO:

Πέρα από το μεταλλικο τσοκ ουτε και εγω δεν βλέπω άλλη διαφορά...λειτουργικά πιστεύω θα είναι ίδιο..

Λάζαρε...την προηγούμενη έκδοση την εχει πατέρας μου..το εργαλείο είναι για απλά πραγματάκια όπου δεν θα χρειαστεί να πιεστεί...
Κάνα τρυπημα σε ξυλο και σιδερο..Αλλά ως εκεί...