Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νίκο και Κωστή δυστυχώς καποια πραγματα δεν χωνευονται απλα.

Αυτό που έκαναν στον Θοδωρή συνιστά κοροϊδία.

Πιο τίμιο θα ήταν να έλεγαν κυριε αποτύχαμε να βρουμε σωστό εργαλείο παρτε το πενηνταρικο σας παρα αυτό εδώ.

Δυστυχώς ισχυει αυτο που λέει ο σοφός λαός.

"Το φτηνό είναι και ακριβό"

Και έτσι είναι απόλυτα.

Έδωσα 19.99 ευρώ για ένα μηχάνημα το οποίο χρησιμοποίησα δυο φορές.

Δηλαδή 10 ευρώ την χρήση και όταν την τρίτη φορά το χρειάστηκα με κρέμασε καθώς με άφησε στη μέση της δουλειάς.
(Τόσο ο ατμοκαθαριστης όσο και ο φορτιστής αυτοκινήτου)

Έτσι Αποδυκνυεται η παροιμια.

Τώρα θα μου πεις σου έστειλαν νέο, ναι αλλά με ημερομηνία λήξης?????
Για να δουμε.

Ας ελπίσουμε πως επειδή όπως μου είπαν παραγγελνεται απευθείας από Γερμανία να μου έρθει κανένα καλό κομμάτι να βγάλει κανένα χρόνο παραπανω...
(Ο φορτιστής δεν γράφει ελληνικά πουθενα έχει μόνο γερμανικά)

Μάλλον εδώ στέλνουν τον κατιμα.

• Like
Reactions: teodor_ch
Όχι δεν θα το δεχομουνα...
Θα το πήγαινα όπως και εσύ πίσω...
Αχριστο η σκουπίδι είναι καθαρά προσωπική σου άποψη καθώς μόνο εσύ συνεχιζεις να το αναφέρεις..οπότε οκ..!!
Όπως πει έχω αντίθετη άποψη...

Αφού το διωρθωσες τι ψάχνεις να βρεις το καλό.. ;
Τα περισσότερα που θα πάρεις από επιστροφές θα είναι με ότι αυτό συνεπάγεται...

Καλά το να το κάνω στραβό για να δω τι ελάττωμα έχει μόνο ως τρολαρισμα το εκ λαμβάνω...

Άλλο όμως ρώτησα και θέλω απάντηση..
Γιατί δεν πήγες σε πιο ακριβώς εργαλείο όπως το Dewalt...;

Γιατί πέρα απο το να κόβω μία ευθεία μία στο τόσο δεν χρειάζομαι ούτε παραπάνω δύναμη, ούτε λιγότερες δονήσεις, ούτε περισσότερη αξιοπιστία, ούτε όλα αυτά που δίνει ένα dewalt. Και αφού μου δίνει τη δυνατότητα το λιντλ να το δοκιμάσω το έκανα.
Έκοβε στραβά και νόμιζα ότι έφταιγα εγώ σαν άσχετος. Χάρη σε εσάς το τσέκαρα και κατάλαβα ότι αυτό είναι ελαττωματικό.

'Οταν επιστρέφεις ένα εργαλείο γιατί είναι ελαττωματικό τότε αν δεν είναι άχρηστο τί είναι? Επειδή γυρνάει ο δίσκος και μπορώ να το χρησιμοποιήσω για κλάδεμα να το πούμε 50% ελαττωματικό άρα μισό σκουπίδι?

Το ότι το διόρθωσα δεν σημαίνει ότι η συναλλαγή μου με το λίντλ έχει ολοκληρωθεί.
Το λιντλ πρέπει να μου το διορθώσει.
Ειδάλλως είμαι κορόιδο στο οποίο θα έχει πετύχει η πολιτική τους.

Άκου εκεί το αλλάζουμε μία φορά (για τον Κυριάκο το λέω)!!!!
Απο τη στιγμή που γίνεται αλλαγή, η εγγύηση για το συγκεκριμένο εξάρτημα ξεκινάει απο την αρχή ή έχει κάποια ελάχιστη. Βαριέμαι να το επαληθεύσω τώρα.

Άσε που τώρα το θέμα έχει αποκτήσει την πλάκα του.

Και στην τελική, ποιός τρολλάρει ποιόν?
Εγώ το λιντλ ή το λιντλ εμένα στέλνοντας ένα ίδιο ελαττωματικό προϊόν?

Αγαπητέ Νίκο όπως έχεις καταλάβει έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τί είναι ένας καταναλωτής και τί δικαιώματα έχει.
Άσχετα αν το κατάστημα είναι το λιντλ, o OTE (2 φορές καταγγελία και τη μία πήρα και αποζημίωση), ο Καυκάς (αλλαγή προϊόντων) και πολλές άλλες περιπτώσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία και Κίνα. :)

Γιατί πέρα απο το να κόβω μία ευθεία μία στο τόσο δεν χρειάζομαι ούτε παραπάνω δύναμη, ούτε λιγότερες δονήσεις, ούτε περισσότερη αξιοπιστία, ούτε όλα αυτά που δίνει ένα dewalt. Και αφού μου δίνει τη δυνατότητα το λιντλ να το δοκιμάσω το έκανα.
Έκοβε στραβά και νόμιζα ότι έφταιγα εγώ σαν άσχετος. Χάρη σε εσάς το τσέκαρα και κατάλαβα ότι αυτό είναι ελαττωματικό.

'Οταν επιστρέφεις ένα εργαλείο γιατί είναι ελαττωματικό τότε αν δεν είναι άχρηστο τί είναι? Επειδή γυρνάει ο δίσκος και μπορώ να το χρησιμοποιήσω για κλάδεμα να το πούμε 50% ελαττωματικό άρα μισό σκουπίδι?

Το ότι το διόρθωσα δεν σημαίνει ότι η συναλλαγή μου με το λίντλ έχει ολοκληρωθεί.
Το λιντλ πρέπει να μου το διορθώσει.
Ειδάλλως είμαι κορόιδο στο οποίο θα έχει πετύχει η πολιτική τους.

Άκου εκεί το αλλάζουμε μία φορά (για τον Κυριάκο το λέω)!!!!
Απο τη στιγμή που γίνεται αλλαγή, η εγγύηση για το συγκεκριμένο εξάρτημα ξεκινάει απο την αρχή ή έχει κάποια ελάχιστη. Βαριέμαι να το επαληθεύσω τώρα.

Άσε που τώρα το θέμα έχει αποκτήσει την πλάκα του.

Και στην τελική, ποιός τρολλάρει ποιόν?
Εγώ το λιντλ ή το λιντλ εμένα στέλνοντας ένα ίδιο ελαττωματικό προϊόν?

Αγαπητέ Νίκο όπως έχεις καταλάβει έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τί είναι ένας καταναλωτής και τί δικαιώματα έχει.
Άσχετα αν το κατάστημα είναι το λιντλ, o OTE (2 φορές καταγγελία και τη μία πήρα και αποζημίωση), ο Καυκάς (αλλαγή προϊόντων) και πολλές άλλες περιπτώσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία και Κίνα. :)
δεν νομίζω ότι συμφωνώ σε όλα με τον teodor αλλά σε ότι αφορά την εγγύηση έχει δικιο. από την στιγμή που θα στο αντικαταστησουν, βάσει νόμου η εγγύηση ξεκινά από το μηδεν

Προτεραιότητες κατα την γνωμη μου,στην αγορά εργαλείου,με σειρα σημαντικοτητας,ανεξαρτήτως μάρκας:
1)Να μην είναι επικίνδυνο.(δεν θέλει εξηγηση).
2)Να κάνει την βασική δουλειά για την οποία κατασκευαστηκε(πχ να κοβει ισια).
3)Τιμή αγοράς
4)Ευκολία χρήσης(βάρος, δονήσεις, εργονομία,αντοχή στην χρήση).
5)Αντιπροσωπεία-ανταλακτικα
6)Εγγύηση (πόσο χρόνο,τι καλύπτει)
7)Ομορφια

Ασφαλώς, οσο ανεβαίνουμε σε τιμή ,ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις.Το 1 κ 2 όμως,είναι αδιαπραγματευτα ανεξαρτήτως τιμής

greatsaw.png

Δεν υπαρχει ασφαλες παγκοπριονο. To ασφαλεστερο ειναι αυτο.

greatsaw.png

Δεν υπαρχει ασφαλες παγκοπριονο. To ασφαλεστερο ειναι αυτο.

Και με αυτό μια χαρά κοβεσαι Μιχάλη.

Όσο για ασφαλές παγκοπριονο και βέβαια υπάρχει.
Απλά Ελλάδα δεν έρχεται.

• Like
Reactions: koukos13
Όπως έχω διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία οι αντικαταστάσεις των εργαλείων γίνονται από τις επιστροφές άλλων. Εγώ ζήτησα την αντικατάσταση μιας πριονοκορδέλας μου έστειλαν από Γερμανία άμεσα "καινούργια" αλλά αυτή ήταν παλαιότερο μοντέλο και το τραπέζι της ήταν στραβό. Από ότι κατάλαβα ήταν επιστροφή.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Όχι και πολλά πράγματα την άλλη βδομάδα.
Υπόψη πως κολλητήρι έχει βγει και καλύτερη έκδοση με ψηφιακή ένδειξη. Αυτό το έχω και η αρχική μύτη ήταν απαράδεκτη και χρειάστηκε μετατροπή για να βάλω κάποια άλλη της προκοπής.

ΛΔ1.jpg

ΛΔ2.jpg

ΛΔ3.jpg

ΛΔ4.jpg

Και 2 σελίδες με είδη για το αυτοκίνητο που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους

ΛΔ5.jpg

ΛΔ6.jpg

:)

Το εχει ξαναφερει αυτο το σπρευ μεμβρανης? Ειναι σαν το plasti drip, το υγρο καουτσουκ αραγε?

• Like
Reactions: KOSSTV
Πρωτη φορα τα φερνει αυτα τα σπρει και οντως ειναι ανταγωνιστικα σε σχεση με το υπαρχον πλαστι ντιπ.

Το κακο ειναι η περιορισμενη χρωματικη βενταλια σε σχεση με το παραπανω.

Εγω θα παρω ενα να το δοκιμασω!

Να σας ρωτήσω βρε παιδιά, γιατί στο φυλλάδιο στην μπαλαντεζα αναγράφεται το παρακάτω;

Attachments

• SmartSelect_20220209-180341_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20220209-180341_Samsung Internet.jpg
    153.7 KB · Views: 60
το πολυεργαλείο που φέρνει αύριο, ξέρεις κανείς άμα δέχεται άλλα εξαρτήματα εμπορίου;

δεν έχω καμία διάθεση να κρέμομαι από του lidl

το πολυεργαλείο που φέρνει αύριο, ξέρεις κανείς άμα δέχεται άλλα εξαρτήματα εμπορίου;

δεν έχω καμία διάθεση να κρέμομαι από του lidl
Έχω του ρεύματος και το δουλεύω με αναλώσιμα Dremel οπότε υποθέτω το ίδιο θα ισχύει και με της μπαταρίας