Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τενεκές Νεκτάριε ...τενεκές αγόρι μου :ROFLMAO: . Όλο γύρω από το Lidl μου τριγυρίζεις τελευταία !!!!
Θα κοιτάξω μετά που θα κατέβω κάτω το παλιό πως είναι και αύριο που θα πάω θα κοιτάξω και τα καινούργια και μάλλον θα πάρω άλλο ένα για να έχω και αφού τα μελετήσω θα αποφανθώ :cool:

Καναμε και σημερα τις μικροαγορες μας..

20220210_184937.jpg
Το πιστολι ιδιο με το παλιο.....

20220210_184735.jpg

Νεκταριε δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την βιδα....
Αντιθετως ο λογος της βιδας που προεξεχει ειναι οταν περιστρεφεται ο μοχλος/σωληνας πιεσης, να κρατανε τα παξιμαδια ωστε να μην βγει εξω και φυσικα να κρατα κοντρα στο σωληναριο.....για αυτο και μπορεις να το χρησιμοποιησει και σε μεταλλικα φυσιγγια πολυουρεθανης...σε σχεση με το απλο που τα περισσοτερα ειναι πρεσαριστα σε εκεινο το σημειο......
20211213_165126.jpg
Μπορεις σαν tip να ξεδιδωσεις λιγο τα παξιμαδια και να το πας πιο μεσα...αλλα σφικτο καλα...οπως στην φωτο( να δεις την διαφορα)...

20220210_184752.jpg

Απλα πραγματα.....

Καναμε και σημερα τις μικροαγορες μας..

View attachment 193042
Το πιστολι ιδιο με το παλιο.....

View attachment 193040

Νεκταριε δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την βιδα....
Αντιθετως ο λογος της βιδας που προεξεχει ειναι οταν περιστρεφεται ο μοχλος/σωληνας πιεσης, να κρατανε τα παξιμαδια ωστε να μην βγει εξω και φυσικα να κρατα κοντρα στο σωληναριο.....για αυτο και μπορεις να το χρησιμοποιησει και σε μεταλλικα φυσιγγια πολυουρεθανης...σε σχεση με το απλο που τα περισσοτερα ειναι πρεσαριστα σε εκεινο το σημειο......
View attachment 193043
Μπορεις σαν tip να ξεδιδωσεις λιγο τα παξιμαδια και να το πας πιο μεσα...αλλα σφικτο καλα...οπως στην φωτο( να δεις την διαφορα)...

View attachment 193041

Απλα πραγματα.....
Επρεπε να βγαλω φωτογραφια το σωληναριο πολυουρεθανης που ειχα μεσα και το τρυπησε! Στα απλα σωληναρια εχει μια προεκταση το φυσιγγιο όπου δεν φτανει ετσι η βιδα στο πατο του για να το τρυπησει. Το πολυουρεθανης ομως ηταν φλατ στο πατο οποτε η η βιδα το τρυπησε. Τα απλα πιστολια που εχω η βιδα εχει την ιδια ανοχη σε πασα, προς τη μερια που μπαινει το φυσιγγιο, αλλα η ροδελα ας πουμε ειναι πιο κοιλη οποτε τα πασα μενουν εντος της κοιλοτητας. Αντιθετα στο νεο πιστολι της parkside η ροδελα συμπιεσης ειναι πιο φλατ οποτε η βιδα προεξεχει. Προσεξε το λιγο, δες και τα φυσιγγια πως ειναι απο κατω. Απορω πως δεν σου ετυχε να σου τρυπησει φυσιγγιο στο πατο!!

Επρεπε να βγαλω φωτογραφια το σωληναριο πολυουρεθανης που ειχα μεσα και το τρυπησε! Στα απλα σωληναρια εχει μια προεκταση το φυσιγγιο όπου δεν φτανει ετσι η βιδα στο πατο του για να το τρυπησει. Το πολυουρεθανης ομως ηταν φλατ στο πατο οποτε η η βιδα το τρυπησε. Τα απλα πιστολια που εχω η βιδα εχει την ιδια ανοχη σε πασα, προς τη μερια που μπαινει το φυσιγγιο, αλλα η ροδελα ας πουμε ειναι πιο κοιλη οποτε τα πασα μενουν εντος της κοιλοτητας. Αντιθετα στο νεο πιστολι της parkside η ροδελα συμπιεσης ειναι πιο φλατ οποτε η βιδα προεξεχει. Προσεξε το λιγο, δες και τα φυσιγγια πως ειναι απο κατω. Απορω πως δεν σου ετυχε να σου τρυπησει φυσιγγιο στο πατο!!

Δεν μου έχει τύχη ποτέ αυτό που λες στις πάνω από 200 πολυουρεθανικες σιλικονες που έχω βάλει...
Ναι, όταν βγάλεις το πωμα ώστε να βγουν οι μπίλιες για την υγρασία, στις περισσότερες πολυρεθανικες ισχύει αυτό, είναι όντως φλατ...Αλλά δεν μου έχει ανοίξει...
Αλλά για να γίνει αυτό που λες τα παξιμάδια ήταν μάλλον χαλαρά...Δεν μπορώ αλλιως να το εξηγήσω...

Θα σου βάλω φωτο αύριο από τελειωμενο μεταλλικο φυσιγγιο να δεις

Η ροδέλα που αναφέρεις δεν έχει σχέση...Εάν πατάει σωστά κάνεις δουλειά...

Λοιπόν Νεκ κοίταξα το παλιό του Lidl που έχω. Το ίδιο σύστημα είναι αλλά η ροδέλα είναι σφιγμένη στην άκρη όπως σου είπε και ο Κωστής.
Αυτό να κάνεις και εσύ.
Δηλαδή η βίδα είναι "πρόσωπο" με το εμπρός παξιμάδι.

IMG_3293.JPG
Κωστή και το δικό σου θέλει ρύθμισμα προεξέχει πολύ η βίδα.
Κάτι αλλά παλιά ανοιχτά που έχω δεν έχουν καθόλου βόλτα εκεί είναι κολλημένα ή μάλλον πρεσάριστα.

Last edited:
Μαλλον θελει και κολλημα με ηλεκτροκολληση του Νεκταριου, και τροχισμα.
Ειναι αυτο που λεμε, οτι σε καθε επομενη εκδοση και χειροτερη ποιοτητα.
Δλδ δεν μπορω να το πιστεψω οτι προεξειχε βιδα που τρυπαει το "σαλαμι"
Τοσο πια?

Last edited:
Την προηγούμενη φορά που έφερε τα πιστόλια σιλικόνης πήρα 2.Κανενα παράπονο.Μετα από καιρό αγόρασα κ ένα πιστόλι για σαλάμι με 30e από ένα χρωματοπολειο. Από την αρχή είχα θεμα μαζί του,καθώς με λίγη παραπάνω πίεση,ξεκουμπωνε το πίσω πλαστικο που έχει την σκανδάλη. Του έβαλα χαρτοταινία στις βολιτες,διορθώθηκε λίγο η κατάσταση, αλλά δεν λύθηκε. Τελικά,παίρνω το ένα πιστόλι του lidl,αλλαζω το έμβολο του με αυτό του πιστολιού για το λουκανικο(καθώς τα λουκάνικα είναι πιο μακριά από τις φυσιγγες,έχουν κ πιο μακρύ εμβολο)κ από τότε όλα καλά.Η διαφορά ήταν στην ποιότητα του πλαστικού "ρακορ".Του lidl είναι πιο ποιοτικο κ αντέχει σε μεγαλύτερη πίεση,σε σχέση με του πιστολιού από το χρωματοπολειο.Ετσι,για να τα λέμε όλα,και τα άσχημα αλλά κ τα καλά.

• Like
Reactions: pt2937 and lazarefa
Μαλλον θελει και κολλημα με ηλεκτροκολληση του Νεκταριου, και τροχισμα.
Ειναι αυτο που λεμε, οτι σε καθε επομενη εκδοση και χειροτερη ποιοτητα.
Δλδ δεν μπορω να το πιστεψω οτι προεξειχε βιδα που τρυπαει το "σαλαμι"
Τοσο πια?
Σιγά μην θέλει και μεταμόσχευση καρδιάς. Λίγο ρύθμιση η ροδέλα να βγει πιο έξω θέλει και τίποτα άλλο ...τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος.
Αλλά θα μου πείτε ....κοροϊδία στον πελάτη ...αθέτηση υποσχέσεων ...και άλλα ....
6€ ρε παιδιά ολόκληρο κλειστό πιστόλι και με έξτρα εξαρτήματα για χίλιες δυο χρήσεις και έχουμε και παράπονο ??
Ποιος να πρωτοβγάλει από τα 6€ ...απλώς αυτός που τα μοντάρισε είναι λίγο μ@λάκας ...τι να κάνουμε ?? ή συμβιβαζόμαστε και βάζουμε το χεράκι μας ή πάμε αλλού. Απλά τα πράγματα !!! :cool:

Last edited:
Εγω παντως βλεπω στη φωτο του Νεκταριου οτι το παξιμαδι
θα προεξεχει απο την ροδελα οτι και να κανει δλδ δεν ειναι
θεμα μονταρισματος.
Ενω του KOSSTV ειναι σωστο.

Μια χαρά θα είναι δες το σε μεγέθυνση ....η ροδέλα έχει βαθούλωμα και θα "χωνέψει" το έξω παξιμάδι άμα ο άξονας έλθει πρόσωπο θα είναι εντάξει.

273207748_3233785850219937_3004920794794167157_n.jpg
Τώρα θα μου πεις ο Νεκτάριος δεν το είδε αυτό ...αφού έπαθε την ζημιά ??? Και θα σου πω αποκλείεται να μην το είδε αλλά αμα έχεις ανέβει κατηγορία πχιότητας... σιχαίνεσαι και που το πιάνεις στα χέρια σου... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Last edited:
Νικόλα όντως το καινούργιο θέλει να ρυθμιστεί πιο μέσα η βίδα...το έβαλα προς σύγκριση με το παλιό που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα...

Για το μακρύ σπειρωμα απάντησα πριν για πιο γίνεται αυτό μερικά ποστ πιο πίσω....

Όσο αφορά το εργαλείο για το πως είναι μονταρισμενο να πω μόνο πόσα μηχάνηματα επεξεργασίας ξύλου θέλουν ρύθμιση πριν την χρήση...!!!!
Οπότε είναι εντελώς άστοχο,άτοπο και άκυρο γενικότερο σχόλιο περί ελαττωματικού,κατασκευαστικού η δεν ξέρω τι άλλο εργαλείου χειρος...

Κώστα βάλε κανένα επιθετο ακόμα ρε φίλε.

Επίσης να ηρεμήσουμε λίγο εκτός αν έχουμε μετοχές στην εν λόγω έταιρεια και μας πληττει η μείωση των πωλησεων.

Τώρα όλα αυτά Κωστή παρε τηλέφωνο τον Νεκτάριο και πες του τα που έφαγε μια ώρα να το καθαρίσει από τις πκολλές επειδή ένας σχιστοματης το σχεδίασε λάθος και κανεις στην γραμμή παραγωγης δεν το είδε το λάθος.

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Last edited:
  • Like
Reactions: Nektarios2015
Σιγά μην θέλει και μεταμόσχευση καρδιάς. Λίγο ρύθμιση η ροδέλα να βγει πιο έξω θέλει και τίποτα άλλο ...τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος.
Αλλά θα μου πείτε ....κοροϊδία στον πελάτη ...αθέτηση υποσχέσεων ...και άλλα ....
Νίκο ένα φιλικό σχόλιο από εμένα χωρίς παρεξήγηση.
Αυτή η ειρωνεία και ο ευτελισμός που βγάζεις κατά οποιουδήποτε πει κάτι εναντίον του lidl και της Parkside ίσως φτάνει σε σημείο να παρεξηγείται.
Και επειδή ο γραπτός λόγος είναι πολύ πιο εύκολο να παρεξηγηθεί, ενώ δεν πιστεύω ότι έχεις τέτοιες προθέσεις, ίσως είναι άδικο για εσένα αλλά και για τους υπόλοιπους.

Αγαπητέ μου Γιώργο ...εδώ δεν είναι chat γνωριμιών για να κάνουμε καλή λεκτική εντύπωση. Είναι forum εν δυνάμει μαστόρων. Ανταλλάσσονται απόψεις και κουβέντες μεταξύ μαστόρων. Πιστεύω θα έχεις ακούσει ζωντανούς μαστόρους να συνομιλούν. ¨Όταν λοιπόν στο προηγούμενο σχόλιο εξηγώ λεπτομερώς τι ακριβώς συμβαίνει και δίνω την λύση αλλά το κείμενο προφανώς δεν διαβάζετε ή δεν επεξεργάζεται τότε ο αντίλογος δεν είναι ούτε ειρωνεία ούτε ευτελισμός είναι αγανάκτηση. Έχω πει χιλιάδες φορές ότι δεν είμαι φανατικός με καμία παράταξη και όποιος θέλει το πιστεύει αλλά ο διάλογος μου δυστυχώς τις περισσότερες φορές διαξιφίζεται με προκατειλημμένες απόψεις που δεν θέλουν να δούνε την απλή πραγματικότητα.
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου αλλά θέλω να σου πω ότι δεν θα στενοχωρηθώ και πολύ αν παρεξηγηθώ.
Γράφω αυτά που βλέπω και πιστεύω και έτσι θα συνεχίσω δεν αλλάζω μετά από επτά δεκαετίες για κανένα forum και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες.
Σε Ευχαριστώ πάντως. :cool:

Δηλαδή στην τελική το δικό μου και του Κώστα το σχόλιο είναι κακά που βλέπουμε ψύχραιμα το πρόβλημα και την λύση και το σχόλιο του Κυριάκου μετά είναι σωστό και αποδεκτό και όχι ειρωνικό.!!!!
Δεν πάμε καλά !!!!
Τέλος από εμένα στην κατηγορία Lidl ....αποκαλύφθηκε ο σκοπός μου ....συνεχίστε μόνοι σας εδώ. :cool:

Last edited:
Συναδελφοι ας μην εκνευριζομαστε και ας βλεπουμε την κατασταση με λιγο χιουμορ. Δεν χαθηκε ο κοσμος, ετσι?
Οι ψιλοεντασεις με το Λιντλ ειναι συχνο φαινομενο και ευτυχως παντα ξεχνιονται μεχρι να ερθει η επομενη φορα -που παντα θα ερχεται :)

Για το συγκεκριμενο θεμα, αυτοι που εχουν το προιον ειναι λογικο να εχουν αποψη και στην προσπαθεια τους να βοηθησουν, ισως παρεξηγουνται.
Στεκομαι στην εμπρακτη προσπαθεια να βοηθησουν την οποια και εκτιμω γιατι αυτος ειναι και ο σκοπος του φορουμ.

Απο κει και περα, ας βοηθησουμε ολοι να μην ξεφευγουν τα πραγματα γιατι δεν ειναι ο σκοπος κανενος και ειμαι σιγουρος για αυτο.

Εντάξει Μιχάλη ...εγώ θα κάνω πίσω και θα συνεχίσω να συμμετέχω γιατί είμαι και ο μόνος ο οποίος προτείνω λύσεις και πατέντες γι αυτά τα άχρηστα εργαλεία....
Ίσως όμως είναι καιρός να εκμεταλλευτώ και τις μετοχές μου και να αράξω στην Καραϊβική να πίνω μαϊ ταϊ και να χαζεύω καμπύλες ...δεν ξέρω θα δω. :cool:

Bλεπω σε αλλα Lidl οτι κυκλοφορει ενα διπλο τριβειο με 90 ευρω (16 κιλα παρακαλω!!!) που ειναι 100% κλωνος του αντιστοιχου της (...επισης Γερμανικης) Schepach που κοστιζει πανω απο 200 ευρω!! Παρα πολυ χρησιμα αυτου του τυπου τα τριβεια για καποιον που ασχολειται με φινιρισμα/διαμορφωση ξυλου -και οχι μονο.

Tαινιολειαντηρας και κυκλικο τριβειο! Στο πισω μερος μαλιστα αναφερει οτι εχει κατασκευαστει απο την Scheppach.
maxresdefault.jpg

Kριμα που δεν βγαζει το μικροτερο μοντελο, το οποιο ειναι καταπληκτικο, μικρο, βολικο και ελαφρυ.
Εαν η τιμη ηταν αντιστοιχα μειωμενη με το παραπανω μεγαλυτερο, τοτε το μικρο τριβειο θα κοστιζε περιπου 40-50 ευρω..δηλαδη σχεδον τσαμπα για αυτα που προσφερει!!
925551-n0.jpg

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV