Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Βρε μαγκες, πραγματι φταιει ο σχιστοματης με μηδεν τελικο ελεγχο ποιοτητος. Καταρχην δεν ειδα τη βιδα πως ηταν γιατι στη πρωτη χρηση εβαλα το φυσιγγιο απο μπροστα, εκει που ειναι το ρουξουνι. Οταν εγινε η "δουλεια" ξεβιδωσα απο πισω και ειδα τη "ζημια". Εννοειται πως εχω βιδωσει πλεον τα παξιμαδια σχεδον στο τερμα αλλα πάλι το παξιμαδι προεξεχει ελαφρως απο το εμβολο. Το εμβολο ειναι σαν πιατο μπριζολας, να ηταν σαν πιατο σουπας οπως ειναι τα αλλα φθηνα που εχω δεν θα υπηρχε θεμα και η πιεση θα διοχετευοταν στο φυσιγγιο χωρις να ενοχλει το παξιμαδι.
Στο επομενο φυσιγγι πολυουρεθανης θα δουμε τι γινεται.
Κλείνοντας ενα τοσο καλο σε αλλους τομεις πιστολι, στιβαροτητα και υλικα, ειναι κριμα να θαφτει απο μια λεπτομερεια που καποιες φορες θα κανει τη διαφορα.

• Love
  • Like
Reactions: osatosa and KOSSTV
Είχα πάρει πριν από καιρό ένα τέτοιο πιστόλι σιλικόνης, στην πρώτη χρήση και με καινούργιο φυσίγγιο βλέπετε πως έγινε.
Με λίγα κωνικά δοντάκια πολύ μικρού ύψους προσπάθησαν να πρεσάρουν το δακτυλίδι σπειρώματος.

Πραγματικά είναι για γέλια.PfixSil.jpg

Αγαπητέ μου Γιώργο ...εδώ δεν είναι chat γνωριμιών για να κάνουμε καλή λεκτική εντύπωση. Είναι forum εν δυνάμει μαστόρων. Ανταλλάσσονται απόψεις και κουβέντες μεταξύ μαστόρων.
Εδώ Νίκο δεν είναι φορουμ μάστορων.
Είναι φόρουμ audio video.
Όπως καταλαβαίνεις ελπίζω δεν έχουν όλοι όσοι μας διαβάζουν την δυνατότητα να κάνουν μοντιφες στα εργαλεία που αγοράζουν και περιμενουν να επιτελέσει το σκοπό του αμέσως όταν βγει από την συσκευασία του.

Από την άλλη το σχόλιο σου θα βοηθήσει απίστευτα αν μπει έξω από τις συσκευασίες του λιντλ.

"Το προιον απευθυνεται σε εν δυνάμει μαστορες"

Δλδ θέλει μάστορα για να το κάνει να δουλέψει.

Last edited:
Βρε μαγκες, πραγματι φταιει ο σχιστοματης με μηδεν τελικο ελεγχο ποιοτητος. Καταρχην δεν ειδα τη βιδα πως ηταν γιατι στη πρωτη χρηση εβαλα το φυσιγγιο απο μπροστα, εκει που ειναι το ρουξουνι. Οταν εγινε η "δουλεια" ξεβιδωσα απο πισω και ειδα τη "ζημια". Εννοειται πως εχω βιδωσει πλεον τα παξιμαδια σχεδον στο τερμα αλλα πάλι το παξιμαδι προεξεχει ελαφρως απο το εμβολο. Το εμβολο ειναι σαν πιατο μπριζολας, να ηταν σαν πιατο σουπας οπως ειναι τα αλλα φθηνα που εχω δεν θα υπηρχε θεμα και η πιεση θα διοχετευοταν στο φυσιγγιο χωρις να ενοχλει το παξιμαδι.
Στο επομενο φυσιγγι πολυουρεθανης θα δουμε τι γινεται.
Κλείνοντας ενα τοσο καλο σε αλλους τομεις πιστολι, στιβαροτητα και υλικα, ειναι κριμα να θαφτει απο μια λεπτομερεια που καποιες φορες θα κανει τη διαφορα.
Το συγκεκριμένο πιστόλι σιλικόνης αναφέρεται ως Made in Germany από όσο θυμάμαι.
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό από μόνο του (έχω πάρει 2-3 είδη "Made in Germany" από τα Lidl και ήταν σχεδόν σαβούρες), απλά το επισημαίνω για να μην τα ρίχνουμε όλα στους φίλους μας τους Κινέζους.

Κώστα βάλε κανένα επιθετο ακόμα ρε φίλε.

Επίσης να ηρεμήσουμε λίγο εκτός αν έχουμε μετοχές στην εν λόγω έταιρεια και μας πληττει η μείωση των πωλησεων.

Τώρα όλα αυτά Κωστή παρε τηλέφωνο τον Νεκτάριο και πες του τα που έφαγε μια ώρα να το καθαρίσει από τις πκολλές επειδή ένας σχιστοματης το σχεδίασε λάθος και κανεις στην γραμμή παραγωγης δεν το είδε το λάθος.

Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.

Κυριάκο πραγματικά λυπάμαι...ειδικά που είσαι και συντονιστής και γνωρίζεις 2-3 πράγματα...

Σκοπός του forum άσχετα εάν κάποιος είναι μάστορας η οχι είναι η χειρα βοήθειας απέναντι στο άλλον...
Αυτό έκανα και αυτό θα συνεχίζω να κάνω...Θα μπορούσα σαν επαγγελματίας να μην αναφέρω τίποτα και απλώς να λέω ότι να'ναι...οχι όμως...απεναντιας θέλω να βοηθήσω...!!!

Όσο αφορά το σχόλιο περί μετοχών το αφήνω στην άκρη παρότι με προβληματίζει αφού με προσβάλει...Αλλά ελπίζω δεύτερη φορά να μην επαναληφθεί...καθως δεν υπερθεματισα επί της εταιριας αλλά για να αποδείξω ότι με ένα βίδωμα παραπάνω στο παξιμάδι λύνεται το θέμα...Πολύ απλό..

Επισεις δεν είναι τι θέλω εγώ και εσύ αλλά τι ζητάει η κοινότητα σε λύσεις...και αυτό οφείλουμε όταν μπορούμε να κάνουμε..

Επαναλαμβάνω ότι και σε ακριβότερα εργαλεία γίνονται κάποιες μετατροπές και πατέντες..
Επειδή λοιπόν είναι 5 τα πιστόλια του Lidl που έχω πάρει ως τώρα,αρκετά περισσότερα από άλλους εδώ μέσα,άσε με να έχω καλύτερη γνώμη για την ποιοτητα και την αποτελεσματικότητα τους σε βαθος χρονου...
Το λέω αυτό γιατί έχω χαλάσει πάνω από 30 κλειστά πιστόλια από διάφορες μάρκες Έχω κάνει διαφορές πατέντες σε πολύ ακριβότερα ( durostick και alchimica)και δεν θα ξαναπηγαινα να το
πάρω εαν δεν έκανα την δουλειά μου...

Κυριάκο όπως είπε και Μιχάλης μόνο να βοηθήσουμε θέλουμε με το Νίκο...δεν υπάρχει λόγως για λογομαχίες...ειλικρινα κάνεις δεν πιστεύω να έχει με κάποιον κάτι εδώ μέσα...Πάμε παρακάτω λοιπόν....

Οπότε είναι εντελώς άστοχο,άτοπο και άκυρο γενικότερο σχόλιο περί ελαττωματικού,κατασκευαστικού η δεν ξέρω τι άλλο εργαλείου χειρος...
Επειδή είμαι συντονιστής δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιες απόψεις που βγάζουν την γνώμη τόσων άλλων μελών που γράφουν εδώ, άστοχη, άτοπη και ακυρη στην προσπαθεια σου να υπερασπιστείς ένα εργαλείο το οποίο αποδεδειγμένα έχει βγει από το εργοστάσιο λάθος.
Και μάλιστα είναι η δευτερη φορα που το κάνεις.
Θυμίσου τι έλεγες προς όσους εκστομιζαν αρνητικα σχόλια προς αυτά τα εργαλεία προχθες.

Ότι θέλεις έχεις το τηλέφωνο μου θα χαρω να το πουμε και κατ ιδίαν.

Άσε Κυριάκο ....είσαι φάουλ.... μην το παλεύεις ...έχω ξαναπεί ότι υπάρχει εδώ μία ομάδα που δεν θέλει να καταλάβει τι γράφουμε και τι προτείνουμε γιατί είναι καθαρά προκατειλημμένη.
Εμείς λέμε να φτιάξεις μια βίδα για να βοηθήσουμε και εσύ (όπως και άλλοι) δεν χάνεις την ευκαιρία να φτύσεις φαρμάκι.
Κανένας δεν προσπαθεί να κάνει αυτό που νομίζεις "" προσπαθεια σου να υπερασπιστείς ένα εργαλείο το οποίο αποδεδειγμένα έχει βγει από το εργοστάσιο λάθος.""
Όλοι το βλέπουμε ότι είναι λάθος .....να διορθώσουμε το λάθος προσπαθούμε ....
Ένα θα σου πω μόνο ....κοίταξε τον τρόπο που αντιμετωπίζει το θέμα ο Μιχάλης και κοίταξε πως το αντιμετωπίζεις εσύ. Συντονιστές είστε και οι δύο.

Πάλι ειρωνεία κύριε συντονιστή:

"""Εδώ Νίκο δεν είναι φορουμ μάστορων.
Είναι φόρουμ audio video.
Όπως καταλαβαίνεις ελπίζω δεν έχουν όλοι όσοι μας διαβάζουν την δυνατότητα να κάνουν μοντιφες στα εργαλεία που αγοράζουν και περιμενουν να επιτελέσει το σκοπό του αμέσως όταν βγει από την συσκευασία του.

Από την άλλη το σχόλιο σου θα βοηθήσει απίστευτα αν μπει έξω από τις συσκευασίες του λιντλ.

"Το προιον απευθυνεται σε εν δυνάμει μαστορες"

Δλδ θέλει μάστορα για να το κάνει να δουλέψει."""

Μετά από αυτά που γράφτηκαν σε τόσα σχόλια περίμενα ότι το θέμα δεν θα συνεχιστεί .....
Καλό σου βράδυ. :cool:

• Like
Reactions: dimirass
Οχι φίλε ασε τα καλό σου βράδυ και δεν ειρωνεύομαι καθόλου.

Η πληρης αλήθεια είναι αυτή.

Τώρα οποίος θέλει την πιστευει αλλα εδώ μέσα δεν έχουν όλοι τις σουπερ γνώσεις.
Μπορεί να έχουν μεταπτυχιακό στους προβολεις αλλά να μην ξέρουν να πριονισουν ένα ξυλο.
Όταν λοιπον μοιραστούν την άποψη τους για ένα εργαλείο που πηραν και δεν κάνει την δουλειά τους δεν γίνεται να έχουν τέτοια ειρωνικη και μη αποδεκτη αντιμετώπιση.

Δεκτό?

Επίσης οποίος νοιώθει πως θίχτηκε μπορεί πολυ απλά να με αναφέρει στην διοίκηση του φόρουμ.

Last edited:
Δεκτό αλλά ...αυτό προσπαθούμε να κάνουμε να δώσουμε γνώση και λύση σε αυτούς που την χρειάζονται.Δεν κατάλαβα που είδες την "'τέτοια αντιμετώπιση""
Εγώ δεν πήγα να δώσω γνώση στους προβολείς. Εκεί θα πάω για να μάθω ....στα εργαλεία μιλάω και εδώ αν έλθει κάποιος και δεν ξέρει να τον μάθουμε προσπαθούμε.
Αλλά εδώ μιλάμε για τον Νεκτάριο ???? Έλεος ... Ο Νεκτάριος επειδή μάλλον δεν τον ξέρεις σε λύνει και σε δένει πριν το καταλάβεις .... Λες να θίχτηκε ??

Δε τα ξεχνατε τωρα αυτα να παμε παρακατω??? Και για βλακειες τωρα ετσι? ελα μεγαλα παιδιά ειμαστε...και τονιζω το...παιδιά ! :cool:

• Like
Reactions: KOSSTV and lazarefa
Δε τα ξεχνατε τωρα αυτα να παμε παρακατω??? Και για βλακειες τωρα ετσι? ελα μεγαλα παιδιά ειμαστε...και τονιζω το...παιδιά ! :cool:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου....
Θα πρέπει όμως και οι "αρνητές" να καταλάβουν ότι και τα Parkside είναι εργαλεία έστω και για ..... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :cool:

Αρκετά από τα ηλεκτρικά του κολλητήρια δεν είναι πετυχημένα, αλλά το κολλητήρι αερίου που είχε φέρει λίγες φορές, είναι εξαιρετικό για περιστασιακή χρήση.

Η ευελιξία που προσφέρει να δουλεύεις χωρίς καλώδια και σε χώρους που η παροχή ηλεκτρισμού δεν είναι εύκολη, η ταχύτητα με την οποία ανεβάζει θερμοκρασία, η ρύθμιση της θερμοκρασίας και η δυνατότητα να λειτουργήσει και ως φλόγιστρο για θερμοσυστελλόμενα, το καθιστούν πολύ βολικό για εκείνους που δε χρειάζονται πολύ συχνή ή εξειδικευμένη αξιοποίηση του εργαλείου.
απο ηλεκτρονικά την διαφορά την εκανε το TS80 των κινέζων .Ποιοτικότατο , πολλοι τρόποι τροφοδοσίας , μυτες και πολλή γρήγορο.

Τώρα για περιστασιακή χρήση ή για ποιο σοβαρή χρήση (και με μεταφορά ) αλλη λύση είναι τα υγραερίου (40-50Ε). Εγω ας πούμε δουλεύω το Dremel VersaFlame όπου κάνει και το φλόγιστρο (για πλακέτα μονο κατι σε στυλό αλλα σε αναγκη θα βάλω και αυτό ). Το οτι δεν τελειώνει η μπαταρία και βρίσκω εύκολα αέριο φυικά ειναι στα συν

• Like
Reactions: lazarefa
Δε τα ξεχνατε τωρα αυτα να παμε παρακατω??? Και για βλακειες τωρα ετσι? ελα μεγαλα παιδιά ειμαστε...και τονιζω το...

Ακριβώς…
Ό,τι ήταν να πούμε το είπαμε, καταγράφηκαν οι εντιρρήσεις και οι ενστάσεις σας, τα μέλη διάβαδαν κι έχουν βγάλει τα συμπερασματά τους…
Ας δώσουμε ένα τέλος παρακαλώ σ’αυτή την ατέρμονη συζήτηση.

Γλυκαθηκε το Lidl που ξεπουλησε απο το πρωτο μισαωρο τα παλμικα οξυμετρα και ξαναφερε!
Οχι την ιδια καλη μαρκα της αλλης φορας αλλα την Silvercrest, και μαλιστα στη διπλασια τιμη, στα 28 ευρω!!!!

360013_03.jpg

οκ, εχει bluetooth που σε συνδεει με το αντιστοιχο application, που κανεις γεροντας-ισως κανενας γκατζετακιας νέοντας- δεν νομιζω οτι θα χρησιμοποιησει...

Εκτιμω οτι θα τους μεινουν στο ραφι...

Μια και άνοιξε το νήμα θα πω κάτι που θέλει προσοχή και ίσως βοηθήσει όλους όσους αγοράσουν το πιστόλι σιλικόνης για το οποίο έγινε η συζήτηση.
Διαπίστωσα προχθές που πήγα στο Lidl ότι τα περισσότερα από τα πιστόλια που είδα στο ράφι είχαν όντως βιδωμένη πολύ μέσα την ροδέλα και ο άξονας προεξείχε πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στα φυσίγγια που θα τοποθετηθούν μέσα με κίνδυνο στα ζόρια να τα τρυπήσει.
Αυτό είναι βασικό λάθος στο εργαλείο ...δεν έπρεπε να παραδοθεί έτσι στο ράφι. Και το περίεργο είναι ότι ήταν πολύ εύκολο να αποφευχθεί αυτό.
Σίγουρα δεν υπάρχει έλεγχος στα προϊόντα αυτά και ίσως και στα περισσότερα προϊόντα που βγαίνουν για πώληση και πιστεύω ίσως λόγω της χαμηλής τους τιμής.
Πάντως από ότι έχω καταλάβει σε πολλά προϊόντα ο πελάτης πρέπει να έχει ικανότητες για να τα φέρει στα ίσια τους . Κακό μεν αλλά μάλλον αναγκαίο για τα συγκεκριμένα εργαλεία.
Γι αυτό καλό είναι όποιος φίλος έχει πρόβλημα και θέλει να κρατήσει το εργαλείο να ρωτάει και ίσως μπορούμε να βρούμε μια λύση προκειμένου να μπορεί να το χρησιμοποιήσει. :cool:

Για το lidl εχει απαγορευτεί η συζητηση;
Ειχα δει κατι δισκους για τριψιμο μπετου

Εαν λες για αυτους...
..σκεφτομαι να παρω εναν να δοκιμασω....τον κοκκινο που "κοβει" λιγο καλυτερα μαλλον...

Εξαλλου 10 ευρω εχει μονο.......γιατι στην αγορα o συγκεκριμενος τυπος ειναι πανακριβος...

Μια και άνοιξε το νήμα θα πω κάτι που θέλει προσοχή και ίσως βοηθήσει όλους όσους αγοράσουν το πιστόλι σιλικόνης για το οποίο έγινε η συζήτηση.
Διαπίστωσα προχθές που πήγα στο Lidl ότι τα περισσότερα από τα πιστόλια που είδα στο ράφι είχαν όντως βιδωμένη πολύ μέσα την ροδέλα και ο άξονας προεξείχε πολύ με αποτέλεσμα να δημιουργεί πρόβλημα στα φυσίγγια που θα τοποθετηθούν μέσα με κίνδυνο στα ζόρια να τα τρυπήσει.
Αυτό είναι βασικό λάθος στο εργαλείο ...δεν έπρεπε να παραδοθεί έτσι στο ράφι. Και το περίεργο είναι ότι ήταν πολύ εύκολο να αποφευχθεί αυτό.
Σίγουρα δεν υπάρχει έλεγχος στα προϊόντα αυτά και ίσως και στα περισσότερα προϊόντα που βγαίνουν για πώληση και πιστεύω ίσως λόγω της χαμηλής τους τιμής.
Πάντως από ότι έχω καταλάβει σε πολλά προϊόντα ο πελάτης πρέπει να έχει ικανότητες για να τα φέρει στα ίσια τους . Κακό μεν αλλά μάλλον αναγκαίο για τα συγκεκριμένα εργαλεία.
Γι αυτό καλό είναι όποιος φίλος έχει πρόβλημα και θέλει να κρατήσει το εργαλείο να ρωτάει και ίσως μπορούμε να βρούμε μια λύση προκειμένου να μπορεί να το χρησιμοποιήσει. :cool:
Θα πω κάτι με επιφύλαξη,γιατί έχει περάσει καιρός κ δεν θυμάμαι καλά.Την προηγούμενη φορά που αγόρασα τα συγκεκριμένα πιστόλια,μέσα στις συσκευασίες νομιζω οτι είχαν κ έξτρα πλαστικές ροδέλες,σαν αυτές που έχουν τα πιστόλια για σαλάμι.Σε αυτήν την περίπτωση έχει νόημα που το παξιμάδι είναι πιο μέσα.Οι συσκευασίες που είχε προχθές,είχαν μέσα τις πλαστικές "ροδέλες "που λεω; Κ πάλι συγνώμη αν θυμάμαι λάθος...

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: Nektarios2015
...
...
Μια χαρά είναι τα εργαλεία Νικόλα,απλά εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε τη σκέψη του Κινέζου...

Ή υπάρχει δάχτυλος dewalt ...:)

• Haha
Reactions: osatosa