Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

στις 6500? δεν ειναι και λιγες... μπορει να εχεις δικιο, αλλά θα κανω μια δοκιμη και βλεπω
ισως τον βαλω στον Φ125 του λιντλ. και του κοψω λγο να πεσει καπου εκει στις 9000. θα εχει δυναμη
αν δω οτι κοπανει ακομα και τοτε, θα το ρισκαρω να τα δωσω ολα!

Πρεπει να εκκενωνεις το τετραγωνο οταν λειαινεις με δαυτο!
Όντως πολύ σκόνη...Δεν το συζητάμε...

Όσο για αυτο που λέει Κυριάκος έχει απόλυτο δίκιο...
Ο γωνιακος με τέτοια εξαρτηματα έχει πολλαπλές δονήσεις που είναι πολύ επικίνδυνες και θέλει πολυ εξικοιωση με πολυ σταθερά χέρια...

κωστη τον δουλευεις με μικρη κλιση εναν τετοιο τροχο, ή προσπαθεις να πας οσο γινεται τελειως παραλληλα?
δεν εχω ξαναδουλεψει εναν τετοιο δισκο

Προσπαθείς να το δουλέψεις όσο το δυνατόν παράλληλα και με υπομονή...
Περνάς και ξαναπερνας σιγα-σιγα..
Εαν τον πλαγιασεις πολυ,με κλιση δηλαδη,και βρει σε γωνια θα σου πετάξει/τυναξει από την κόντρα τον τροχό..
Για αυτό και επαναλαμβάνω ότι το σταθερό χέρι παίζει τεράστιο ρόλο..

καλη σκεψη, εδω ο απλος ο πρασινος και ειναι αστερι ποσο μαλλον ο μαυρος. αλλά προσεξε , ΔΕΝ ειναι ρυθμιζομενος

Έχω χρειαστεί 5-6 φορές τροχό σε μέρος χωρίς ρεύμα και με τον μικρό των 75mm δεν έκανα δουλειά. Οπότε θα τον πάρω να υπάρχει.

Καλησπέρα σας. Για θυμίστε μου παρακαλώ: Η σειρά performance 20V παίρνει τις ίδιες μπαταρίες που παίρνει η "απλή" πράσινη σειρά;
Ναι

• Like
Reactions: Χιωτης
κωστη τοτε μηπως θα ηταν καλυτερα να βαζαμε τον γωνιακο μπαταριας του λιντλ που σταματαει αυτοματα οταν βρει ζορι?

Στη συγκεκριμένη υπάρχει πάντα ζόρι...
Μιλάμε για φάγωμα μπετου η πέτρα που απαιτεί δύναμη απο τον γωνιακό...
Με το αυτόματο ναι μεν θα προστατεύσαι αλλά η δουλειά θα αργήσει πολύ να γίνει...
Προσωπικά για αυτές τις εργασίες βάζω ρυθμιζομενο τροχό όπου μπορείς να ελέγξεις πως και πόσο θα "φας"
Οι λίγοτερες στροφές ναι μεν καθυστερούν αλλά βοηθουν ωστε να μην πηγαινει στο οριο του το εργαλειο...
Π.χ.απο 3-5 ταχυτητα θεωρω οτι είναι ιδανικό απο την εμπειρια μου για τέτοιες καταστασεις και λιγότερο επικυνδινο..
Με απλό των 9500 στροφών και πάνω είναι πιο επικυνδινα τα πράγματα...

Ως προς την χρήση εαν μπορώ να βοηθήσω πάει ως εξής...
Όταν αρχίζουμε και "τρωμε" υλικό και αισθανθούμε την παραμικρή πίεση χαλαρώνουμε...Αφού ακούσουμε το εργαλείο να επαναστρωφαρει ξαναεφαπτουμε το εργαλειο...αυτο αυτόδιαμορφωνεται ανάλογα την ταχύτητα εάν είναι ρυθμιζομενος..
Πάντα οι κινήσεις ειναι μεθοδικες και με τέμπο χωρίς να βιαζόμαστε...

Σημαντικό είναι επεισης να αναφέρουμε ότι φοράμε οπωσδήποτε γυαλιά και γαντια στα χέρια για την ασφάλεια μας....Εάν γονατιζουμε και επιγονατιδες ώστε τα γόνατα να είναι σταθερά και άνετα κατά την εργασία...
...και φυσικά με καθαρό μυαλό..

τελεια! τοτε θα παιξω με τον G6 της παρκι σε θεση 3-4 και ισως δοκιμασω και τον μεγαλο γωνιακο Φ230 που εχει αδρανεια λογω βαρους και δυναμη στις 6500
βλεποντας και κανοντας...

• Like
Reactions: KOSSTV
Μου κάνει εντύπωση που έφεραν όλα τα performance μαζεμένα και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο. Το θεωρώ λάθος πολιτική.
Προσωπικά τα θέλω όλα αλλά νομίζω οτι θα ήταν προτιμότερο να τα φέρουν σιγά σιγά γιατί οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να σκάσουμε τόσα λεφτά με μιας.
Επίσης βλέπω είναι οτι σε όλα οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με το εξωτερικό.
προσπαθουν να φύγει η χασούρα 2 χρόνων (φαντάσου μπορει να υπολογίζαν να τα δβσουν λιγα λιγα στο παρελθόν) και να προλάβουν επόμενες αυξήσεις που θα μπουν , Το δραπανο δεν εχει κρούση για να φεύγει το πιστολέτο . Θεωρώ οτι εαν φέρουν κομμάτια θα φύγουν αρκετά απο αυτούς που ξέρουν τι αγοράζουν , επίσης απο οτι διαβαζω στο εξωτερικό πέρασαν είδη τα παραπάνω

Κ σημερα το συζητουσα με ενα συναδελφο οτι τα εχω βαλει στο ματι αλλα δεν τα φερνει το λιντλ...Δεν ελεγα να πιασω το τζοκερ καλυτερα...
Εγω παντως θα τα σκασω την αλλη εβδομαδα. Σκαφτικο, τροχο, παλμικο ενα 200αρι τσακ μπαμ.
Το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν εχω μπαταριες 4Ah ουτε ταχυφορτιστη.Τι τιμη επαιζαν οι μπαταριες θυμαται κανεις?
www.kompernass.com απο εδω εχει παραγγειλει κανεις? 30ευρω εχει τις 4αρες .Η εγγυηση ισχυει αν αγορασψ απο εκει ?

Επίσης βλέπω είναι οτι σε όλα οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με το εξωτερικό.
Αυτό το συμπέρασμα από που το έβγαλες ???
Στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Γερμανίας είναι ακριβότερα από τις τιμές που τα βγάζει εδώ.
https://www.lidl.de/p/parkside-perf...p-20-li-c2-ohne-akku-und-ladegerat/p100339780

https://www.lidl.de/p/parkside-perf...p-20-li-b2-ohne-akku-und-ladegerat/p100339728

Το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν εχω μπαταριες 4Ah ουτε ταχυφορτιστη.Τι τιμη επαιζαν οι μπαταριες θυμαται κανεις?
www.kompernass.com απο εδω εχει παραγγειλει κανεις? 30ευρω εχει τις 4αρες .Η εγγυηση ισχυει αν αγορασψ απο εκει ?
29 ευρώ είχαν την τελευταία φορά.

Βλέπω πως έβαλαν (μάλλον κατά λάθος) και μόνο στην εφαρμογή, ένα φυλλάδιο με εργαλεία κήπου που είναι για την μεθεπόμενη βδομάδα, δηλαδή από πρώτη Μαρτίου

Υποθέτω πως ενδιαφέρουν κάποιους από μας :)

4.jpg3.jpg2.jpg

ξερει κανεις, ο θερμικος καταστροφεας αξιζει για τα βρυα που πιανει το τσιμεντο λογω υγρασιας το χειμωνα?
στην τσιμεντενια αυλη του κηπου και τους διαδρομους της μου βγαινουν πολλα το χειμωνα και γλιστρανε. τα χτυπαω με το πιεστικο αλλά ειναι βαβουρα και παιρνει ωρα

Εχω και εγω αυτο το προβλημα στις πλακες με το κλασσικο πιεστικο, τις μπαλαντεζες και την συνδεση με τα λαστιχα του κηπου αλλα πλεον με το πιεστικο μπαταριας και ενα κουβα νερο, η ενα πλαστικο μπουκαλι 1.5 λιτρου συνδεδεμενο στο πιστολι, δεν υπαρχει ταλαιπωρια. Ιδανικο και για κουτσουλιες πτηνων και οπου αλλου χρειαζεται καθαρισμα!!

God bless cordless tools :)

• Like
Reactions: nickolas
ξερει κανεις, ο θερμικος καταστροφεας αξιζει για τα βρυα που πιανει το τσιμεντο λογω υγρασιας το χειμωνα?
στην τσιμεντενια αυλη του κηπου και τους διαδρομους της μου βγαινουν πολλα το χειμωνα και γλιστρανε. τα χτυπαω με το πιεστικο αλλά ειναι βαβουρα και παιρνει ωρα
Νομιζω θελει φαρμακο και ισως καποιο αδιαβροχοποιητικο μετα τυπου siloxane κτλ

• Like
Αυτό το συμπέρασμα από που το έβγαλες ???
Στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Γερμανίας είναι ακριβότερα από τις τιμές που τα βγάζει εδώ.
https://www.lidl.de/p/parkside-perf...p-20-li-c2-ohne-akku-und-ladegerat/p100339780

https://www.lidl.de/p/parkside-perf...p-20-li-b2-ohne-akku-und-ladegerat/p100339728
Στα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όσες χώρες είδα, οι τιμές είναι υψηλότερες. Νομίζω οτι είναι πιο σωστή η σύγκριση με τις χώρες που βγάζουν εβδομαδιαίες προσφορές και εκεί έχω διαπιστώσει οτι αρκετές φορές είμαστε λίγο πιο πάνω.
π.χ. τουλάχιστον σε αυτά που σκέφτομαι να χτυπήσω, αμέσως αμέσως 17 ευρώ πάνω.

Τέλος πάντων, δεν βρίσκω το λόγο να συνεχίσουμε μια τέτοια συζήτηση αφου έχουμε διαπιστώσει οτι δεν βγάζει πουθενά. Στην τελική ο καθένας από μας που θα χτυπήσει ένα εργαλείο δεν νομίζω να πολυσκεφτεί το πεντάευρο ή το δεκάευρο.

• Like
Reactions: KOSSTV and osatosa
Ο ταινιολειαντήρας πιστεύετε θα αξίζει; Από τα review βλέπω ότι είναι οκ η συγκράτηση της ταινίας αλλά ότι δεν μαζεύει καθόλου τη σκόνη στο δοχείο χωρίς ηλεκτρική σκούπα
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
  • Like