Όντως πολύ σκόνη...Δεν το συζητάμε...Πρεπει να εκκενωνεις το τετραγωνο οταν λειαινεις με δαυτο!
καλη σκεψη, εδω ο απλος ο πρασινος και ειναι αστερι ποσο μαλλον ο μαυρος. αλλά προσεξε , ΔΕΝ ειναι ρυθμιζομενος
ΝαιΚαλησπέρα σας. Για θυμίστε μου παρακαλώ: Η σειρά performance 20V παίρνει τις ίδιες μπαταρίες που παίρνει η "απλή" πράσινη σειρά;
προσπαθουν να φύγει η χασούρα 2 χρόνων (φαντάσου μπορει να υπολογίζαν να τα δβσουν λιγα λιγα στο παρελθόν) και να προλάβουν επόμενες αυξήσεις που θα μπουν , Το δραπανο δεν εχει κρούση για να φεύγει το πιστολέτο . Θεωρώ οτι εαν φέρουν κομμάτια θα φύγουν αρκετά απο αυτούς που ξέρουν τι αγοράζουν , επίσης απο οτι διαβαζω στο εξωτερικό πέρασαν είδη τα παραπάνωΜου κάνει εντύπωση που έφεραν όλα τα performance μαζεμένα και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο. Το θεωρώ λάθος πολιτική.
Προσωπικά τα θέλω όλα αλλά νομίζω οτι θα ήταν προτιμότερο να τα φέρουν σιγά σιγά γιατί οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε να σκάσουμε τόσα λεφτά με μιας.
Επίσης βλέπω είναι οτι σε όλα οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με το εξωτερικό.
Αυτό το συμπέρασμα από που το έβγαλες ???Επίσης βλέπω είναι οτι σε όλα οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με το εξωτερικό.
29 ευρώ είχαν την τελευταία φορά.Το μονο μου θεμα ειναι οτι δεν εχω μπαταριες 4Ah ουτε ταχυφορτιστη.Τι τιμη επαιζαν οι μπαταριες θυμαται κανεις?
www.kompernass.com απο εδω εχει παραγγειλει κανεις? 30ευρω εχει τις 4αρες .Η εγγυηση ισχυει αν αγορασψ απο εκει ?
Νομιζω θελει φαρμακο και ισως καποιο αδιαβροχοποιητικο μετα τυπου siloxane κτλξερει κανεις, ο θερμικος καταστροφεας αξιζει για τα βρυα που πιανει το τσιμεντο λογω υγρασιας το χειμωνα?
στην τσιμεντενια αυλη του κηπου και τους διαδρομους της μου βγαινουν πολλα το χειμωνα και γλιστρανε. τα χτυπαω με το πιεστικο αλλά ειναι βαβουρα και παιρνει ωρα
Στα ηλεκτρονικά καταστήματα σε όσες χώρες είδα, οι τιμές είναι υψηλότερες. Νομίζω οτι είναι πιο σωστή η σύγκριση με τις χώρες που βγάζουν εβδομαδιαίες προσφορές και εκεί έχω διαπιστώσει οτι αρκετές φορές είμαστε λίγο πιο πάνω.Αυτό το συμπέρασμα από που το έβγαλες ???
Στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Γερμανίας είναι ακριβότερα από τις τιμές που τα βγάζει εδώ.
https://www.lidl.de/p/parkside-perf...p-20-li-c2-ohne-akku-und-ladegerat/p100339780
https://www.lidl.de/p/parkside-perf...p-20-li-b2-ohne-akku-und-ladegerat/p100339728
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.