Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

πάντως στο φυλλάδιο και στο σάιτ έχει μεμονωμένες 2Ah pap b1, δηλαδή τις νέες, ενώ την έκδοση με τον φορτιστή πακέτο έχει την παλιά έκδοση pap a1
στο κατάστημα όμως είχε μια στοίβα με μπαταρία-φορτιστή με την έκδοση pap a1, αλλά ακριβώς δίπλα είχε άλλη στοίβα με μπαταρία pap b1 και φορτιστή plg 20 a4, στην ίδια τιμή 25€

Σας ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις. Γνωστά αυτά που είπατε.
Απλά είπα μήπως είναι και κάτι άλλο.
στο κατάστημα όμως είχε μια στοίβα με μπαταρία-φορτιστή με την έκδοση pap a1, αλλά ακριβώς δίπλα είχε άλλη στοίβα με μπαταρία pap b1 και φορτιστή plg 20 a4, στην ίδια τιμή 25€
Αυτά δεν βγαίνουν αύριο υποτίθεται ή μιλάς για παλαιότερα;

Σημερα το πρωι που πηγα παντως φευγανε σε δυαδες το δραπανο και κατσαβιδι.
Στη νεα φυλάδα παντως δεν ειδα τη θηκη με τα εξαρτηματα παντως.

Εδώ στην Λάρισα απ'οτι είδα ο γωνιακός τροχός εξαφανίστηκε.
Και το παλμικο έφευγε

Χαμός το πρωί στην Λυκόβρυση από κόσμο για τα εργαλεία. Αυτό που με νευριάζει πολύ είναι ότι ανοίγουν τις συσκευασίες και μετά το παρατάνε ανοιχτό στο ράφι. Επίσης παρατάνε κρέατα και τυριά στα ράφια με τα εργαλεία η όπου βρουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό στα LIDL, πρέπει να είναι μια μίξη (η ποιότητα του κόσμου + έλλειψη προσωπικού.)

Στο θέμα μας εγώ πήρα το δραπανοκατσαβιδο και είδα είχε και τις 2 συσκευασίες με μπαταρίες A1 & B1. Προτίμησα το B1.

Attachments

• IMG_20220224_081601.jpg
    IMG_20220224_081601.jpg
    3.1 MB · Views: 62
  • Angry
Reactions: theox
H ελλειψη παιδειας δυστυχως δεν εχει συνορα... με αλλα λογια, δεν γινονται μονο στο Λιντλ αυτα.

Καλοριζικο το δραπανακι, πες δυο λογια οταν το δουλεψεις λιγακι.

• Like
Reactions: che21
,,,,, Αυτό που με νευριάζει πολύ είναι ότι ανοίγουν τις συσκευασίες.......

Από την άλλη μεριά, αν είχαν από ένα ανοιχτό δείγμα για κάθε προϊόν που πουλάνε (όπως νομίζω πως θα έπρεπε) ώστε να μπορούμε να περιεργαστούμε κάτι πριν το αγοράσουμε), πιστεύω πως κανείς δεν θα άνοιγε τις συσκευασίες όπως τώρα.

(Να πω την αλήθεια, πολύ με βόλεψε που κάποιος είχε ανοίξει τις συσκευασίες από τα ροδάκια και έτσι απέφυγα να αγοράσω τα 8 πλαστικά που μου φανήκαν φτηνιάρικα και μάλιστα το φρένο από το ένα που έπιασα έσπασε στο χέρι μου!)

Πάντως παιδιά, αν δεν έχετε καλά κατσαβίδια, ή αν έχουν παλιώσει αυτά που έχετε, το σημερινό σετάκι αξίζει με το παραπάνω τα 15€ που ζητάει!

Σε σκληρό κουτί, με τα πλαστικά σταντ για να κρεμαστούν στον τοίχο, με μαλακές λαβές και μεταλλικό τελείωμα στην κορυφή, μοιάζουν πολύ ποιοτικά.

20220224_153102.jpg

Ωραια φαινονται!
Σκεφτομαι τωρα απο ποιον αραγε εχουν αντιγραψει το σχεδιο, μαλλον την Γερμανικη wiha.

wiha-herramientas-tools.png

• Like
Reactions: nickmanak
Καλησπερα ...Ψαχνω για ταχυφορτιστη 4.5Α μπαταριας
Μηπως εχει κανενας περισσευμα και να θελει να το πουλησει?
Πιστευετε οτι αφου εβγαλε ολα τα Performance χωρις μπαταριες να βγαλει συντομα 4αρες?

Πάντως παιδιά, αν δεν έχετε καλά κατσαβίδια, ή αν έχουν παλιώσει αυτά που έχετε, το σημερινό σετάκι αξίζει με το παραπάνω τα 15€ που ζητάει!

Σε σκληρό κουτί, με τα πλαστικά σταντ για να κρεμαστούν στον τοίχο, με μαλακές λαβές και μεταλλικό τελείωμα στην κορυφή, μοιάζουν πολύ ποιοτικά.

View attachment 193943
Καλορίζικα...!!!
Πολύ καλα φενονται...!!!
Ίσως αξίζει η αγορά τους...Δεν έχουν καμία σχέση με κάτι αλλά φτηναρικα που έφερνε...

• Like
Reactions: lazarefa

View attachment 193943
Όντως φαίνονται πολύ αξιοπρεπή για τα λεφτά που ζητάνε. Αν δεν είχα ήδη ένα σκασμό κατσαβίδια καλής ως πολύ καλής ποιότητας, θα τα χτυπούσα κι εγώ σε αυτή την τιμή. Μια χαρά επιλογή για έναν σχετικά απαιτητικό ερασιτέχνη.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Καινούργιος εδώ!
Ανυπόμονος από την προηγούμενη εβδομάδα για την σημερινή μέρα προσφορών, αγόρασα πρωί πρωί το παλμικό και το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση (πέρα από την ποιότητα τους), ήταν η ευρυχωρία της μιας βαλίτσας (συγκεκριμένα του δραπανοκατσάβιδου), η οποία χώρεσε κανονικά μέσα και το παλμικό με τον τρόπο που παραθέτω στην κάτωθι φωτογραφία. Αρκετά πρακτικό για κάποιους που θέλουν να φτιάξουν ένα πλήρες σέτ. Τέλοσπάντων, χαζοχάρηκα για αυτή μου την διαπίστωση και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αυτά!

https://ibb.co/X3LbS1y