Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

μπορουμε να επιστρεψουμε κατι στο lidl χωρις αποδειξη?
Εχω τα κουτια των κατσαβιδιων... :p

μπορουμε να επιστρεψουμε κατι στο lidl χωρις αποδειξη?
Εχω τα κουτια των κατσαβιδιων... :p

Το επομενο βημα θα ηταν να πηγαινουμε στο λιντλ χωρις τιποτα (χωρις προιον και χωρις αποδειξη), να λεμε οτι το ταδε εργαλειο δεν μου κανει και να μας δινουν αμεσα και προθυμα τα χρηματα πισω σε μετρητα, no questions asked. 😬

αφου εχουμε την αποδειξη ρε σεις ηλεκτρονικα στην εφαρμογη ...
Ιδιως ο τροπος εφαρμογης με τα champion japan. Διαφορα ορατη μονο στο μεγεθος των μεταλλων. Η σκληροτητα της μυτης παντως μου φανηκε καλη κατα την ωρα των χτυπηματων κατσαβιδι vs κατσαβιδι για να βγαλω το "πωμα".

275235237_384910402993844_66348784658964566_n.jpg275009001_1029785484273865_3464538986382477079_n.jpg

Σε χαιρομαι λεβενταθρωπε Νεκταριε!!
Θυσιαζεις αγογγυστα και αβασανιστα τα εργαλεια σου στο βωμο της ερευνας και της επιστημης και για χαρη των αναγνωστων μας. (y)

Το επομενο βημα θα ηταν να πηγαινουμε στο λιντλ χωρις τιποτα (χωρις προιον και χωρις αποδειξη), να λεμε οτι το ταδε εργαλειο δεν μου κανει και να μας δινουν αμεσα και προθυμα τα χρηματα πισω σε μετρητα, no questions asked. 😬
Είσαι υπερβολικός,πιστεύω οτι το λες για πλάκα.Θεωρω ότι μπορεί να γίνει αυτό που λες,αν δεν ισχύσει το "no questions asked".Να πηγαίνεις δηλαδή χωρις τίποτα,χωρίς προϊόν, χωρις απόδειξη,αλλά να σε ρωτάνε γιατί δεν σου κάνει το προϊόν.πχ θέλω επιστροφή χρημάτων γιατί η σκανδάλη στο παλμικά είναι κόκκινη και εγώ είμαι παο.Ή θέλω επιστροφή χρημάτων γιατί η συσκευασία έλεγε δραπανοκατσάβιδο και εγώ διαπίστωσα ότι ήταν κατσαβιδοδράπανο.
Επισης,εγώ θα πρότεινα στα lidl, να κρατησουν την ίδια πολιτική επιστροφων και για αγορες από άλλες ανταγωνιστικες εταιρίες.Αγόρασες εργαλείο απο το ιντερνετ ή από κάπου αλλου;Δεν σου αρεσει;Δεν σου κανει;Επιστροφή χρηματων απο το lidl.
Τέλος,επειδή είμαι σίγουρος ότι η παραπανω πολιτική επιστροφών θα εχει τεράστια απήχηση,θα μπορούσε να περάσει και στα τροφιμα.Εκεί,ομως θα πρεπει το προιον να επιστρεφεται,(για να μην υπαρχουν φαινομενα εκμεταλευσης).Σε τι μορφή θα μπορούσε να επιστραφεί το προϊόν το αφήνω στην φαντασία σας.

Το σετ εξαρτημάτων λείανσης 349 τεμαχίων που φέρνει μεθαύριο Τρίτη ξέρετε τι διάφορες έχει από το προηγούμενο σετ (στρογγυλό κουτί) που είχαν φέρει πρόσφατα;

Σε χαιρομαι λεβενταθρωπε Νεκταριε!!
Θυσιαζεις αγογγυστα και αβασανιστα τα εργαλεια σου στο βωμο της ερευνας και της επιστημης και για χαρη των αναγνωστων μας. (y)
Μην είσαι τόσο σίγουρος !!!
Κάτι λάθος έψαχνε να βρει και δεν του βγήκε .... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ψάχνοντας ανακάλυψε 'ότι τα κατσαβίδια είναι μια χαρά ....και δεν ξέρει τι να κάνει τώρα :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Το σετ εξαρτημάτων λείανσης 349 τεμαχίων που φέρνει μεθαύριο Τρίτη ξέρετε τι διάφορες έχει από το προηγούμενο σετ (στρογγυλό κουτί) που είχαν φέρει πρόσφατα;

Το κουτι που φερνει μεθαυριο ειναι ολα τα λεφτα. 15 ευρω η αξια του κουτιου και 1.99 ευρω η αξια των 348 bits.

Μην είσαι τόσο σίγουρος !!!
Κάτι λάθος έψαχνε να βρει και δεν του βγήκε .... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ψάχνοντας ανακάλυψε 'ότι τα κατσαβίδια είναι μια χαρά ....και δεν ξέρει τι να κάνει τώρα :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
και ομως, ο αρχικος μου αλλά κρυφος φοβος βγήκε στην επιφάνεια! Δεν εχω τι να τα κάνω!! 😆 Απλά μου αρέσει το μαύρο και μου έκατσαν ωραία στο ματι.Αυτό που φοβάμαι ειναι μήπως σε καμια απρόσεχτη στιγμή ή αν πάθω αλτσχαμερ και τα χρησιμοποιησω σε σφιξιμο πρίζας ή μικροαυτόματου υπο τάση. Που σοβαρα τώρα, ισως υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν ακριβως τι πήραν και τα δουλέψουν σε ακαταλληλη χρήση.

Το κουτι που φερνει μεθαυριο ειναι ολα τα λεφτα. 15 ευρω η αξια του κουτιου και 1.99 ευρω η αξια των 348 bits.

Επειδή αγόρασα το σετ στο στρογγυλό κουτί που έφερε πριν λίγο καιρό αξίζει να αγοράσω κι αυτό ή είναι ακριβώς τα ίδια τα εξαρτήματα; Μήπως είναι πιο ποιοτικά; Αλλιώς να κάτσω στα αυγά μου

Η ιδια ποιοτητα ειναι.
Απλα η θηκη ξεχωριζει καθως ειναι πολυ βολικη και εργονομικη.
Αν δεν ειχα αντιστοιχα καλους αποθηκευτικους χωρους για τα bits, σιγουρα θα το αγοραζα μονο και μονο για το κουτι.

• Like
Reactions: KOSSTV
αφου εχουμε την αποδειξη ρε σεις ηλεκτρονικα στην εφαρμογη ...

Δυστυχώς, δεν τη δέχονται για επιστροφές.

Το έχω ρωτήσει μια φορά που είχα χάσει την τυπωμένη απόδειξη.

• Like
Reactions: nickolas
Η ιδια ποιοτητα ειναι.
Απλα η θηκη ξεχωριζει καθως ειναι πολυ βολικη και εργονομικη.
Αν δεν ειχα αντιστοιχα καλους αποθηκευτικους χωρους για τα bits, σιγουρα θα το αγοραζα μονο και μονο για το κουτι.
Μια από τα ίδια...
Μου αρέσει που ανοίγουν από παντού τα συρταρακια....!!!
17 ευρω όμως δεν δίνω.. Γιατί τα αναλώσιμα είναι υπερβολικά για μένα..

376308_7.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: Χιωτης
Δυστυχώς, δεν τη δέχονται για επιστροφές.

Το έχω ρωτήσει μια φορά που είχα χάσει την τυπωμένη απόδειξη.

Νίκο πριν μερικές εβδομάδες που ρώτησα μου απάντησαν ότι μπορεί να γίνει επιστροφή με την ηλεκτρονική απόδειξη που αποθηκεύεται στην εφαρμογή.

Μεγάλη προσοχή στα καφέ δισκάκια κοπής/λείανσης τύπου τροχού!
Σπάνε εύκολα και πετάγονται κομμάτια. Αυτό από προσωπική εμπειρία από τα αναλώσιμα που ειχε μέσα το ηλεκτρικό εργαλείο του lidl
Πάντα γυαλιά εργασίας και να μην υπάρχει κάποιος τριγύρω μας!

Νομίζω ότι τα εξαρτήματα λείανσης δεν αξιζουν, θα έλεγα μην τα πάρεις αλλά περίμενε και άλλες απόψεις.

μιας και λετε για εξαρτηματα dremel πειτε μου που βρισκετε ποιοτικα περαν απο dremel,χρησιμοποιω κυριως γυαλοχαρτα κυλινδρικα και συρματοβουρτσακια σιδερενια και μπρουτζινα,τα δε τελευταια οσα εχω κινεζικα ειναι ακρως επικινδυνα καθως και με χαμηλες στροφες φευγουν τα συρματακια προς ολες τις κατευθυνσεις.

Νίκο πριν μερικές εβδομάδες που ρώτησα μου απάντησαν ότι μπορεί να γίνει επιστροφή με την ηλεκτρονική απόδειξη που αποθηκεύεται στην εφαρμογή.
Σε εμένα πάντως έχουν πει το αντίθετο. Επιπλέον η ηλεκτρονική απόδειξη δεν μετράει ούτε για την εγγύηση.

• Like
Reactions: enduras1 and nikfor
Δεν υπαρχουν εξαρτηματα καλα περα απο αυτα που βγαζει η Dremel ειτε η Proxxon. Βρισκεις ειτε τα κινεζικα ειτε τα Dremel/Proxxon.

Αυτες τις δυο μαρκες αναλωσιμων τις βρισκεις στο κεντρο βιδας.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas