Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
μπορουμε να επιστρεψουμε κατι στο lidl χωρις αποδειξη?
Εχω τα κουτια των κατσαβιδιων...![]()
Είσαι υπερβολικός,πιστεύω οτι το λες για πλάκα.Θεωρω ότι μπορεί να γίνει αυτό που λες,αν δεν ισχύσει το "no questions asked".Να πηγαίνεις δηλαδή χωρις τίποτα,χωρίς προϊόν, χωρις απόδειξη,αλλά να σε ρωτάνε γιατί δεν σου κάνει το προϊόν.πχ θέλω επιστροφή χρημάτων γιατί η σκανδάλη στο παλμικά είναι κόκκινη και εγώ είμαι παο.Ή θέλω επιστροφή χρημάτων γιατί η συσκευασία έλεγε δραπανοκατσάβιδο και εγώ διαπίστωσα ότι ήταν κατσαβιδοδράπανο.Το επομενο βημα θα ηταν να πηγαινουμε στο λιντλ χωρις τιποτα (χωρις προιον και χωρις αποδειξη), να λεμε οτι το ταδε εργαλειο δεν μου κανει και να μας δινουν αμεσα και προθυμα τα χρηματα πισω σε μετρητα, no questions asked.![]()
Μην είσαι τόσο σίγουρος !!!Σε χαιρομαι λεβενταθρωπε Νεκταριε!!
Θυσιαζεις αγογγυστα και αβασανιστα τα εργαλεια σου στο βωμο της ερευνας και της επιστημης και για χαρη των αναγνωστων μας.![]()
Το σετ εξαρτημάτων λείανσης 349 τεμαχίων που φέρνει μεθαύριο Τρίτη ξέρετε τι διάφορες έχει από το προηγούμενο σετ (στρογγυλό κουτί) που είχαν φέρει πρόσφατα;
και ομως, ο αρχικος μου αλλά κρυφος φοβος βγήκε στην επιφάνεια! Δεν εχω τι να τα κάνω!!Μην είσαι τόσο σίγουρος !!!
Κάτι λάθος έψαχνε να βρει και δεν του βγήκε ....![]()
![]()
Ψάχνοντας ανακάλυψε 'ότι τα κατσαβίδια είναι μια χαρά ....και δεν ξέρει τι να κάνει τώρα![]()
![]()
![]()
Το κουτι που φερνει μεθαυριο ειναι ολα τα λεφτα. 15 ευρω η αξια του κουτιου και 1.99 ευρω η αξια των 348 bits.
αφου εχουμε την αποδειξη ρε σεις ηλεκτρονικα στην εφαρμογη ...
Μια από τα ίδια...Η ιδια ποιοτητα ειναι.
Απλα η θηκη ξεχωριζει καθως ειναι πολυ βολικη και εργονομικη.
Αν δεν ειχα αντιστοιχα καλους αποθηκευτικους χωρους για τα bits, σιγουρα θα το αγοραζα μονο και μονο για το κουτι.
Δυστυχώς, δεν τη δέχονται για επιστροφές.
Το έχω ρωτήσει μια φορά που είχα χάσει την τυπωμένη απόδειξη.
Το κουτι που φερνει μεθαυριο ειναι ολα τα λεφτα. 15 ευρω η αξια του κουτιου και 1.99 ευρω η αξια των 348 bits.
Νομίζω ότι τα εξαρτήματα λείανσης δεν αξιζουν, θα έλεγα μην τα πάρεις αλλά περίμενε και άλλες απόψεις.Το σετ εξαρτημάτων λείανσης 349 τεμαχίων που φέρνει μεθαύριο Τρίτη ξέρετε τι διάφορες έχει από το προηγούμενο σετ (στρογγυλό κουτί) που είχαν φέρει πρόσφατα;
Σε εμένα πάντως έχουν πει το αντίθετο. Επιπλέον η ηλεκτρονική απόδειξη δεν μετράει ούτε για την εγγύηση.Νίκο πριν μερικές εβδομάδες που ρώτησα μου απάντησαν ότι μπορεί να γίνει επιστροφή με την ηλεκτρονική απόδειξη που αποθηκεύεται στην εφαρμογή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.