Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν υπαρχουν εξαρτηματα καλα περα απο αυτα που βγαζει η Dremel ειτε η Proxxon. Βρισκεις ειτε τα κινεζικα ειτε τα Dremel/Proxxon.

Αυτες τις δυο μαρκες αναλωσιμων τις βρισκεις στο κεντρο βιδας.

Κατάλαβα. Οπότε δεν θα πάρω αυτά που φέρνουν αύριο δεδομένου πως είχα πάρει το προηγούμενο σετ καθώς επίσης έχω και τα γνήσια από το DREMEL - 4250 (4250-6/128) που αγόρασα από kentro vidas.

Σε εμένα πάντως έχουν πει το αντίθετο. Επιπλέον η ηλεκτρονική απόδειξη δεν μετράει ούτε για την εγγύηση.

Ισχυει.
Και είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο την έχεις εκεί την απόδειξη αφου δε μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

Αφού η απόδειξη του LIDL μετά από 2 μήνες μαυρίζει και δεν φαίνεται τίποτα.. για ποιον λόγο έχουμε την ηλεκτρονική;;
εγγύηση από τα "LIDL"

Παιδιά θυμήθηκα:

Επειδή στο κατάστημα δεν μου δεχόντουσαν την ηλεκτρονική απόδειξη για μια επιστροφή εργαλείου, πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και το ξεκαθάρισα
  • Για τρόφιμα, είδη καθαρισμού κλπ, μπορείς να κάνεις επιστροφή και με την ηλεκτρονική απόδειξη
  • Για εργαλεία ΔΕΝ μπορείς και ούτε σε καλύπτει η ηλεκτρονική για την εγγύηση

Τους είπα και εγώ πως έτσι και αλλιώς η απόδειξη είναι θερμική και μαυρίζει και μου απάντησαν πως για αυτό οι ταμίες συνιστούν να φωτογραφήσουμε ή να σκανάρουμε τις αποδείξεις των εργαλείων!

Πολύ ανόητος πρέπει να είναι αυτός που το αποφάσισε ολο αυτό, ενώ έχουμε 2022

Παιδιά θυμήθηκα:

Επειδή στο κατάστημα δεν μου δεχόντουσαν την ηλεκτρονική απόδειξη για μια επιστροφή εργαλείου, πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και το ξεκαθάρισα
  • Για τρόφιμα, είδη καθαρισμού κλπ, μπορείς να κάνεις επιστροφή και με την ηλεκτρονική απόδειξη

Τους είπα και εγώ πως έτσι και αλλιώς η απόδειξη είναι θερμική και μαυρίζει και μου απάντησαν πως για αυτό οι ταμίες συνιστούν να φωτογραφήσουμε ή να σκανάρουμε τις αποδείξεις των εργαλείων!

Δεν νομίζω να είναι ανόητοι,αγγίζει τα όρια της απάτης αφού πολλοί δεν γνωρίζουν την πολιτική της εταιρίας και πιστεύουν ότι με την εφαρμογή στο κινητό είναι καλυμμένοι.
Χωρίς να να επαναφέρω το θέμα, μήπως έχει δίκιο ο enduras1 περί 2-3 εργαλείων;

Φαίνεται τόσο παραλογο που δεν ισχύει η ηλεκτρονική απόδειξη για τα εργαλεία, που μάλλον κάτι δεν σκεπτόμαστε.Δηλ,έχει κάποια "τρυπα" το σύστημα,και προσπαθεί να προστατευθεί το lidl από αυτό.

• Like
Reactions: PolydorosDS
Ισως η ηλεκτρονικη αποδειξη να παραποιειται πιο ευκολα.
Επίσης νομίζω ότι την χάρτινη απόδειξη την κρατάνε κατά την επιστροφη.Στην ηλεκτρονική τι θα κρατησουν;

Επίσης νομίζω ότι την χάρτινη απόδειξη την κρατάνε κατά την επιστροφη.Στην ηλεκτρονική τι θα κρατησουν;
Ναι αλλά αν βγάλουν φωτογραφία; Υποτίθεται έχει κωδικό πανω

Παιδιά θυμήθηκα:

Αν κάνεις λήψη την ηλεκτρονική απόδειξη και την τυπώσεις δεν θα την δεχτούν;

Δεν την κρατάνε πλεον την έντυπη απόδειξη στις επιστροφές.

Να την φωτοτυπειτε να την κρατάτε την εγγυηση.

Την τελευταία φορά που ήθελα να επιστρέψω στο κατάστημα το κομπρεσερ αυτοκινήτου παω στο ταμείο με μια τσάντα και την απόδειξη μέσα και την αφήνω ώστε να ψωνισω δυο πράγματα και να κάνω την αλλαγή μετά.
Όταν πηγα να το αλλάξω πουθενα η απόδειξη.
Πήρα λοιπόν την φωτοτυπια που είχα κρατήσει και μου λένε μα είναι φωτοτυπια.
Φωναξα τον υπευθυνο του καταστήματος και του εξήγησα την κατάσταση λέγοντας του δες από εσάς αγοράστηκε και εφόσον δεν κρατάς πλεον την απόδειξη γιατί δε σου κανει η φωτοτυπια?
Τελικά το δέχτηκαν και το επέστρεψα.

Η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα να κατεβάσω την απόδειξη.
Αν την τυπώσω και πάω στο κατάστημα με αυτήν θα αρνηθούν να με εξυπηρετήσουν;

Πάντως σε ερώτηση στο ταμειο καταστήματος μου είχαν πει ότι περνάει σαν εγγύηση.
Μάλλον θα χρειαστεί να πάρουμε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να μας δώσουν επίσημη απάντηση για τα εργαλεία και αναλώσιμα.

Το πρωτο οντως ειναι σουπερ και με πληρεστατο ευρος, απο 3 εως 12μμ (by the way μολις το παρηγγειλα...)

Το αλλο εχει μεν κοντα χερουλια αλλα αυτο ισως δικαιολογειται με το μικροτερο ευρος πριτσινιων απο 3 εως 8μμ.
εχω 2 πριτσιναδόρους σπειρωμάτων έναν "μικρό" (σπειρώματα Μ3-Μ10) και έναν "μεγαλο"/ψαλίδι (σπειρώματα Μ5-Μ12).
και στους δυο έχω χρειαστεί ράντες (τις μύτες για τα σπειρώματα) γιατί, ειδικά στην αρχή που εσφιγγα δίχως αύριο οι ράντες με τα μικρά σπειρώματα χαλαγαν σχετικά ευκολα (Το Μ3 ήταν μιας χρήσης...χαχαχα). Οπότε χωρίς υποστήριξη/ανταλλακτικά δεν θα επαιρνα τετοιο πριτσιναδόρο γιατί σύντομα θα έψαχνα μηχανουργείο για να φτιάξω ράντες...

Last edited:

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LIDL​

Τι είναι η ψηφιακή κάρτα Lidl Plus;

Η ψηφιακή κάρτα Lidl Plus επιτρέπει την ταυτοποίησή σας στο ταμείο σκανάροντας τον προσωπικό σας κωδικό QR. Η ταυτοποίηση σας δίνει αυτόματα πρόσβαση σε πολλές και μεγάλες εκπτώσεις προϊόντων, σε συμμετοχές σε διαγωνισμούς και κληρώσεις βραβείων καθώς και στην δυνατότητα να αποθηκεύετε τα ηλεκτρονικά αντίγραφα αγορών σας στην αντίστοιχα ενότητα εντός της εφαρμογής.

Ιστορικό Αγορών
Τι είναι το ιστορικό αντιγράφων αγορών;

Το ιστορικό αγορών αποθηκεύει όλα τα ηλεκτρονικά αντίγραφα από τις αγορές σας στις οποίες έχετε ταυτοποιηθεί στο ταμείο ως πελάτης Lidl Plus. Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτη στα αντίγραφα αγορών στα οποία θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση κάνοντας κλικ στο Αστέρι στο πάνω μέρος της οθόνης.

Προσοχή: τα ηλεκτρονικά αντίγραφα αγορών δεν αποτελούν νόμιμες αποδείξεις, ούτε αντικαθιστούν την έντυπη απόδειξη που λαμβάνετε στο κατάστημα μετά τις αγορές σας.

Αποτελούν έναν γρήγορο και ηλεκτρονικό τρόπο ενημέρωσης των επισκέψεών σας στα καταστήματα Lidl καθώς επίσης σας παρέχουν πληροφόρηση για τα ποσά που δαπανείτε σε κάθε σας αγορά. Επιπλέον, τα κουπόνια που έχετε εξαργυρώσει μέσω της εφαρμογής εμφανίζονται σε κάθε αντίγραφο αγορών, παρέχοντάς σας πληροφόρηση για τα συνολικά χρήματα που εξοικονομείτε.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Αν δεν είχε αναφερθεί εδώ δεν θα το έψαχνε κανείς.

Μπράβο φίλε

Με βάση το παραπάνω με κόκκινο χρώμα
"Προσοχή: τα ηλεκτρονικά αντίγραφα αγορών δεν αποτελούν νόμιμες αποδείξεις, ούτε αντικαθιστούν την έντυπη απόδειξη που λαμβάνετε στο κατάστημα μετά τις αγορές σας."
ούτε η σκαναρισμενη απόδειξη γίνεται αποδεκτή οπότε όταν η απόδειξη ξεθωριάσει τι κάνουμε;

Θεωρώ ότι χωρις απόδειξη του κατάστηματος δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε...Ότι έχω πάρει τα τελευταία 3 χρόνια φυλάσσεται σε ειδικό πλαστικοποιημςνο κουτί ώστε να μην παθαίνουν κάτι...

Last edited:
εμενα οι υπαλληλοι (δικοι μου ανθρωποι) μου εχουν πει να βγαζω την αποδειξη φωτοτυπια γιατι η αποδειξη δεν αντεχει στο χρονο
μετα, με την φωτοτυπια εισαι οκ
εγω δεν το κανω ουτε αυτο. τις βαζω μεσα σε μια σακουλα καλα κλεισμενη. αλλωστε αν βγαλει προβλημα ενα εργαλειο θα ειναι στην αρχη, το πρωτο καιρο

τωρα αν χρειαστει, συμβαινει το εξης
αν κατι δεν σου αρεσει ή χαλασει και δεν υπαρχουν αλλα κομματια στο ραφι να το αντικαταστησεις, ειτε σου δινουν τα λεφτα πισω (εχοντας εσυ την αποδειξη), ειτε ζητας να σου στειλουν αλλο. και σου λενε κρατα το παλιο (τουλαχιστον σε εργαλεια μικρομεσαιου κοστους, για πολυ ακριβα δεν ξερω)
παντως δεν μου ζητηθηκε ποτε στα τηλ να στειλω ειτε την κανονικη αποδειξη ειτε φωτοτυπια. απλα μου ζητηθηκε να δωσω καποια στοιχεια της αποδειξης. και καποια στοιχεια δικα μου. αρα σε αυτη τη περιπτωση αν την εχεις ειτε την ιδια, ειτε φωτοτυπια εισαι οκ

τωρα, κατι ακομα, ειναι λογικο και θεμιτο οτι κρατανε ιστορικο. ξερουν τους μεσους ορους και ξερουν αν εισαι πολυ πανω απο το μεσο ορο.
αν δουν οτι εσυ, ειτε σαν ονομα, ειτε σε αλλο ονομα στην ιδια δ/νση που σου στελνουν το δευτερο κομματι, το εχει παρει σκοινι-γορδονι, σε ολα τα εργαλεια που αγοραζεις, θα σου κανουν νερα. θα σου στειλουν αλλο οχι χαλασμενο, αλλά χειροτερο απο αυτο που εχεις καιεπισκευασμενο. και μερικους μηνες μετα. και αν διαμαρτηρηθεις, τοτε θα σου πουν στειλε μας την αποδειξη κλπ
δεν θελουν να ταλαιπωρησουν κανενα, αλλά δεν μπορει εσυ να αγοραζεις ενα και να παιρνεις δυο, οτι και καλα χαλανε ολα.
φυσικα αυτο δεν ισχυει αν δουν οτι επιστρεφεις 2-3κομματια το χρονο. τοτε οκ. αλλά 10? κατσε ρε φιλε, τοσο γκαντεμης εισαι?

μας βοηθουν, ειναι εξαιρετικοι, καμια σχεση με αλλες εταιριες που σου βγαζουν το λαδι, αλλά αν τους νομισεις χαζους, δεν ειναι.
ειναι "αβερτοι", αλλά δεν θα αγορασεις δεκα εργαλεια και θα παρεις άλλα δεκα δωρο για τον φιλο σου.
και αν τους σκοτισεις πολυ τα νεφρα, θα σου ζητησουν να στειλεις το παλιο με την πρωτοτυπη αποδειξη
το ιδιο θα συμβει αν εισαι μιρι-μιρης. και την ψαχνεις να βρεις το τελειο.

ενταξει, το να κανεις τοσες βαβουρες για εργαλεια των 30-40 ευρω, δεν λεει...

Last edited:
Τι γνωμη εχετε για το συγκεκριμενο ρουτερ...;
Aξιζει να υπαρχει εστω για ερασιτεχνικο επιπεδο...;
Tα αναλωσιμα ειναι σε υποφερτο σημειο η δεν βγαζουν αποτελεσμα....;
Ρωταω μπας και το παρω για να κανουμε και καμια παραπανω κατασκευη η και για επιδιωρθωσεις...

Όπως το λες,για ερασιτεχνικό επίπεδο και το μηχάνημα και τα κοπτικά είναι ο.κ. Για περισσότερες εργασίες αν έχει κάποιος εμπειρία θα το μάθουμε.